zaszły w twoim życiu ostatnio jakieś pozytywne zmiany?
/ no i super!! :D
// gra się bardzo dobrze B) serio jestem w szoku, że turówka mi tak siadła xD chociaż fantasy rpg to w sumie totalnie moje klimaty~ jedyna rzecz, która na razie mi się nie podoba, to fakt że ta gierka chodzi na moim złomie w 30 fps max XDDDD także jest to dla mnie spory test cierpliwości :') no i lekko się obawiam tak sporego otwartego świata, bo nie po drodze mi z eksploracją i już wiem, że pewnie ominę masę questów ;___;
a z rzeczy, które mi się bardzo podobają, to karlach xD ciągle mi się teraz na yt wyświetla jej romans i ona jest taka wholesome no ludzie ahgahghg <333 + jest muscle mommy, a ja mam słabość do takich postaci xD i w ogóle postacie są super, na mojej drugiej rozgrywce, w której sobie zrobiłam mojego oc dorianka gaya, będę romansować albo astariona, albo wylla, albo gale'a (wcześniej jak oglądałam kontent o baldurze, to jakoś nie zwracałam na niego uwagi, ale dosłownie w momencie jak go wydostałam z tego głazu i powiedział do mnie pierwsze zdanie, to miałam takie "ok, kocham cię" xDD). trudny wybór fr, ale na głównej grze planuję być wierna best waifu karlach, plus odmawiam heteroseksualizmu w jakiejkolwiek postaci w którymkolwiek z save'ów, a na głównym gram babą xD więc w sumie nie podoba mi się też to, że tak ciężko wybrac romans, chyba dori-chan będzie grał na kilka frontów...
o, no i podoba mi się też to, że rzekomo jak się ma ten skill przyjaciela zwierząt czy jakoś tak, to można głaskać wszystkie pieski UwU that's all i need
w ogóle jestem trochę do tyłu, bo stwierdziłam, że jednak nie chcę być druidką, tylko bardem i zaczęłam grę od nowa i zrobiłam identiko postać z wyglądu jak ta moja poprzednia tiefling babka xD wiem, że można zmienić potem klasę za hajs, ale nie chciało mi się czekać, a i tak daleko nie zaszłam, to whatever xD i zostałam mocno humbled, bo mimo że mam znajomośc angola na c1, to i tak jak ktoś coś gada i akurat nie patrzę na napisy, to się czuję mniej-więcej tak, jakbym czytała opis techniki nowej postaci w jjk, kompletnie nie rozumiem niektórych rzeczy xD dziękuję niebiosom za polskie tłumaczenie :')
Ostatnio zmieniony przez idontcare (11-09-2023 o 13h38)
because of
H E R i am ● a l i v e ● and
i am not alone