1. Cień
Witam wszystkich bardzo serdecznie, jak tam mija wam poniedziałek?
Jakieś plany na dzisiaj macie? ( ͡ಠ ʖ̯ ͡ಠ)
![https://i.imgur.com/FPsw08t.gif](https://i.imgur.com/FPsw08t.gif)
Strony : 1 ... 1057 1058 1059 1060 1061 ... 1325
1. Cień
Witam wszystkich bardzo serdecznie, jak tam mija wam poniedziałek?
Jakieś plany na dzisiaj macie? ( ͡ಠ ʖ̯ ͡ಠ)
1.Absynt
Dzieńdobry/Cześć
Pogoda zdecydowanie mi nieodpowiada, prawie poparzyłam sobie usta i język przy śniadaniu, muszę iść zanieść coś w pewno miejsce i nie mam na to totalnie ochoty oraz pouczyć się scenariusza - to będzie cudowny, katastrofalny dzień, ale wam to życzę miłego
1. Cień
Dzień dobry wszystkim, co tam i jak tam?
Miałam na dzisiaj ambitne plany sprzątania w szafie, ale gorączka w nocy mnie wykończyła, więc chyba nici z tych planów, bo nie mam na nic siły :c Chyba zrobię to co wczoraj i będę grać w komputer xd
Dostałam w końcu uszy i włosy stroju Koori i zieleń strasznie mnie rozczarowała (jak dla mnie jest za jasna), więc ostatecznie wybrałam ten najbardziej szarawy (nie mam pojęcia jak nazwać ten kolor), przynajmniej będę mogła kontynuować bycie eldkową babuszką xd
Ostatnio zmieniony przez Idriana (12-07-2021 o 10h37)
1. Absynt
Hej, hej co tam ciekawego u was?
Ja będę mieć chyba siniaka na oku bo otwierałam rano szafkę i spadło na mnie Monopoly xD
Tak poza tym dzień zapowiada mi się pracowicie, zaraz będę dzwonić na uczelnię i ogarniać jak zapisać się na magistra bo na stronie nie ma nic napisanego T^T
/Z eventu brakuje mi po dwa elementy stroju u każdej Pani :D Ale nie kupuję dodatkowych głosów więc jeszcze dwa dni i koniec eventu (w końcu)
Ostatnio zmieniony przez Meliah (12-07-2021 o 11h23)
1.Obsydian
Dżem bobry wszystkim :>
@Floy poparzyła sobie język
@Idriana miała w nocy gorączkę
na @Meliah spadło Monopoly...
A ja dopiero wstałam i boję się zaczynać cokolwiek tego dnia XD
2. Obsydian
boże ty dopiero wstałaś a ja ledwo kontaktuję w pracy ;-----; ale bym poszła w spanko. Tylko teraz mi się chce spać a jak jest pora spania to oka nie zmrużę, czemu tak jest czemu taka jestem? XD
1. Absynt
Bry~ Wróciłam od swojego chłopa. Dostał swoją dawkę trucia głowy, że jest nieodpowiedzialny itd plus narobiłam mu parę siniaków jak go szczypałam przy tym. ¯\_(ツ)_/¯ Tyle lat się z nim męczyć, a on w kółko to samo. >.>"
Ale ja nie o tym! Pandziołek dzisiaj przynosi mi wszystko tylko głosu nie chce przynieść. >.>" A na fr koncie zrobiłam już strój Karenn. Tutaj nie wiem co szybciej złożę Koori której brakuje mi już tylko peruki czy Karenn, gdzie brakuje mi dwóch elementów. xD Wiem tylko, że Chu się zawzięcie składać nie chce na obu kontach. xD
Oj jaka blokada na Obsydianie <3
Ostatnio zmieniony przez Faren (12-07-2021 o 12h10)
1. Absynt
Ale przyniósł, prawda? A mojemu zostało energii na góra dwie wyprawy i nadal cisza. >.>"
1 obsydian
Mi dzisiaj drafka przyniosła na trzeciej wyprawie, a zwykle już na pierwszej miałam.
2. Obsydian
u mnie bez zmian, na pierwszej wyprawie
1. Absynt
Czyli dzisiaj pandzioł mi się obija. Paskud niedobry. xD
1. Obsydian
Dziwnie się teraz patrzy na forum jak ludzie latają w perukach chuang Hua i Karen. Zwłaszcza jak mają takie kolory jak postacie XD
U mnie zajęło chyba 5-6 wypraw znalezienie tego glosu
Ostatnio zmieniony przez Myrida (12-07-2021 o 12h28)
2 obsydian
Gdyby były szare, a nie pierlisto dziwno białe, też bym latała, no ale xD zdecydowanie wolałabym włosy np Ewelein lub Alajei
3. Obsydian
kekw i wygranka dla Obsydianu
dziewczyny jak mi się nic nie chce ale to jak
Ostatnio zmieniony przez Mystification (12-07-2021 o 12h32)
1.Obsydian
Mi wczoraj chowek przyniósł na 5 poszukiwaniach. Luz, jak nie przyniesie, to się zdziwię.
@Shairan włosy tej syreny? Boszsz udręka w T0.
Ostatnio zmieniony przez Nymfa (12-07-2021 o 12h33)
1. Absynt
Żadna z tych peruk mnie ani nie grzeje, ani nie ziębi. ¯\_(ツ)_/¯ Trochę zabawnie co prawda jak ktoś śmiga w kolorach postaci, ale widać, że to nadal Garnek. xD
1. Cień
@Myrida Jak widzę tyle osób w tych perukach, to łapię chwilowego bloka na mózgu, aż za bardzo przypominają mi wtedy te postacie xd
U mnie chowaniec zazwyczaj przynosi ten głos już na pierwszej wyprawie, raz chyba się zdarzyło, że na trzeciej
1. Absynt
Halp zostałam sama w domu z siostrzenicą i terroryzuje mnie tiktokami. Q^Q A pand nadal nie przyniósł głosu. >.>" Jeszcze dzisiaj mnie nocna zmiana czeka... Nie lubię poniedziałków -,-"
1. Cień
Myrida ja to osobny przypadek, ponieważ mam cały komplet stroju xD
1.Obsydian
Ja nie mogę się zdecydować przy kolorach włosów i uszek Koori. Dziwne są te odcienie.
1. Absynt
Fillia to ta lepsza siostra bliźniaczka Chu, change my mind. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
1 obsydian
@Nymfa no udręka to osobna sprawa. Podoba mi się po prostu ta fryzura D:
@Faren tiktoki to zuo. Jak zobaczyłam raz, co mój młodszy brat oglądał... masakra.
Ostatnio zmieniony przez Deergod (12-07-2021 o 12h43)
2. Cień
Faren no właśnie!
A na jednym serwerze jest moją idolką. TvT
Ostatnio zmieniony przez Fillia (12-07-2021 o 12h43)