1. Obsydian
@Floy ja tak samo
@Kalipso wspominała kiedyś o tym @Shairan, nie ważne XD
Ja zawsze byłam w Obsydianie i tak zostało. Chociaż chciałam być w Cieniu.
![https://i.imgur.com/T5wEBes.png](https://i.imgur.com/T5wEBes.png)
Strony : 1 ... 1056 1057 1058 1059 1060 ... 1325
1. Obsydian
@Floy ja tak samo
@Kalipso wspominała kiedyś o tym @Shairan, nie ważne XD
Ja zawsze byłam w Obsydianie i tak zostało. Chociaż chciałam być w Cieniu.
1. Obsydian
No właśnie powiem, że niby ten pierwszy wybór darmowy, a i tak ściąga te 100many .
Miałam to nawet zgłosić ale zapomniałam.
2 obsydian
Tak, odpieluszkowe zapalenie mózgu jak prawdziwa madka. Chcecie coś z Ejwonu?
Ja teraz na każdym serwerze mam obsydian xd
Płatność za wybranka to zdzierstwo xD
Ostatnio zmieniony przez Shairan (11-07-2021 o 17h12)
3.Obsydian
To darmowy wybór wybranka nie jest darmowy? Co to się stanęło.
@Shairan fajna ranga.
722
Ostatnio zmieniony przez Nymfa (11-07-2021 o 17h19)
1 obsydian
@Nymfa Płaciłam za obu braci. Na francuzie za Eza też... na US nie pamiętam, czy ustawiłam xD
Tak, widziałam rangę xD teraz znów męczę kurę
Ostatnio zmieniony przez Shairan (11-07-2021 o 17h16)
2.Obsydian
Spadam biegać. Walczcie dzielnie. Chyba, że wątek umrze śmiercią naturalną.
3. Obsydian
A ja tylko chcę pozbyć się tej żołnierki, ech. Taka degradacja z szefowej straży, wstyd!
Nie mogę się doczekać jutra, jeszcze 3 dni i skończę ten event!
Kupię pewnie kilka recolorów i powrócę do ciułanie many na TO i zbierania rzeczy z mapki.
723
@Nymfa papa!
Ostatnio zmieniony przez Myrida (11-07-2021 o 17h26)
1.Absynt
Jak idą wam eventowe poszukiwania? Polujecie na coś konkretnego? Wkurzam się, bo nie mogę od początku zdobyć złotego mikrofonu (pocieszenie takie, że pierwszy jaki mi wypadł to czarny)
@down nie trzeba, dzięki. Mam jeszcze tydzień, by na niego polować i wierzę, że mi się uda, a jak nie to przepłacę za niego na targu
But, tak to ten
Ostatnio zmieniony przez Floy (11-07-2021 o 17h35)
1. Obsydian
Ja raczej na nic niepoluję. A złoty mikrofon chyba mam, @Floy "ubiorę" go sobie to powiesz czy to ten i czy go chcesz, ok?
Edit: ok
Ostatnio zmieniony przez Myrida (11-07-2021 o 17h35)
1. Cień
Wracam po ponownym zachipowaniu, aktualizacja systemu automatyczna, tylko ręka trochę boli. Na pewno i tak jest lepiej niż po pierwszej dawce xd
A z poszukiwań to w sumie na nic nie czekam, nawet nie patrzę za bardzo na to co mi chowaniec przynosi, więc pewnie potem będę się dziwić, skąd mam niektóre rzeczy w szafie xd
12. Cień
Siemsą Idriana Aktualizacja windowsa ważna sprawa UwU
Ja na poszukiwaniach nie szukam nic bo wszystko co chciałam już dawno kupiłam za antyczną walutę XD
1. Obsydian
U mnie podobnie, raczej wszystko już mam
Ostatnio zmieniony przez Myrida (11-07-2021 o 18h19)
2 obsydian
Co mi wpadnie, daje na targ. Juz sporo zarobiłam na pierdołach :3
3. Obsydian
724
Cześć i czołem, kluski z rosołem!
