A może w każdym żyćku chodzi o coś innego?
O co chodzi w Twoim? Czujesz jakąś misję, jakiś cel?
/Im więcej, tym lepiej!
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (31-10-2021 o 12h37)

Strony : 1 ... 960 961 962 963 964 ... 1527
A może w każdym żyćku chodzi o coś innego?
O co chodzi w Twoim? Czujesz jakąś misję, jakiś cel?
/Im więcej, tym lepiej!
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (31-10-2021 o 12h37)
czy w tym lesie jest legalne zadawanie trzech pytań na raz? :000
//grappe ice, bo jest bardzo nice
piję ją sobie z lewandowskim, bo to największy polak w polsce
Ostatnio zmieniony przez chochoł (31-10-2021 o 12h44)
Jakie to pićko lubisz pić?
/łowić ryby i stać pod depozytem i gadać z ludzikami XD
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (31-10-2021 o 12h58)
W co ostatnio pogrywasz?
W sumie to nie, bo ani w nic nie gram, a i oglądanie czegokolwiek regularnie też niezbyt mi wychodzi, więc nawet nie wiem na co bym chciała czekać, hah
Ostatnio zmieniony przez Foggy (31-10-2021 o 14h35)
Jak oceniasz event? Na jakie elementy czekasz?
dialogi przeklikane, stroje takie 6/10. No czuję niedosyt bo większość rzeczy z mapy już mam a ten nowy strój wcale nie leci. Kolejny rok nie ma nic naprawdę krwawego.
Ostatnio zmieniony przez Mystification (31-10-2021 o 15h15)
A ty?
Guns N’ Roses za mlodu XDD bylam na ich koncercie ale stary Axl to nie to samo, mocny niedosyt. AC/DC na River Plate:
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez Flower (31-10-2021 o 16h27)
Na koncert jakiego artysty chciałabyś się wybrać (załóżmy, że możesz nawet wybrać jakiegoś nieżyjącego już muzyka lub takiego, który zakończył już swoją karierę)?
Tak mam, lubię ten stroik, który obecnie mam na głowie, bo większość włosów w grze mi sie po prostu nie podoba, a to jedyna możliwość żeby je usunąć, lubię też wszystkie dostępne w grze makijaże, większość karnacji, wszystkie korony, pióra z zestawu harpii, maskę z zestawu stealth crow, pasek Warrior's Maid, maskę Deamonika, buty Night Owl, skarpety Beriflore, skarpety Snowball Lady i pasek Clause's Maiden.
Ostatnio zmieniony przez Skaen (31-10-2021 o 16h27)
Masz jakieś ulubione elementy w szafie swojej Gardienne?
Nic, ale sama sobie robię miłe rzeczy, zrobiłam zupę, piekę ciasto, odpoczywam, może coś pooglądam ^^
Ostatnio zmieniony przez Foggy (31-10-2021 o 16h20)
Co miłego cię dziś spotkało?
<3
Jakby jakaś miła osoba mnie spotkała, to by było super
Ostatnio zmieniony przez Noku (31-10-2021 o 16h53)
Co miłego chcesz, żeby cię spotkało?
zimą czarny i żółty/musztardowy, ale bordo i ciemna zieleń też spoko
latem biały i szary.
lubię Dawida Podsiadło, Kwiat Jabłoni, Miuosha i pewnie więcej, ale zamiast na sp wszedłem na discorda i się rozproszyłem i nie wiem co dalej
Ostatnio zmieniony przez falafel (31-10-2021 o 16h49)
W jakich kolorach najczęściej chodzisz?
// Yas, bardzo lubię Sanah, Darię Zawiałow, Sorry Boys, Krzyśka Zalewskiego, Igo, Ralpha Kamińskiego, Kwiat Jabłoni, ogólnie większość muzyków związanych z Męskim Graniem. Ponadto bardzo lubię Kayah a ostatnio odkryłam Anię Karwan. Ogólnie sporo ich XD
A dobra xD na prawym biodrze mam spore przebarwienie, które rozlewa się prawie na plecy. Nie jest mocno ciemne, raczej kilka tonów ciemniejsze od mojej normalnej skóry i bardzo je lubię xD
Ostatnio zmieniony przez Aida (31-10-2021 o 16h41)
@falafele
Lubisz polską muzykę? Kogo lubisz słuchać?
