hejo lychee, jak mija weekend? :D rysowałaś coś nowego w ostatnim czasie? :p
/ aw, biedna :c to mam nadzieję, że szybko wyzdrowiejesz i że wszystko wyjdzie dobrze na badaniu, oby to jednak nie jest nic poważnego T^T i najważniejsze żebyś nie straciła pracy, zwłaszcza że pracowałaś tam tyle lat i zawsze sobie dobrze radziłaś :/
*hug*
// na szczęście udało mi się dostać tą dziekankę, więc ogromny kamień z serca! dzięki temu wujas mnie chyba nie wywali z pracy (chyba że wcześniej zbankrutuje, bo czarno to widzę, patrząc na to, że wypłatę za styczeń mi da w dwóch częściach, bo go nie stać, żeby mi zapłacić wszystko na raz :))) ten człowiek jest niepoważny, nie dziwię się, że miał już tyle biznesów i większośc pozamykał xD). ale i tak w następnym tygodniu zaczynam szukać nowej pracy, dzięki tej dziekance może będzie łatwiej, chociaż szukanie roboty w tym kraju to w ogóle żart. ale za to planuję sobie zrobić nową dziarę w tym miesiącu, bo odłożyłam trochę hajsu, a nowy tatuażyk to zawsze powód do radości UwU także na razie jakoś sobie radzę, z mamą mamy plan na biznes jeśli serio się stanie tak, że ją wywalą z pracy oby nie, ale na razie nic nie mówię, bo nie chcę zapeszyć agshagsh
kc też!! <3
Ostatnio zmieniony przez idontcare (04-02-2024 o 16h43)
because of
H E R i am ● a l i v e ● and
i am not alone