hejoo, jak było na festiwalu?? kupiłaś sobie coś fajnego? :D
/ to dobrze, że udało się odzyskać te pieniądze, ale szkoda że cię ominął festiwal :c a bluzy bardzo ładne, figurka też UwU
no i zdrówka dla ciebie i siostry, mam nadzieję, że już wam lepiej!!
// nie kupiłam sobie nic, bo nie mam hajsu xD i też raczej nic przyjemnego dla siebie nie robiłam, bo nie pomyliłaś się - zaczęłam w tamtym tygodniu studia magisterskie i szczerze? na razie jest zwyczajnie źle i jest mi strasznie przykro, bo ten kierunek wiąże się z rzeczami, które serio chciałabym robić w przyszłości, a na ten moment tylko mi jeszcze bardziej siada psycha. doszłam do wniosku, że dam sobie czas do końca zimowego semestru i jeśli nic się nie poprawi, to rzucę te studia. nie chcę sobie psuć jeszcze bardziej zdrowia, już mi wystarczy że po poprzednim kierunku do tej pory łykam garść piguł dziennie XDD
ale zaczęłam pracę w lumpie, dzisiaj było otwarcie i na razie jest całkiem spoko :p plus to interes mojej familii, więc jest miła atmosfera i mam jakis taki większy kredyt zaufania u nich. na kasie też sobie radzę, no i zarobię hajs na gierki, więc chociaż na to na razie nie narzekam xD
// aww, dziękuję!! <3
Ostatnio zmieniony przez idontcare (12-10-2023 o 18h44)
because of
H E R i am ● a l i v e ● and
i am not alone