1 obsydian
@Floy ja z TO przeszłam dwie ścieżki i w sumie pozostałe mało mnie interesują xd a Ty obejrzałaś?

Strony : 1 ... 1055 1056 1057 1058 1059 ... 1325
1 obsydian
@Floy ja z TO przeszłam dwie ścieżki i w sumie pozostałe mało mnie interesują xd a Ty obejrzałaś?
2. Obsydian
@Kalipso, co tu dużo mówić, piąty jest drogi :')
Ja po zrobieniu ścieżki z Valkyon'em raczej nie będę chciała robić po raz kolejny z innym :'(
Ostatnio zmieniony przez Myrida (11-07-2021 o 16h29)
1. Absynt
Uda się zablokować Obsydian czy nie? XD o udało <3
No dobra, miło się z wami wojowało, ale pędzę do lubego. Muszę go poważnie ochrzanić za ostatnie wybryki. ;]
Do zobaczenia i bądźcie grzeczni wszyscy, bo mój kijek was dosięgnie!
Ostatnio zmieniony przez Faren (11-07-2021 o 16h35)
2.Absynt
Shairan cała ścieżka Eza, Nevry, gdy byłam mocno w tyle i Leiftan czasem na końcowych odcinkach jak to tam z nim
Ostatnio zmieniony przez Floy (11-07-2021 o 16h37)
1 obsydian
Ach. Ja przeszłam Valdka i Eza, ale elfa na francuzie. Nevry bym nie przetrwała, a Leif to wrr,nie.
A która Ci się bardziej podobała?
@Faren powodzenia
Ostatnio zmieniony przez Shairan (11-07-2021 o 16h39)
Ostatnio zmieniony przez Mijane (11-07-2021 o 16h42)
1. Obsydian
@Mijane, nie przejmuj się, ja nie trawie lanca, a wiele osób ma go za ws'a
@Shairan widziałaś screen z chowańcem na poprzedniej stronie który wstawiłam?
1. Cień
Mijane, nie przejmuj się, Shieran od dawna cierpi na syndrom sztokholmski lubi tych którzy najpierw wbili jej nóż w plecy ¯\_(ツ)_/¯
Po za tym, jak to Eza? Ez wraca? Cooooooo? Jestem chyba mocno zacofana..
1 obsydian
Cusz, każdy lubi co innego i nie lubi @Mijane. Mojego wsa też wiele osób hejci.
@Kalipso nudzi mnie to już
I nie wiem skąd wniosek, że Ez wraca?
@Myrida widziałam xD śmiechłam
Ostatnio zmieniony przez Shairan (11-07-2021 o 16h44)
Ostatnio zmieniony przez Mijane (11-07-2021 o 16h45)
1. Obsydian
@Kalipso ja pierwsze słyszę od ciebie XD
1.Obsydian
Co do hejcenia wsów. To nigdy nie przyznawajcie się na forum, że jako wsa macie Mateuszka. Nigdy XD.
Ja tam go lubię. Spoko chłopak.
1. Absynt
Jeszcze skorzystam z okazji, że jadę metrem i wepchnę się w dyskusję.
Robiłam na TO ścieżkę Nevry i Leifa na fr koncie. Jak kocham Leifa tak od 21 odcinka zaczęłam nim się dusić, szkoda mi go było ale jak tak teraz o nim myślę to chyba rzeczywiście wpadłam w mocno toksyczny związek z nim. XD Albo się zestarzałam albo zmieniły mi się priorytety. XD
Ostatnio zmieniony przez Mijane (11-07-2021 o 16h47)
1. Absynt
Łooo kurczę, wyszłam na chwilę (dłuższą chwilę), żeby oczyścić jagody, które rodzice zerwali (5 kilo japierdziele) a tutaj tyle postów nabite o.o szalejecie.
I widzę że mamy już 800 wygranych nabitych, jestem z nas dumna bimberki <3
I cienie wróciły...
Ostatnio zmieniony przez Meliah (11-07-2021 o 16h48)
1. Cień
Chyba mi się powaliło i ktoś pisał o TO a ja że o NE, wiec sora, Ez nie wraca nadal jest na wygnaniu, wybaczcie mi ten błąd ;w;
Dobra Shairan.. ograniczę się.. albo postaram chociaż! Proszę docenić UwU
1. Obsydian
@Nymfa. Nie martw się mogę nie rozumieć czemu niektórzy wybierają pewne osoby (np.:lanca) na ws'a ale akceptuję że mają do tego prawo. A powiem ci że o ile matiego nie lubię, to do nienawiści jaką darzę znaną osobę jest daleko
1.Absynt
Nymfa nie bez powodu szukałam użytkowników od A do Z i sprawdzałam kogo mają na WSa. Napisałam do dwóch osób czemu mają Mateusza na WSa. Bo ja go nienawidzę jako WSa ugh... On nie powinien do Eldaryi w ogóle trafiać!
Nigdy nie dostałam jakieś konkretnej, rozbudowanej odpowiedzi. Właśnie chyba go tak nie lubię, bo w nim nie ma nic za co mogłabym go lubić i fajnie jest czytać za co inni go umieją lubić
Ostatnio zmieniony przez Floy (11-07-2021 o 16h52)
1.Obsydian
@Kalipso znowu mylisz choroby. @Shairan choruje na odpieluszkowe zapalenie mózgu. Zapisz sobie gdzieś, no.
@Floy dopóki nie będzie wymogu ustawiania sobie wsa do ilustracji to nie będzie dużo osób. Macie już ustawionych wsów?
Ostatnio zmieniony przez Nymfa (11-07-2021 o 16h52)
1. Absynt
Mijane proszę bardzo, oddam nawet kilogram tego i tak rodzice planują następne wyprawy T^T
I ja również jestem rozbita wewnętrznie bo przed pożarem byłam w cieniu, ale w sumie chciałam do bimbra i tak trafiłam ^^
2.Absynt
Nymfa nie bo mi tego 100 manny zawsze szkoda, a jak nie jest konieczne to pożyje na razie bez
Ostatnio zmieniony przez Floy (11-07-2021 o 16h54)
1. Cień
Nymfa, jakie znowu? Czy ja kiedyś coś pomyliłam?
Mijane, pamiętaj, teraz Twoje serce jest w tym lepszym pół :3
Ostatnio zmieniony przez Mijane (11-07-2021 o 16h55)
1. Obsydian
@Nymfa ja mam . I na NE nie zamierzam zmieniać
Najwyżej będę przechodzić ja jako osoba bez ws'a