oo, a ty?? a jeśli tak, to jaką postacią i czy kogoś romansujesz? :D
// tbh ostatnio tak sobie, bo raz że praktycznie tylko w niedzielę mam czas, bo normalnie wychodzę z chaty przed 8:00, a wracam po 18:00, a dwa że ostatnio życie mnie mnie i nie mam w ogóle na nic siły xDD ale coś tam zawsze się staram robić, jak siedzę na zajęciach, to teraz zawsze mam szkicownik i rysuję zamiast słuchać xD
i jak najbardziej się pochwalę, tylko jedną pracą, która jako jedyna z ostatnich jest chociaż trochę bliska skończenia, bo zazwyczaj je zaczynam i potem nie kończę :') o, potem może jeszcze wejdę na telefon i dorzucę jeden szkic z zajęć, bo z niego akurat jestem zadowolona UwU
mój fanart kaine z nier: replicanta B)
idk, czy słowo "pochwalę" jest dobre, bo tu się nie ma czym chwalić, ale z ostatniej całkiem skończonej pracy w ogóle nie jestem zadowolona, so... xD tu są tylko bazowe kolory, ni ma shadingu i tła też ofc, ale to chociaż trochę wygląda jak rysunek xD oczy to moja największa nemesis, zawsze robię krzywe ;_; ciało też jakieś takie nierówne, meh. nie umiem w perspektywę, co poradzę :') a to nabazgrane moim pismem klinowym coś to moja nazwa z da, na którego i tak nic nie wrzucam, bo się cykam xD
a tu ten bazgroł z zajęć xD
i współczuję śmierci dziadka, trzymaj się :c *hug*
/ dziękuję!! <3 i czaję, o co cho, chciałabym iść w taki grunge vibe, jak się lepiej podszkolę w podstawach B)
a z tą drugą to w sumie śmiesznie, bo ją rysowałam kompletnie z pamięci, tzn. bez żadnej refki, a wyszła mi zgrabniej niż niektóre prace z refkami, welp xD
Ostatnio zmieniony przez idontcare (29-10-2023 o 16h38)
because of
H E R i am ● a l i v e ● and
i am not alone