Czego nie lubisz robić?
// Kotki
^ ^
(U w U)
Ostatnio zmieniony przez Qoona (30-10-2021 o 21h04)
Strony : 1 ... 958 959 960 961 962 ... 1527
Czego nie lubisz robić?
// Kotki
^ ^
(U w U)
Ostatnio zmieniony przez Qoona (30-10-2021 o 21h04)
myślisz, że z jakiego materiału jest ten mieczyk, że gardzia z taką łatwością zarzuca go sobie na ramię jedną łapą?
@kuna twój top 2 zwierzak po szczurkach to?
//hmmmmmmm
dżapan mi sie marzy, jak na każdego rasowego weeba przystało
Ostatnio zmieniony przez chochoł (30-10-2021 o 21h05)
kraj który najbardziej chciałabyś odwiedzić?
@down ugh trudne pytanie. Na pewno nie Stany, chyba, że nagle zrobiłabym się super bogata i znalazła naprawdę świetnie płatną prace tam. Ciężko mi powiedzieć, ale chyba jedyny kraj jaki mogłabym wymienić to Niemcy, bo miałabym jakieś wsparcie rodziny i dałoby radę się jakoś tam zorganizować
Ostatnio zmieniony przez Acerola (30-10-2021 o 21h07)
Jakie są top 3 kraje w których mogłabyś zamieszkać i dlaczego?
1. cechy tworzą całokształt i nie widzę sensu wyodrębniania ich, ponieważ nie patrzę na człowieka i myślę sobie 'o, cecha x, podoba mi się', 'o nie, on nie ma cechy x, nie podoba mi się'.
2. nie widzę sensu mówienia tego co mi się podoba we mnie, bo to moja prywatna sprawa, a złośliwi ludzie lubią wbijać szpile tam, gdzie wiedzą, że boli
3. nie widzę powodu, by mówić o swoich upodobaniach w wyglądzie innych ludzi, bo
3.1. pisałem o tym kiedyś, ale nie mam w tym momencie ochoty na prywatę, więc nie będę tego pisał.
3.2. ludzie to znacznie więcej niż ich wygląd, nawet jeśli wygląd jest ich częścią i nosi ze sobą historię, która jest częścią osoby i to jest trochę jak dawanie "komplementów", że się schudło lub przytyło - nie komentuje się cudzego wyglądu.
3.3. nawet jeśli to aktorzy i modele - pokazują oni swój charakter w swojej pracy i nadal są zdecydowanie więcej niż swoim wyglądem.
3.4. co nie zmienia faktu, że pewne cechy mogą mi się podobać, ale jak pisałem wcześniej - to jest dla mnie zbyt prywatne na teraz.
Ostatnio zmieniony przez falafel (30-10-2021 o 21h16)
Jakie cechy wyglądu ci się podobają?
// Niestety nie, dużo mi brakuje do takiego mistrzowskiego poziomu U-U
Ostatnio zmieniony przez Qoona (30-10-2021 o 21h09)
czy umiesz rozegrać gambit sandomierski?
//nie potrzebuję, bo obejrzałam filmik i już umiem big brain time
ja bym sobie pojeździła na rowerku i przyskrzyniła jakiegoś złodzieja jabłek
Ostatnio zmieniony przez chochoł (30-10-2021 o 21h13)
Gdybyś stała się księdzem Mateuszem na jeden dzień, co byś zrobiła? Nauczyłabyś się gambitu sandomierskiego??
// Wybrałabym studenta mojego wymarzonego kierunku, żeby zobaczyć jak to jest i mniej się martwić o przyszłość > , <
Ostatnio zmieniony przez Qoona (30-10-2021 o 21h14)
Ostatnio zmieniony przez Seasaidh (30-10-2021 o 21h29)
siedzi ci w głowie jakaś piosenka? Jeśli tak, to jaka?
// Zaczęło się od tego, że zauważyłam, że neonowa zieleń jest najmniej lubianym i używanym kolorem, więc chciałam ją zacząć jakoś wykorzystywać, żeby pokazać wszystkim, jaki tkwi w niej potencjał, przy tym chciałam też nadać swojej Gardzi unikatowy wygląd, aby inni forumowicze mnie zapamiętali (to były moje początki na forum). Od tego czasu zieleń stała się dla mnie niewyczerpanym źródłem inspiracji, ulubionym kolorem i znakiem charakterystycznym c:
Ostatnio zmieniony przez Qoona (30-10-2021 o 21h23)
ej bez kitu, myślałam żeby właśnie zadać pytanie o piosence xD
co sprawiło, że postawiłaś na swój jadowicie zielony drip?
