Jakie motywy w filmach najbardziej do ciebie trafiają?
// Strasznie zawiodłam się na moim ukochanym "uncharted".
Ostatnio zmieniony przez Makkarii (22-01-2024 o 11h23)
Strony : 1 ... 1514 1515 1516 1517 1518 ... 1527
Jakie motywy w filmach najbardziej do ciebie trafiają?
// Strasznie zawiodłam się na moim ukochanym "uncharted".
Ostatnio zmieniony przez Makkarii (22-01-2024 o 11h23)
Która filmowa adaptacja była według Ciebie najsłabszą jaką widziałaś?
Cała seria "Zastępów Anielskich" Kossakowskiej.
Ostatnio zmieniony przez Vandea (24-01-2024 o 13h57)
Jesli posiadasz ulubiona ksiazke to jaki ma tytul?
// siemaneczko, meza mam ╰(▔∀▔)╯
/ no B)
Ostatnio zmieniony przez Makkarii (23-01-2024 o 15h37)
Siemka, siemka! Jakich fajnych piosenek ostatnio słuchasz? :)
// Jeszcze jeden tydzień w Hiszpanii ;) Turrony spakowane, hiszpańskie książki pokupowane, teraz tylko przetrwać 6 dni w dwie osoby na 10 kropelkach rozcieńczonego w wodze płynu do naczyń i będzie dobrze x'D
Ostatnio zmieniony przez Cuks (23-01-2024 o 16h09)
a co tam u kwiatka?
Wolisz prezenty praktyczne czy sentymentalne?
// Skończył się, a nie będę kupować całej nowej butelki tylko po to, żeby użyć kilka razy i potem zostawić świeżo otwartą w Hiszpanii. A pakować tego ze sobą do samolotu tym bardziej nie będę, bo miejsce w walizkach jest dobrem limitowanym. Nie mówiąc już nawet o tym, że płynów ponad 100 ml nie można szmuglować nawet gdybym chciała. Tak więc dzisiaj już musiałam umyć swoje naczynia zwykłym mydłem. Ale czyste są? Czyste. I to jest najważniejsze.
Ostatnio zmieniony przez Cuks (24-01-2024 o 23h28)
O co chodzi z tym płynem do naczyń?
Cały dzień byłam w pracy, było w miarę w porządku tylko dowiedziałam się, że muszę napisać 1 rozdział pracy magisterskiej do 1 lutego, a nie mam nic. :]
Ostatnio zmieniony przez Vandea (26-01-2024 o 10h09)
Jaki był ostatni film, który oglądałaś? Podobał Ci sie czy nie?
/Yup, zdarza mi się grać. I chyba fav jest seria Dragon Age, może nie jest najlepsza pod względem mechanik (szczególnie 3 część) ale mam do niej duży sentyment. Nie wiem ile już razy grałam w jedynkę i trójkę ale na pewno sporo. Lubiłam też zawsze Mass Effecty ale tak dawno w nie grałam, że już słabo je pamiętam, muszę kiedyś je odświeżyć. No i polecę tradycyjnie, Wiedźmin 3 też jest u mnie wysoko w rankingu, nawet nie ze względu na historie ale klimat. Uwielbiam sam początek gry, szczególnie Biały Sad, chyba moja ulubiona lokacja. Kojarzy mi się zawsze z sielskością i wakacjami na wsi, minus potwory ofc xD
Ostatnio zmieniony przez Evalyn (30-01-2024 o 19h35)
Lubisz grać w gry komputerowe? Masz jakąś ulubioną?
//Hej @idc! Aktualnie nadal siedzę w szkole i posiedzę jeszcze do czerwca :c Ale potem będę się szykować z przeprowadzką. Potem pewnie sprawa mieszkania, pracy itd. Także jeszcze trochę musze się pomęczyć. Aktualnie są ferie a że nie mam żadnych świetlic środowiskowych czy półkolonii, to siedzę w domu, ale moje ferie upłyną mi na sprawdzaniu prac klasowych i chodzeniu po lekarzach, bo w trakcie roku szkolnego nie ma na to czasu :')
Ostatnio zmieniony przez Ilmaris (29-01-2024 o 13h25)
serwus, co u ciebie słychać? dalej uczysz dzieciaki w szkole, czy porabiasz teraz coś innego w życiu? :D
/ to powodzenia z tym sprawdzaniem ( ̄^ ̄)ゞ
// widziałam tylko odcinek pilotażowy, ale to było dawno temu, jakoś niedawno po tym, jak wyszło ;-; pamiętam, że mi się nawet podobało, ale jakoś o tym zupełnie zapomniałam, plus nie mam amazon prime i szkoda mi kasy xD
Ostatnio zmieniony przez idontcare (29-01-2024 o 21h01)
Oglądałaś "Hazbin Hotel"?
Ocena jakości życia opiekunów pacjentów po przebytym udarze mózgu.
