Nosisz jakieś buttony*?
Cześć, Ula. racja, nie chodzi o guziki. Przypinki będą tu właściwym określeniem ^^ Przywykłam do tego skrótu myślowego.
Ostatnio zmieniony przez Anatea (09-11-2021 o 07h44)
Strony : 1 ... 975 976 977 978 979 ... 1527
Nosisz jakieś buttony*?
Cześć, Ula. racja, nie chodzi o guziki. Przypinki będą tu właściwym określeniem ^^ Przywykłam do tego skrótu myślowego.
Ostatnio zmieniony przez Anatea (09-11-2021 o 07h44)
Co to są buttony? Bo raczej w tym przypadku nie chodzi o guziki hehs
/Odkąd się zaczął rok akademicki to mam z tym nieco mniejszy problem, aniżeli miałam, gdy było "wolne" trzeba było tylko pilnować kiedy jest niedziela, bo sklepy wtedy pozamykane haha
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (09-11-2021 o 07h48)
Zdarza Ci się zapomnieć, jaki mamy dzień tygodnia?
Ja drugi raz dziś myślę, że mamy środę. Takie efekty chronicznego niedospania XD
Staram się uzupełniać lodówkę w tygodniu, nawet jeśli oznacza to samodzielne i samotne dźwiganie
W weekend rezerwuję czas na dłuższe gotowanie- zakupy tylko wtedy jak coś jest potrzebne na hura.
Ostatnio zmieniony przez Anatea (09-11-2021 o 07h51)
Robisz zwykle przed niedzielą jakieś większe zakupy czy raczej nie szalejesz na tym punkcie?
Jak nastawienie w tym niemal świeżutkim roku akademickim?
Po pracy będzie szybki powrót do domu i sprzątanie. Zakupy zrobiłam wczoraj, obiad ugotowany...
Dziś dalsza walka z wymianą ubranek, bo Dziedzic wyrasta z rozmiaru.
Z reguły jestem zajęta, ale pozwala to nie mieć dużych zaległości.
Ostatnio zmieniony przez Anatea (09-11-2021 o 07h56)
Ostatnio zmieniony przez asmrphan (09-11-2021 o 08h06)
Ostatnio zmieniony przez Lythan (09-11-2021 o 12h41)
Co u Ciebie? Sto lat się nie mijaliśmy...
Wspaniały joker na ig
Rok, trzy miesiące i pięć dni.
Ma się bardzo dobrze, jest żywotny i towarzyski.
Ostatnio zmieniony przez Anatea (09-11-2021 o 10h28)
Ostatnio zmieniony przez asmrphan (09-11-2021 o 10h41)
Wiesz, że taką samą nazwę jak twój login, ma kanał na YT, generalnie o tematyce... trudno ocenić, odgłosów jedzenia?
Jest tego naprawdę wiele. Chciałabym umieć lepiej rysować, również w digitalu. Tatuować- zdecydowanie i z całą pewnością.
Lepiej prowadzić auto, sprawniej prowadzić dom jako taki, zrządzać budżetem, ogarniać formuły w excel...
Jestem mocno samokrytyczna, wiem, że wszystko mogłabym robić lepiej niż aktualnie
Ula: Osobiście, nie znoszę takich odgłosów. Mlaskanie, ciamkanie, siorbanie... Instant rage.
Twój nick akurat nie ma z tym wiele wspólnego, poza poprzednio wspomnianą konotacją.
Ostatnio zmieniony przez Anatea (09-11-2021 o 10h46)
W czym chciałabyś być lepsza? (rozwinąć jakieś umiejętności, może nabyć jakieś nowe)
Strasznie łobuzuje, tak w wielkim skrócie xd
Ostatnio zmieniony przez Foggy (09-11-2021 o 10h48)
Karmelka moja:
Ostatnio zmieniony przez asmrphan (09-11-2021 o 11h09)
Masz jakieś zwierzaki? Lub jakie chciałabyś mieć?
O taaak, moje życie w zasadzie składa się z takich faz xD. Tyczy się to zajęć w wolnym czasie, książek, filmów, seriali, no mnóstwo tego jest. Ale zawsze do czynności czy rzeczy, na które dana faza mi przechodzi i tak wracam po jakimś czasie, kiedy minie mi wzmożone zainteresowanie na coś innego . Aktualnie więcej siedzę na eldce i codziennie staram się napisać stronę tekstu opowiadania, bo mam akurat wenę, więc z tego korzystam.
Ostatnio zmieniony przez As7hoCsx73 (09-11-2021 o 11h00)
Często masz na coś "fazę", chwilową fascynację? Bzika, który trwa od chwili do np dwóch tygodni..
