Planujesz nadrobić odcinki na Eldaryi? ;p
W sumie dopiero sie zaczal xDD wstalam pozno, bo o 16, wiec zdazylam jedynie sie umyc i zrobic sobie obiad. Ale mija mi przyjemnie, dziekuje ;p
Ostatnio zmieniony przez Flower (04-09-2023 o 18h25)
Strony : 1 ... 1501 1502 1503 1504 1505 ... 1527
Ostatnio zmieniony przez Mariah (04-09-2023 o 18h35)
Jakiego energetyka lubisz najbardziej?? Jaki smak?
Chyba nie mam xD przez cały rok jemy podobnie, plus ja nie jestem fanką jedzenia i jem tylko po to, żeby przeżyć, mogłabym jeść cokolwiek bo dla mnie to straszne utrapienie. Picie też przez cały rok mam podobne, bo piję głównie wodę niegazowaną i kawę, no ale w lato uwielbiam lemoniadę, a w zimę kawy smakowe, typu orzechowa itp. O, i kompocik jest zawsze dobry o każdej porze roku, jeszcze taki z lodówki.
Ostatnio zmieniony przez Flower (04-09-2023 o 18h56)
Ostatnio zmieniony przez Mariah (05-09-2023 o 10h17)
Ostatnio zmieniony przez lychee (05-09-2023 o 12h28)
jakie przedmioty w szkole lubiłaś najbardziej, a jakie najmniej??
// w gimbie wychowawczyni wpadła na genialny pomysł usadzenia nas zgodnie z listą, a że ja byłam na tej przeklętej liście druga, to skończyłam w pierwszej ławce, przed samą nauczycielką xDD jeszcze siedziałam w niej z wkurzającym klasowym klaunem, a innym nauczycielom bardzo się spodobał ten pomysł i zawsze nas pilnowali, żebyśmy tak siedzieli :')
a w liceum z moją szkolną psiapsi siedziałyśmy zawsze w rzędzie od strony drzwi zeby można było się szybciej zmyć z sali, albo w 3 albo w 4 ławce, nie pamiętam dokładnie :p
Ostatnio zmieniony przez idontcare (04-09-2023 o 21h43)
byłaś jednym z tych uczniów co często dostawali uwagi, czy raczej przykładną uczennicą i miałaś czystą kartę? :p
/ good for u B)
// pusio jak zwykle dobrze, ostatnio co prawda był jakiś humorzasty i pogryzł mamę i siostrę bez powodu xD ale mnie tam nie gryzie. ostatnio jakąś biedną myszkę złapał u nas na podwórku, szkoda mi jej było :c ale puch był dumny ze swojej zdobyczy.
za to pimpek został pogryziony w ucho przez jakiegoś innego psa. podejrzewam, że to któryś z psów takich dalszych somsiadów, bo mają kilka psów, które zawsze są agresywne i raz nawet pogryzły mojego brata, jak wracał ze szkoły. oczywiście były już na nich skargi, ale do tej pory czasem latają po osiedlu, zwłaszcza w nocy. jestem zła i przykro mi się patrzy, jak rocky się męczy przez to. niby to nie jest jakieś mocne pogryzienie (na całe szczęście), ale na pewno go boli przez patałachów >:C a to na pewno ich psy, bo nigdy nie widziałam żadnego innego pimpka z osiedla latającego samopas, zawsze ich psy.
i dzięki, kochana jesteś <3 tylko szkoda, że się nie zobaczymy teraz :c ale na pewno jeszcze będzie okazja!