Ostatnio zmieniony przez Vandea (30-01-2024 o 14h30)
jaki masz temat magisterki? :p
// obecnie z żadnych xD ja ogólnie rzadko cokolwiek oglądam, jesli już to animu na zawirusowanych stronkach :') chyba że pojawi się coś, co akurat bardzo chcę obejrzeć (np. arcane), to wykupuję subskrajbera i od razu anuluję, żeby mieć dany serwis tylko na miesiąc i bez potrzeby nie wydawać hajsu xD
Ostatnio zmieniony przez idontcare (31-01-2024 o 13h43)
A z jakich serwisów do oglądania korzystasz?
Zdecydowanie na aktywność fizyczną... Po prostu nie cierpię od dzieciństwa.
Ostatnio zmieniony przez Vandea (31-01-2024 o 10h55)
Na co wmawiasz sobie, że nie masz czasu, ale w rzeczywistości po prostu nie zależy ci wystarczająco?
// "Mały książę" po hiszpańsku c;
Ostatnio zmieniony przez Cuks (31-01-2024 o 14h04)
Co Cię ostatnio rozczarowało?
Niby bez różnicy, wszystko zależy od fabuły i wykonania. Jak się ogląda słabe live action to wydaje się, że lepsza animacja... Ale z drugiej strony np. Mo Dao Zu Shi, bardziej podobało mi się live action.
Ostatnio zmieniony przez Vandea (31-01-2024 o 13h52)
wolisz oglądać animacje czy filmy/seriale live action? czy bez różnicy?
// co prawda nie tak ostatnio, bo pod koniec minionego roku, ale kupiłam sobie martensy. wydałam na nie pół wypłaty i potem pod koniec miesiąca musiałam żebrac od rodziców, bo nie miałam za co kupować żarcia do pracy, ale marzyłam o tych butach od dawna i było warto :D poza tym chyba tylko gierki na komputer, np. wyładowałam w grudniu prawie dwie stówy na elden ringa, ja raczej nie kupuję innych głupot, jak już to tylko gry xD przeważnie kupuję je tylko na promce, ale eldenika musiałam kupić na xboxa, a na niego gry są droższe </3
Ostatnio zmieniony przez idontcare (01-02-2024 o 11h44)
Na jakie "głupoty" ostatnio wydałaś hajsy?
No to chyba były te moje POPy, miałam kupować jednego na pół roku, kupiłam trzy od razu... Na swoje usprawiedliwienie mam tyle, że jeden był za kasę "na prezent", a drugi w bardzo okazyjnej cenie.
Ostatnio zmieniony przez Vandea (31-01-2024 o 14h14)
A ty? ;>
// Rozmawiania po hiszpańsku. Swojego pierwszego dnia w Hiszpanii potrafiłam powiedzieć tylko "sí", "no" i "tengo un huevo", ale swojego ostatniego wymeldowałam się z akademika rozmawiając z personelem głównie po hiszpańsku. Bardzo dużo ćwiczyłam i dzięki temu też bardzo polubiłam ten język. Będę oczywiście kontynuować naukę poprzez oglądanie filmów i czytanie książek po hiszpańsku, ale jednak zdecydowanie będzie mi brakować prawdziwych rozmów z drugim człowiekiem. Jak wszystko dobrze pójdzie, to załatwię sobie kurs hiszpańskiego w Polsce i może wtedy będę miała sobie z kim gadać.
Ostatnio zmieniony przez Cuks (01-02-2024 o 00h13)
Czego będzie Ci najbardziej brakować z tego czego doświadczyłaś w Hiszpanii?
Na prezentach, zawsze wolę dołożyć wszystkich starań i funduszy, żeby sprawić komuś radość.
Ostatnio zmieniony przez Vandea (02-02-2024 o 11h38)
Na czym nigdy nie oszczędzasz?
// Ten po prawej wygrał w szachy i rozeszły się do domu.
Ostatnio zmieniony przez Cuks (02-02-2024 o 02h31)
hejo! gdzie się podziały twoje szczurki? D:
// w teorii tak, ale w praktyce się na nich tak wybornie bawiłam, że skończyłam na dziekance ze względów zdrowotnych do końca roku akademickiego <3 w październiku zaczęłam pracować u familii, bo wujas z dziewczyną otworzyli lumpeks, praca parszywa, ale chociaż jakiś hajs zawsze wleci. ale już planuję szukanie nowej roboty, bo praca w lumpie to nawet nie jest niż moich ambicji, zresztą z perspektywy czasu pracowanie u rodzinki to przekleństwo, mark my words. no i tak jakby się uczę rysowańska, tylko ostatnio z tym kicha, bo muszę zainwestować w lepszy tablet graficzny, z obecnym się źle pracuje. ale może dzięki temu jakąś lepszą robotę kiedyś dostanę. także tak mi się egzystuje teraz
Ostatnio zmieniony przez idontcare (03-02-2024 o 14h48)