jeśli korzystasz ze spotifaja, to czy robiłaś sobie kapsułę czasu i czy wybrałaś jedyną słuszną opcję przechowania (kontener na śmieci)?? i jeśli tak, to jakie piosenki wybrałaś of kors
// heloł kwiatku!! życie mnie mnie, bardzo możliwe że moja mama ze starym mogą stracić pracę, bo obydwoje pracują na poczcie, która może niedługo ogłosić upadłość :'))) a jak mi się nie uda jutro załatwić dziekanki na ten semestr, to się boję, że wujas mnie wywali z roboty, bo jest dziadem i "potrzebuje pracownika studenta" XDDD a nie chodziłam na studia, bo ich nienawidzę xD zresztą zdziwię się, jeśli nie zamkną tego lumpa w przeciągu roku, patrząc na to jak im idzie, rip. także tak się żyje ostatnio ;_; ale się zapisałam na nostrila i się jaram :D co prawda wizyta dopiero w marcu (zapisywałam się w grudniu)(wcześniej się nie dało)
a z okrutnego księcia kibicowałam jude :D w ogóle na początku myślałam, że jej nie polubię, ale jude była super. chociaż z tego co pamiętam, to w ogóle lubiłam tylko ją i tą jej starszą siostrę, co chyba była półelfką xD ale możliwe że zmyślam, bo to czytałam chyba jeszcze w liceum ;;
/ o, to vivi właśnie też lubiłam :p
Ostatnio zmieniony przez idontcare (10-01-2024 o 22h31)
because of
H E R i am ● a l i v e ● and
i am not alone