@Aida
Masz jakieś znamiona?
Ostatnio zmieniony przez Foggy (31-10-2021 o 16h35)
Co chciałabyś żeby stało się modne?
Kinder bueno i kinder delice
Ostatnio zmieniony przez Noku (31-10-2021 o 18h11)
Masz swoje ulubione słodycze? Jeśli tak, to jakie?
"Dlaczego się jeszcze nie pobraliście?", "Najwyższa pora na dzieci, zegar biologiczny tyka." To są chyba dwa, które mnie najbardziej wkurzają, bo ja nikomu nie zaglądam do łóżka i nie interesuje mnie, tak szczerze, czy ktoś ma dzieci czy nie albo czy się już chajtnął czy nie zamierza tego w ogóle robić. To brzmi tak, jakby jedynym celem każdego człowieka było się sparować i rozmnożyć, a mnie do tego naprawdę nie jest spieszno, mimo że, teoretycznie, już dawno powinnam to zrobić.
Ostatnio zmieniony przez Nirez (31-10-2021 o 17h52)
Jakie teksty cię irytują?
// Straszliwie irytują mnie ludzie, którzy wiedzą lepiej, co myślisz niż ty sam. Najprostszy przykład: dziękujesz za ciasto, bo nie lubisz szarlotki, a ci mówią ci prosto w twarz, że to na pewno dlatego, że się odchudzasz i dostajesz litanię o tym, że nie warto, że ślicznie wyglądasz i nie musisz, że to szarlotka małokaloryczna i tak w nieskończoność. Nienawidzę rozmawiać o czymkolwiek z takimi ludźmi, bo i tak kończy się na tym, że rozmawiają ze swoją wyobraźnią i mój wkład w rozmowę nie ma na nią żadnego wpływu, bo oni i tak już zdecydowali, co uważam i równie dobrze mogli by gadać do siebie >> . >>
Ostatnio zmieniony przez Qoona (31-10-2021 o 18h22)
Co irytuje ciebie?
mam kotka na kolanach uwu
Ostatnio zmieniony przez falafel (31-10-2021 o 18h43)
Co pomaga ci zachować spokój?
Dzieci, które przyszły do mnie po cukierki
Ostatnio zmieniony przez Noku (31-10-2021 o 18h34)
Co cię ostatnio rozśmieszyło?
// Z takimi, którzy mnie rozśmieszają, bo mają podobne do mojego poczucie humoru i z takimi, którzy mają podobne zainteresowania, o których możemy razem pogadać :>
Ostatnio zmieniony przez Qoona (31-10-2021 o 18h49)
Z jakimi ludźmi lubisz rozmawiać?
Krótkie spodenki oznaczone jako pasek i długie spodnie są bardzo spoko i do wykorzystania. Ogólnie strój Lokiego ma elementy do wykorzystania. Mało haloweenowe, ale oś z nich będzie
Ostatnio zmieniony przez Noku (31-10-2021 o 19h35)
Podoba Ci się szczególnie któreś z nowych ubranek z eventu?
Wybacz, aż się prosi o taką odpowiedź
Monolog
Ostatnio zmieniony przez Shairan (31-10-2021 o 19h09)
jak to jest być Lance'em
@Shairan ja cię uwielbiam. Pytając o to też miałam w głowie monolog skryby
@down a bycie mną? Hm
To nie ma tak że dobrze czy nie dobrze. Bo wiesz życie z Beemoovem nie jest dobre albo nie. Bo to jest rolercostr niespodzianek, nielogicznych błędów, głupot i straconych błędów. Ale siedzisz tutaj jakoś od lat i zaczynasz dostrzegać plusy tej firmy przez co możesz tworzyć fajne sygnatury i z tej głupoty korzystasz.
Bycie mną to śmianie się z Beemoova i obserwowanie dokąd to wszystko zmierza
Ostatnio zmieniony przez Acerola (31-10-2021 o 19h42)
Jak to jest być tobą?
Nieprzyjemnie, ale nie mam ochoty elaborować.
Ostatnio zmieniony przez falafel (31-10-2021 o 19h20)
Ostatnio zmieniony przez Mariah (31-10-2021 o 19h27)