Robę niezłe gumbo. Z przystawek w naszym towarzystwie, podobno robię świetny sos czosnkowy i roladki z łososiem.
Generalnie lubię gotować
Ostatnio zmieniony przez Anatea (09-11-2021 o 10h58)
Jakie jest twoje popisowe danie?
Skończył się pół roku temu :< Słuchałem po raz drugi całości z mamą, ale właśnie dotarłem z nią do ostatniego odcinka. Muszę sobie znaleźć nową fascynację teraz
Ostatnio zmieniony przez Noku (09-11-2021 o 11h46)
Jak tam zmiany w Twoim ulubionym podcaście? Coś szokującego? Dramatycznego?
Tak, ale wynikają po prostu z tego, co chciałabym wprowadzić/ zmienić, nie z postanowień noworocznych jako takich.
Chciałabym np. znaleźć więcej czasu na rysunek. Z hobby, którym chce się zajmować, bez tego nie będzie progresu.
Ostatnio zmieniony przez Anatea (09-11-2021 o 11h05)
Masz jakieś plany lub postanowienia na następny rok?
A dzisiaj to taki spokojny dzień, posprzątałam trochę, pozałatwiałam najważniejsze sprawy i może później ogarnę jeszcze szafy, bo tam też przydałby się porządek. A co do nicku, to znaczenia on nie ma, wypluł go generator haseł
/W ogóle cudowna psinka! Ma śliczne oczy <3
Ostatnio zmieniony przez As7hoCsx73 (09-11-2021 o 11h19)
Ostatnio zmieniony przez asmrphan (09-11-2021 o 11h30)
Jak twoje duele w hphm?
To jest scam, prosze w to nie wierzyć. To nabijanie ludzi w bambusa. Sama nie dostałam żadnej podwyżki. To tylko zwalenie papierkowej roboty. Ląs to dobrze przemyślał.
/ Niewątpliwie. BA. Potem Cię zdegraduje do żołnierki D:
Ostatnio zmieniony przez Shairan (09-11-2021 o 11h23)
Jak się czujesz jako Szefowa Straży? Gdzie moja podwyżka?
oł noł. Znaczy, że mnie też zagoni do roboty?
Wykorzysta i porzuci. Chlip. Nie żebym się nie spodziewała XD
Nie lubię jak ktokolwiek pali papierosy. Uważam, że wskazywanie tu kobiet jako szczegółu jest niewłaściwe. Dziwne, jak wiele osób ma skrót myślowy, że akurat palenie kobiet jest wiele gorsze niż czyjekolwiek inne.
Cóż. To sprawa każdego z osobna, to mniejsze zło, jeśli nie palą w moim otoczeniu.
Ostatnio zmieniony przez Anatea (09-11-2021 o 11h34)
Ostatnio zmieniony przez asmrphan (09-11-2021 o 14h10)
Ale wiesz, że mała ilośc energii w hphm i ogólnie grach tego typu,
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez Shairan (09-11-2021 o 11h45)
Co najbardziej pomogło Ci w zmianie stylu rysunkowego? Wytrwałe przeglądanie refek i nowe próby, na pewno- ale czy coś jeszcze?
Często mam coś w głowie, leżakuje sobie tam w oczekiwaniu na czas wolny ^^ ale jeśli nie mam konkretnej koncepcji a raczej ich luźny splot, to pomaga pinterest, w szukaniu konkretnych rozwiązań póki co, moje projekty nie są zaawansowane na tyle, bym musiała się wiele podeprzeć.
No i zakazana przyjemność, oglądanie prac ulubionych tatuażystów... ^^ długie godziny mogłabym tak spędzić.
Ostatnio zmieniony przez Anatea (09-11-2021 o 12h03)
Skąd bierzesz inspiracje na rysunki/tatuaże? Pomysły same wchodzą Ci do głowy czy czymś się ,,wspomagasz''?
Szczerze to dość rzadko tam zaglądam, ale chętnie obejrzałabym więcej koni, nie przypominam sobie, żebym coś takiego znalazła (bo na nie też mam fazę aktualnie, tak swoją drogą xD). Mam ochotę czasem coś z nimi poeksperymentować i trochę odejść od tego realistycznego stylu, bo czuję się w nich bardziej swobodnie niż przy ludziach i taki wątek mógłby podrzucić mi trochę pomysłów i zmotywować do swojego tworzenia.
Ostatnio zmieniony przez As7hoCsx73 (09-11-2021 o 12h34)
Jaki wątek chętnie zobaczyłabyś w CA? - jakąś konkretną tematykę, styl, może autora?
Nie, nic poza typowo gospodarczymi sprawami.
Ostatnio zmieniony przez Anatea (09-11-2021 o 12h31)