Widzę kilka nowych twarzy
Oczywiście nowych dla mnie, bo sama jestem tu nowa i udzielam się na forum może ze dwa miesiące.
W związku z tym, że jeszcze się nie znamy, opowiedziałabyś mi o swojej największej pasji? Ile czasu się nią już zajmujesz, co chciałabyś w niej osiągnąć itp?
// Bardzo miło mi Cię poznać. Przejrzałam sobie Twój Insta i Twoje prace są po prostu genialne
Naprawdę. Jakbym patrzyła na żywe osoby 
//@Up Z przyjemnością się do Ciebie zgłoszę, a i nie ukrywam, że byłabym przeszczęśliwa, gdyby któryś z Twoich rysunków znalazł się kiedyś na okładce jednej (lub wielu) z moich przyszłych książek <3
Bardzo chętnie, mam tylko nadzieję, że Was za bardzo nie przynudzę
Tak więc… ekhem… (poprawia się na krześle i szuka jakiegoś pilnego zajęcia, żeby zyskać na czasie…
). Najpiękniejsze czasy szkolne i studenckie już za mną, w szkole byłam na profilu matematycznym i miałam studiować matematykę/ekonomię, ale jakimś cudem ukończyłam filologię angielską (specjalizacja: tłumaczenia konferencyjne), pracuję zdalnie, ale muszę, niestety, dojeżdżać kilka razy w miesiącu do mojej firmy (w innym mieście). Nie mam męża ani dzieci, ale mam chłopaka, którego na dzień dobry niemalże utopiłam (do tej pory mi to wypomina), szykuję się (w przyszłym roku) na kupno ragdolla i chciałabym zacząć studia podyplomowe ze scenopisarstwa. Uwielbiam przyrodę, szczególnie ptasiory
, dużo ostatnimi czasy jeżdżę na rolkach, namiętnie zaczepiam kierowców autobusów (albo oni mnie, trudno tak jednoznacznie określić), lubię słuchać starej rockowej muzyki i już od ponad trzynastu miesięcy piszę powieść, która z założenia miała być sci-fi (cyberpunkiem), a wyszła mi z tego powieść psychologiczna z elementami horroru (gore). Marzę o tym, by pewnego dnia ją ukończyć, wydać i się nie zbłaźnić 
Ostatnio zmieniony przez Nirez (09-11-2021 o 17h51)