gierczysz obecnie w coś fajnego oprócz genshina??
/ łooo, ale super z podsiadło, muszę obczaić na yt :D
// w genshina tak szczerze nie grałam od kiedy wyszło fontaine, czyli już dawno ;_; w hsr też ostatnio w ogóle nie gram, weszłam tylko na reset sklepu po 10 wishy za tamtejszy starglitter (nie pamiętam, jak się tam nazywa xD), a tak to nawet daily questów nie robię :') a w baldurze już jestem na 3 akcie (czyli niestety ostatnim </3), trochę się męczę, bo mój złom nie wyrabia przy bardziej żywych lokacjach i strasznie mi wtedy spadają fps, a akt 3 dzieje się w mieście, więc gra chodzi baaaardzo wolno XDD ale i tak się świetnie bawię, ciągle nie wierzę w to, jak bardzo mi siadła turowa rozgrywka, do tego stopnia że nawet wolę turową walkę niż taką "żywą" jak była np. w dragon age inkwizycji :'D mam nadzieję, że baldur dostanie w tym roku goty, zasłużył i jest zdecydowanie warty swojej ceny B) mam jeszcze jedną postać i potem będę nią grać od nowa, bo wiem, że masę rzeczy ominęłam w poprzednich aktach i nie mogę do nich wrócić xD no i chcę wstępnie robić bardziej evil rozgrywkę, ale znając życie pewnie to nie wypali, bo nie umiem być niemiła dla pikseli XDD wątpię, że jak skończę ogrywać baldura, to wrócę do genshina i hsr, bo czekają na mnie jeszcze pierwsze soulsy na steamie, więc pewnie w nie zacznę potem grać :'D
a dzień mi mija całkiem okej!! byłam dziś u babci na obiadku i dostałam hajs na kawę, to poszłam do costy spróbować nowego apple pie latte (takie se, moja siostra zachwalała że pycha, ale jak dla mnie mocno średniawe xD szkoda, że już nie ma pumpkin spice, tylko zamiast tego dali to apple pie, co to za jesień bez pumpkin spice latte ja się pytam???). no ale kawa to kawa, więc nie narzekam :p
Ostatnio zmieniony przez idontcare (29-09-2023 o 16h32)
because of
H E R i am ● a l i v e ● and
i am not alone