//okurka rurka to jest dobre pytanie
lubię takie, że są trudne ale da się rozwiązać, taka mocno wyważona, bo wtedy jak się napocę nad rozwiązaniem i mi wyjdzie to jest gigasatysfakcja
a tak bardziej z rodzaju mogę wymienić sudoku, kostki rubika przeróżne (ale pierwsze ułożenie najlepsze zawsze, potem to tylko do wyluzowania się układam sobie), równania z logarytmami trochę traktuję jak łamigłówki, tak samo równania i nierówności trygonometryczne (poziom maturalny ofc, na jakieś poziomy typu studia matematyczne jestem trochę zbyt niepełnosprytna), escape roomy albo gierki tego typu (jak jest ta seria cube escape, kochałam w to grać, fajne łamigłówki), tetris no i baba is you, chociaż wstyd się przyznać, ale to mnie trochę przerasta i rzadko gram, bo szybko sie męczę przy tym xD
jeszcze wspomniałabym o wisielcu, ale to rzadko tak jak wszystkie słowne gierki, prze mój ubogi zasób słownictwa rip
Ostatnio zmieniony przez chochoł (30-10-2021 o 21h27)
Jakiego typu łamigłówki lubisz? A może nie lubisz ich wcale?
/Matę do jogi XD
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (30-10-2021 o 21h41)
Co zabrałabyś ze sobą na bezludną wyspę poza rzeczami niezbędnymi do przetrwania?
// Na ten moment japonistyka, ale na razie nie mam możliwości na nią pójść, więc najpewniej skończę na anglistyce. Mimo to, mam nadzieję, że uda mi się na nią pójść po skończeniu pierwszych studiów :>
Ostatnio zmieniony przez Qoona (30-10-2021 o 21h47)
jaki jest twój wymarzony kierunek studiów? /będę trzymać kciuki!!
//na pewno powinien powstać wydział memologii
memy to poważny biznes
Ostatnio zmieniony przez chochoł (30-10-2021 o 21h52)
Jaki kierunek studiów nie istnieje, ale według Ciebie powinien zostać utworzony?
/w sensie kierunek czy zawód z nim związany?
No nie wiem, każdą wiedzę da się w jakiś sposób spieniężyć, trzeba mieć tylko do tego łeb
Ale przykładowo w niektórych regionach są kierunki, które nie mają za bardzo sensu i nie ma w okolicy miejsc pracy dla osób po takich studiach, np. z mojej uczelni wycofano w tym roku Gospodarkę Przestrzenną. Bo po prostu u nas to nie jest potrzebne na taką skalę.
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (30-10-2021 o 21h56)
Jaki kierunek studiów istnieje, ale według ciebie jest zupełnie nieopłacalny?
// Nie wiem, w sumie to nie próbowałam o , o
Ostatnio zmieniony przez Qoona (30-10-2021 o 22h36)
Umiesz wysuszyć włosy na okrągłej szczotce? :v
/"papu to papu" w kwestii jedzenia. No, że po prostu nie może się nic zmarnować. Bardzo nie lubię marnować jedzenia, dlatego dojadam po wszystkich :v
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (30-10-2021 o 22h24)
masz swoje ulubione powiedzonko?
//tłajlajt sparkl
albo mruczek dla zmyły
albo jakby to był taki potężny konik to latissimus dorsi
Ostatnio zmieniony przez chochoł (31-10-2021 o 12h29)
Gdybyś miała jednorożca, to jak byś go nazwała?
/Pegazy. Ależ to są majestatyczne stworzenia. A jednorożec może biedy narobić tym swoim rogiem ;v
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (31-10-2021 o 09h16)
Ostatnio zmieniony przez Seasaidh (31-10-2021 o 08h18)
Cukierek czy psikus?
Lubię seriale, ale teraz żadnego nie oglądam ani nie planuję
Ostatnio zmieniony przez Noku (31-10-2021 o 12h09)
Ostatnio zmieniony przez Sylphe (31-10-2021 o 12h30)
Hejo, co tam u ciebie? Jakie są Twoje ulubione bibeloty czy ozdoby pomieszczeń?
Jak piesek na mnie wskoczył, żeby mnie powitać z rana.
Ostatnio zmieniony przez falafel (31-10-2021 o 09h39)
Co ostatnio sprawiło ci przyjemność?
Sytuacja z laptopem wygląda tak, że mam do niego wszystkie potrzebne rzeczy, ale samego laptopa brak. xD
Idk, podczas przeprowadzki go najwyraźniej gdzieś zapodziałam. Miałam tyle rzeczy do ogarnięcia, że nie przypilnowałam go tak jak powinnam.
Ściągnęłam sobie ps’ka na komputer Wojtka, ale muszę ściągnąć całą resztę rzeczy. Typu tekstury itp. I na samą myśl mi się nie chce. Więc to odkładam już dłuższy czas. I właśnie mi przypomniałaś że powinnam się za to zabrać. :v
Ostatnio zmieniony przez Canthra (31-10-2021 o 09h46)
Jak tam sytuacja z laptopem, planujesz jakieś powroty w grafiki, czy nah?
W niewielu. Mieszkam przy czeskiej granicy, więc bywałam w Czechach, niedawno mieszkałam półtora roku w Holandii, a na wakacjach byłam na wyspie Djerba w Tunezji i w Czarnogórze. I każde z tych miejsc ma swoje zalety, ciężko by mi było wybrać jakieś najlepsze.
Ostatnio zmieniony przez Foggy (31-10-2021 o 09h38)
Ile krajów udało Ci się w życiu zwiedzić i który z nich podobał Ci się najbardziej? I dlaczego akurat ten?
/Chyba nie zjem dziś żadnego, bo nic wczoraj nie kupiłam.
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (31-10-2021 o 09h53)