jesteś zodiakarą, czy to raczej nie twoja bajka? znasz swojego ascendenta, znak księżycowy, albo swój chiński znak zodiaku?
// tbh nic specjalnego nie robiłam~ byłam odebrać paczkę z paczkomatu i na zakupach z familią, potem siedziałam przed kompem i wyszłam na spacer z pimpkiem, czyli nudny dzień nudnej egzystencji, jak co dzień xD jak siora sobie pójdzie z mojego pokoju, to sobie trochę porysuję, muszę mieć do tego biurko, bo jak tablet mi nie leży stabilnie, to ciężko mi się rysuje, a ona teraz gra w simsy na moim kopmie ;_; a studia zaczynam w październiku, więc mam jeszcze miesiąc wakacji ^^
szczerze to teraz sama już nie wiem, okazało się, że z pracy w kwiaciarni nic nie będzie, nie dostałam odezwu na żadne z moich cv, a okazało się, że ten hajs co miałam odłożony chyba będę musiała wydać na co innego, bo moja mama ma pod koniec miesiąca 50 urodziny i siostra chce, żebyśmy się złożyli z bratem na jakiś lepszy prezent ;-; przykro mi, chyba będę mogła pojechać dopiero w przyszłym roku, przepraszam :c
Ostatnio zmieniony przez idontcare (04-09-2023 o 21h12)
because of
H E R i am ● a l i v e ● and
i am not alone