jakie bajki najbardziej lubiłaś oglądać za dzieciaka?? btw, świetna stylka B)
/ o tej małpie z sali gimnastycznej pierwsze słyszę tbh, ale intrygujący tytuł xD
// ciągle bardzo powoli męczę stare prace, w jednej musze poprawić cieniowanie, a w innej dorysować trochę małych elementów, co jest bardzo upierdliwe i dużo zajmuje xD tbh dawno nic nowego nie zaczęłam i ostatnio w ogóle mało rysuję, bo głównie gram w baldura :') ale mam kilka pomysłów na fanarty z postaciami, które lubię i rysunki oc :p
a tak szczerze to czuję się źle. wczoraj w nocy upadł mi telefon i ekran mi zupełnie odleciał od reszty, ale już nawet pal licho to, że jestem praktycznie bez telefonu, prawie nie ma ze mną kontaktu, bo na laptopie nie siedzę cały czas (plus tu nie przychodzą mi powiadomienia z messengera czy discorda) i muszę gdzieś ogarnąć hajs na nowy, bo w takim wypadku bardziej mi się opłaca kupić kolejny niż naprawiać stary, jak się dowiedziałam ile to kosztuje. ale bardziej chodzi o to, że miałam na tym telefonie naprawdę masę rzeczy, zdjęcia i filmiki ze znajomymi, notatki z pomysłami czy opisami oc, zdjęcia z familią z wakacji, głupie pomysły, które nagrywaliśmy z psiapsim po pijaku i wszystkie te wspomnienia zupełnie przepadły. znajoma mi podrzuciła pomysł, żeby przerzucić te dane przez usb, bo telefon sam w sobie w teorii działa (włączył mi się alarm i świeci mi się dioda), ale co z tego jak bez ekranu i tak nie da rady, bo nie mam jak kliknąć przesyłania danych. może się wydawać, że to głupota, ale teraz mi strasznie przykro przez to.
Ostatnio zmieniony przez idontcare (17-09-2023 o 19h24)
because of
H E R i am ● a l i v e ● and
i am not alone