1. Absynt
O kurczaki co tu się działo jak spałam. xD
Jak można płynnie przejść z tematu słodyczy do staników, a potem zwykłych łachów, a dokładnie ich rozmiarów, a później zamienić to w burzliwą dyskusję o diecie? xD
Nawiązując do wszystkich poruszanych dziś tematów: nie lubię karmelu, ale jak jest gdzieś dekoracyjnie czy w małej ilości to zjem. Lukrecja to fujka, moja babcia lubi. Jak dostałam żelki lukrecjowe to jej oddałam, była przeszczęśliwa. <3
Jeśli chodzi o staniki to jestem team sportowy, bo całe życie nosiłam te zwykłe z fiszbinami i myślałam, że prędzej mi cycki odpadną niż dobiorę sobie jakiś normalny stanik. >.>"
A co do rozmiarówek: Lea sinsay i mohito jako jedna marka, muszą mieć takie same rozmiarówki. xD Pracowałam długo długo w Reserved, które też należy do ich sieci i patrząc na siebie na przestrzeni lat, nie wiem ile musiałabym schudnąć żeby wchodzić w rozmiar S czy 38, a w tej sieci się mieściłam i było ok! I teraz pytanie to ze mną jest coś nie tak czy te łachy miały po prostu trefne rozmiary. Teraz w życiu bym nie kupiła takich rozmiarów, L/XL i 40/42 to moi przyjaciele. xD Chociaż Arha nazywa mnie krypto szczupak, ale nie wiem z której strony, chyba tej uzębionej xD
Deergod Jelonku mój kochany ja cię nigdy nie zignoruje! <3 Moja ulubiona część kanapki to ta co mi nigdy nie wypada. xD Zawsze jak mam jakąś kanapkę w formie bułki to zawsze, ale to zawsze musi mi coś wypaść. >.>"
Myst jedziesz na Ojrowizję? Zabierz mnie do swojej delegacji! Plz! Q^Q Mogę ci szampana w green roomie lać do kieliszka co chwila. Q^Q Nawet ci przeleję milion dwuzłotówek z dobrego serduszka, że starczy ci na kilka wycieczek do Dubaju. ;>
Noku czy teraz dla ciebie mam chłodzić bimber z okazji obrony? ;>
No i w ogóle na sam koniec, jak to tak że Cieniasy wbiły jakieś zwycięstwa, a Absynciaki tyle co nic? Halo? Proszę mi wyjść spod stołów, ogarnąć się i działać! Bo zaraz i na swoich własnych kija wezmę i zagonię! Przecież zaraz i Obsydian nas przegoni!
tl;dr
Nie wiem co to wakacje. Zostałam zatrudniona na trzy miesiące z umową o pracę w nowym hotelu, więc nawet nie myślę o urlopie wypoczynkowym. >.>" Miałam wystarczająco dużo wolnego czasu w zeszłym roku i w tym i to z przymusu, więc o jakimś urlopie pomyślę może dopiero na jesień/zimę (ewentualnie jak nam zrobią czwarty lookdown).
Ah zapomniałam o obietnicy dla Vandeły, która będzie to wszystko nadrabiać!
Kjut ośmiorniczka w nagrodę, że tu dotarłaś <3
Igris jak napisałaś o nadrabianiu przypomniałaś mi że miałam czasami podrzucać gify, żeby Vandeła miała uśmiech na buzi. c; Ona będzie miała więcej do czytania. xD
Ostatnio zmieniony przez Faren (14-07-2021 o 15h59)
świętowałam urodziny Miiko zanim to było modne ( ͡° ͜ʖ ͡°)