Ostatnio zmieniony przez idontcare (05-09-2023 o 16h27)
Ostatnio zmieniony przez lychee (06-09-2023 o 22h12)
a co słychać u ciebie? jak dzionek mija? :>
/ cieszę się, że miło spędziłaś te dni ^^
// witam witam ( ̄ω ̄) dzień mi minął tak sobie, bo się stresuję tym, że mojego pieska pogryzł inny pies T^T na szczęście to nic poważnego, ale i tak jestem zła. no i musiałam lecieć do paczkomatu (znowu), bo hebe mi wysłało jedno zamówienie w dwóch oddzielnych paczkach ;-; jeszcze wydrukowalam foteczkę dla cioci w rossmannie, bo ona nie umie, a chciała mieć do albumu. no i skoczyłam po monsterki do żabki, bo mi się skończyły~ ale na szczęście u mnie dzisiaj temperatura jest idealna, to chociaż na to nie narzekam B)
Ostatnio zmieniony przez idontcare (07-09-2023 o 14h51)
Ostatnio zmieniony przez Mariah (05-09-2023 o 17h51)
rzuciło mi się w oczy, że również jesteś koneserką energoli, stąd też pytanie - kolekcjonujesz może puszki po monsterkach i innych energetykach? xD ja kiedyś zbierałam, ale babcia mi wyrzuciła całą kolekcję </3
/ dobrze, że chociaż te z niemiec się zachowały </3
// monsterek monarch to jest napój bogów <3 piję go bez przerwy od jakichś 3/4 lat i do tej pory mi się nie znudził xD poza tym kocham białego, tego nowego brzoskwinkowego (szkoda, że jest limitowany), tego moro (chyba się zwie assault? tego co smakuje jak jakaś podróba coli w stylu polo cockty xD), ale jego już praktycznie nie mogę znaleźć </3 z monsterków to jeszcze winogronowy, różowy i mango są spoko (ale tylko mango loco, ten 0 cukru jest niedobry xD). jeszcze ten kolorowy, nie pamiętam nazwy, taki w fioletowo-żółto-jakieś łaty xD
poza tym kocham frugo energy wild strawberry i różowego blacka <3
a, jeszcze jest taki monsterek w kolorze fuksji. z bratem przez dwa lata się zastanawialiśmy co to za smak i dopiero jakoś ostatnio mnie hitło, że to chyba wiśnia xD ale on też jest super.
Ostatnio zmieniony przez idontcare (05-09-2023 o 18h34)
Ostatnio zmieniony przez Mariah (05-09-2023 o 18h24)
Ostatnio zmieniony przez Mariah (05-09-2023 o 18h48)
w jakim programie graficznym rysujesz? są jakieś rzeczy, których szczególnie nie lubisz rysować? albo wręcz przeciwnie - takie, które uwielbiasz i łatwo ci przychodzi rysowanie ich? :>
// kurde, dawno nie przeczytałam żadnej książki, to ciężko mi na to odpowiedzieć xD chyba takie przegadane, albo jak nie lubię jakiejś postaci, to wtedy każde momenty z nią są dla mnie ciężkie do przebrnięcia. np. w szklanym tronie nienawidziłam prawie wszystkich postaci, więc często ciężko mi było przejść przez większość momentów xD zresztą z książkami grzędowicza miałam tak samo :') przez opisy przyrody/otoczenia i nachalną ekspozycję też ciężko mi przebrnąć, bo mam attention span wynoszący 5 minut max i jak nic się nie dzieje, tylko muszę czytać o tym jak wygląda karczma albo na czym polega system polityczny danego świata, to mnie szlag trafia xD
Ostatnio zmieniony przez idontcare (06-09-2023 o 13h08)
Jakie dodatki na pizzę ci najbardziej pasują?
Siemanko~
teraz to już od dłuższego czasu piękny, nie piękna :P
U mnie w sumie wszystko stabilnie, jestem na kolejnych studiach, będę w tym roku pisać magisterkę.
No i zacząłem niedawno chodzić na ściankę wspinaczkową (jak na razie jest fajnie)
Ostatnio zmieniony przez Noku (06-09-2023 o 18h42)
Ostatnio zmieniony przez Mariah (07-09-2023 o 18h23)
A co tam u ciebie? Jakieś pozytywne zmiany?
Na takie, na które nie umiem odpowiedzieć. Nie lubię mówić o rzeczach, o których nie mam nic do powiedzenia. Jakieś ogólne pytania git, ale jakieś zupełnie specjalistyczne pytania, no to co ja mogę powiedzieć.
I wiadomo, jak każdy nie lubię jakiś bardzo natrętnych, prywatnych pytań, albo jakiś niemiłych.
Albo takich narzucających odpowiedź, bo jak ktoś sam wie lepiej, to po co mnie pyta
Ostatnio zmieniony przez Noku (06-09-2023 o 23h06)
Ostatnio zmieniony przez lychee (07-09-2023 o 14h10)
Jakie rzeczy, które pamiętasz z dzieciństwa - a dzisiaj już praktycznie niedostępne, chętnie byś kupowała?
Owszem, uwielbiam śpiewać i tańczyć, ale kompletnie nie mam słuchu muzycznego, więc no... wygląda to źle.
Ostatnio zmieniony przez Vandea (07-09-2023 o 07h43)
Czy jest coś, co słabo ci wychodzi, ale nadal bardzo lubisz to robić?
A w sumie nie wiem. Jestem asertywny i jak nie chcę z kimś gadać, to tego nie robię, jak kogoś nie lubię, to nie spędzam z nim czasu. Jak już bardzo muszę, to zaciskam zęby i staram się być miły i jak najszybciej zakończyć rozmowę, ale zwykle, można po prostu być z dala od takich osób xd
Ostatnio zmieniony przez Noku (07-09-2023 o 14h15)