Póki co jeszcze zbieram ubranka z poszukiwań, ale pewnie za niedługo wrzucę coś niecoś z nich na targ. Bo jednak szkoda, żeby kisiły się w szafie.
Też jestem po drugiej dawce i muszę powiedzieć, że w porównaniu do pierwszej mniej mnie ręka boli, za to czuję się gorzej. No i zapisałam się do loteriady. Poza tym uważam za niesprawiedliwy fakt, że osób niepełnoletnich do loteriady rodzice nie mogą zgłosić.
1 Cień
Myślałam że jak zaczną się wakacje to będę miała trochę spokoju, ale przez przeprowadzkę jestem w ciągłym biegu ;_; Wiecie jak trudno ogarnąć na chatę takie rzeczy jak chlebak, wieszaki czy suszarka do prania, jak nie ma się samochodu? xD
Ja podczas eventów zarabiam na gallyflore, cena skacze niesamowicie.
Ostatnio zmieniony przez Taara (11-07-2021 o 19h53)
1 obsydian
Tymczasem ja, która się nawet nie zapisała na szczepienie :V
Przyszłam się pochwalić sygnaturką. Polecam allegrowicza, @HoʇaruUmari, to jej dzieło ♥
@Taara doskonale wiem. Jak się wyprowadzałam z mamą tu, gdzie jeszcze ocebcnie mieszkam, woziłyśmy w reklamówkach rzeczy tramwajem. Bywało różnie xD Mikrofalówka wywoływała dość skrajne emocje w komunikacji miejskiej
2. Obsydian
@Shairan sygna śliczna! Też mam zamiar zamówić u tej strażniczki podobaja mi się to jak przekształca obrazki w spójną i imponującą wyglądem całość, ale jeszcze nie wiem co chcę w sygne wrzucić
Więc na razie się wstrzymuję
3. Obsydian
Za to ja mam robić sygnę osobie ze słodkiego flirtu i nie mam zupełnie pomysłu
A Hotaru robi sygny fajne
725
Ostatnio zmieniony przez Noku (12-07-2021 o 00h36)
1CIEŃ
Noku fajna stylka, nie tuzinkowa, pełen podziw.
Ja wpadłam życzyć wam miłej nocki.
Mecz obejrzany Włochy wygrały, teraz już opadła z emocji i idę lulu, bo jutro do pracy - _-.
Do krótkiego urlopu jeszcze tydzień.... Wehhh.
Trzymajcie się, na pocieszenie jutro ma być ciepło, gdzie nigdzie opady małe deszczu, a od wtorku znowu upały xD Branoc wam.
Ostatnio zmieniony przez Serafiel (12-07-2021 o 00h42)
1. Obsydian
@Noku nie śpiesz się, natchnienie pewnie przyjdzie (później lub wcześniej), no, chyba że masz limit czasowy
Czwarta wyprawa dzisiaj a chowek wraca bez głosu, a ja siedzę tu jak głupia bo jestem ciekawa czy uda mi się skompletować 1 strój XD
2. Obsydian
Fajnie, że Włochy wygrały. Na nie obstawiałem (jak dowiedziałem się kto gra te piętnaście minut temu xd)
I dziękuję za komplement :>
A czas na sygnę mam, więc poczekam na natchnienie
1CIEŃ
Dzień dobry, pogoda co prawda daleka od ładnej, ale zawsze może być gorzej i z tą myślą życzę wam udanego dnia.
Zbieram sie do pracy,a nie chce mi się.... Oj żeby mi się chciało jak mi się nie chce... XD
Ale jak mus to mus ^^
Nie dajcie się.
1. Obsydian
Dzień dobry. Ja spędziłam weekend w Warszawie. Było fajno niestety w sobotę mało spałam i o 23 już Uber wiózł mnie na kwaterę. ;c
Pierwszy raz jadłam brownie z fasoli, ciekawy smak, lepszy niż normalne brownie.