jaka piosenka (albo piosenki) ostatnio ci siedzi w głowie?
//
oh boyyy here we go xD
jestem ciągle w trakcie drugiego aktu i właśnie robię tego questa z pieśnią nocy i shadowheart i let me tell u, totalnie znienawidziłam shadowheart XD już wcześniej była dosłownie jedyną postacią z ekipy, której nie lubiłam, ale jak chciałam ją przekonać, żeby nie zabijała pieśni nocy i wybrałam opcję, że to jej życie i żeby się zastanowiła czy jakoś tak, to jak mi nie chciało wypaść to przeklęte 30 kością w nędznej próbie perswazji, to chciała mnie za to zabić, walnięta sekciara XDDD chyba z 50 razy próbowałam, dopiero mi wypadło 20 i dzięki krytycznemu sukcesowi się udało ją przekonać, ale no kaman, ja jej nawet do niczego nie zmuszałam, tylko normalnie ją chciałam przekonać, a ona na mnie od razu z mordą i piąchami :') nie chciałam jej zabić, bo ma przydatne umiejętności, ughhh. ogólnie mam o niej headcannon, że gdyby żyła we współczesnej polszy, to by była posłanką konfy, taki mi daje vibe XDD może jeszcze się zrehabilituje w moich oczach, zobaczymy ;-; btw, zaczął mi się wyświetlać wartościowy content na tiktoku aka fanowski shitposting z baldura i widziałam, jak ktoś tam skracał imię shadowheart na shart. FREAKING SHART XDDDD od teraz tylko tak się do niej zwracam, na nic lepszego nie zasługuje XD bae'zel solos her B)
co do romansów, to w mojej głównej rozgrywce już mam fully romanced mommy karlach i o ludzie jaka ona jest cudowna, best wife ajdhgasj <3 GDZIE JEST MOJA IRL KARLACH HELOŁ??? normalnie przy każdym momencie z jej romansu się czuję jak nastolatka, którą krasz właśnie zaprosił na randkę i piszczę i macham nogami xD
na zapisie z moim doriankiem gayem jeszcze nie zaszłam na tyle daleko, żeby móc kogoś romansować, ale jestem zła, że na głównej rozgrywce zgniotłam ten mózg na nautilioidzie, bo nie wiedziałam, że można go mieć w późniejszym akcie jako zwierzaczka, na szczęście dori-chan nie popełnił tego błędu i go uratował UwU ale chyba pójdę w astariona, bo planuję tam być chaotic neutral, borderline chaotic evil i boję się, że wyll nie będzie mnie lubił xDD a astarion jest później taki kochany, he needs some love :C czy astarion zasługuje na dorianka? owszem, a wręcz na kogoś o wiele lepszego. czy dori zasługuje na niego? w żadnym wypadku XDD
miewam czasem okropny fps drop w tej cienistej krainie i czasem ciężko mi się tu gra, wcześniej nie było aż tak źle :') na szczęście czasem gierka chodzi normalnie xD czasem. ogólnie mam już ponad 80 godzin rozgrywki, a pragnę przypomnieć, że kupiłam tą gre w tym miesiącu, send help xD
Ostatnio zmieniony przez idontcare (22-09-2023 o 18h26)
because of
H E R i am ● a l i v e ● and
i am not alone