Co Ci się śniło ostatnio?
Akurat zobaczyłam to pytanie jak szłam do sklepu no i myślałam że wypróbuję, ale nie było więc trudno xd
Ostatnio zmieniony przez Skaen (14-08-2023 o 14h59)
Strony : 1 ... 1494 1495 1496 1497 1498 ... 1527
Co Ci się śniło ostatnio?
Akurat zobaczyłam to pytanie jak szłam do sklepu no i myślałam że wypróbuję, ale nie było więc trudno xd
Ostatnio zmieniony przez Skaen (14-08-2023 o 14h59)
Jaki film/serial ostatnio oglądałaś?
Nie wiem, nic mi nie przychodzi do głowy. Raczej mam świadomość co jest ważne i umiem to docenić nawet bez żadnych dodatkowych czynników
Ostatnio zmieniony przez Noku (16-08-2023 o 19h48)
tazos z pokemonami i yugioh
Ostatnio zmieniony przez lychee (15-08-2023 o 10h53)
Czy jest coś co wydawało Ci się super gdy byłaś dzieckiem/nastolatką, a teraz uważasz, że to było głupie/nieciekawe?
Dbanie o roślinki, moi rodzice mają ogród i jak tam mieszkałam, wszelkie prace ogrodowe to był jakiś koszmar xd teraz lubię grzebać w roślinkach, chociaż takie rzeczy jak zbieranie owoców, koszenie trawy itd to dalej nie moja bajka. Z jedzeniowych rzeczy nie lubiłam kiedyś śliwek, wina i oliwek ale jakoś się do nich przekonałam.
Ostatnio zmieniony przez Skaen (15-08-2023 o 13h36)
to może odwrócę pytanie - jest coś, za czym kiedyś nie przepadałaś, a obecnie to lubisz?
// potwornie mnie irytuje jej głos ;-; dosłownie od jakiegoś roku mam wyłączony dźwięk w grze, bo nie mogę go znieść xD no i jakoś cała jej osobowość mnie denerwuje, co prawda jak już robię questy, to je przeklikuję, ale wyświetlały mi się jakieś fragmenty z nią w roli głównej na tiktoku i to był hard watch ;__;
/ to może spróbuję z japońskim ;_;
Ostatnio zmieniony przez idontcare (15-08-2023 o 15h08)
Czemu nie lubisz Paimon? D:
// moze pobierz inny dubbing? Paimon jest przekochana :C
Terapię i ogólnie świat medycyny, nie wiem czemu niektórzy ludzie w nią wątpią. Mo Dao Zu Shi, Stranger (serial), Moja mroczna Vanesso (książka), Piekarnia czarodzieja (książka), Braciszek (książka), rower, góry, droższy telefon (te tańsze szybko się niszczą), magic topper od rlm, owocowe Oreo, idk co jeszcze xD
Ostatnio zmieniony przez Flower (15-08-2023 o 16h30)
Ostatnio zmieniony przez lychee (15-08-2023 o 15h12)
Czy byłaś kiedyś świadkiem jakieś nieprzyjemnej sytuacji w miejscu publicznym (np. bójki, kradzieży itd)?
/Jejku straszne, bardzo mi przykro obu więcej się takie rzeczy nie powtarzały
Za drobną opłatą mogę Ci narysować xD a tak serio to dla siebie raczej nie rysuje (chociaż na pewno kiedyś coś było), ale dla kogoś mogę strzelić jakąś postać, na dzień dziecka zrobiłam dla mojej siostry całkiem udany arcik z Kakashim w roli głównej i ostatnio dla mojego kolegi rysowałam Aurorę xd
Ostatnio zmieniony przez Skaen (15-08-2023 o 16h56)
rysujesz czasem fanarty postaci? :p czy to nie twoja bajka?
// dostałam kilka dni temu tą postać, na którą czekałam od początku gry i nawet udało mi się zdobyć jej konstelację!! :D poza tym mam tylko 2 wishe, a następne dwa bannerki będą z postaciami, które też chcę i kurde faja, mam nadzieję, że chociaż jedną z nich zdobędę ;_; moje genshinowe szczęście nie przeszło na hsr, niestety xD. z głównym questem jestem na bieżąco, tylko mam pozaczynane pierdyriald questów postaci, bo tam nie ma tak jak w genshinie, że je odblokowujesz kluczami, tylko jak wejdą do gry, to ci je od razu dają do menu questów xD
a dzionek mija znośnie, wstałam grubo po 13:00, ledwo żyję przez te upały, ale wieczorem idę się spotkać z psiapsim. chciałam przełożyć spotkanie na jakiś dzień, kiedy nie będzie takich upałów, ale on nie może, a dawno się nie widzieliśmy, to już pójdę, może się nie usmażę. liczę na to, że wieczorem będzie chłodniej :') planujemy sobie coś wypić, ofc bez procentów, bo ciągle jestem na antybiotyku (okazało się, że mam zapalenie gardła, dlatego mnie tak bolało ostatnio xD). i pójdziemy oglądać gwiazdy, może zobaczymy jeszcze jakieś perseidy :D jak wrócę to, może pogram w końcu w genshina i coś porysuję :p
awww, dziękuję, kc też!! (っ˘ω˘ς )❤
Ostatnio zmieniony przez idontcare (15-08-2023 o 15h55)
Ostatnio zmieniony przez lychee (15-08-2023 o 21h30)
a tobie jak mija dzień? :D i jak Sonia znosi te upały? :c
/ no to dobrze, że w pracy było milusio :> i że pimpusia jakoś znosi tą pogodę ;-;
// ya, moje takie go-to animu to fullmetal alchemist: brotherhood. ostatnio ciągle za mną chodzi, muszę zrobić kolejny rewatch :'D no i spirited away, też kocham do tego wracać, moje comfort anime. i oczywiście jak wytresować smoka, kiedyś miałam taki okres, że religijnie oglądałam pierwszą część dosłownie co weekend przez jakieś pół roku XDD do tej pory moja ulubiona animacja disneya, kocham do niej wracać UwU no i wakfu, jak leciało chyyyba na jetixie, to bardzo lubiłam to oglądać i do tej pory lubię czasem sobie robić reawtch. i zaplątanych też bardzo lubię oglądać, zawsze z mame oglądamy, jak puszczają w telewizji, bo też lubi :D
Ostatnio zmieniony przez idontcare (15-08-2023 o 23h20)
Masz jakieś filmy, anime czy seriale do których wracasz co jakiś czas?
//FMA: Brotherhood Aaaa yesssss UwU
Edit: W sumie to nie wiem czy aż tak wracać co jakiś czas ale jak są powtórki w tv to oglądam zawsze Predatora, Riddicka (wszystkie części ale pierwsze dwie best), Szybkich i Wściekłych xD (FAMILY), Władcę Pierścieni (mimo że to okrojone wersję i nie cierpię wersji z lektorem) i Hobbita (same as władca). W sumie dużo jest takich comfort filmów które znam na pamięć ale kocham oglądać jak mam okazję po raz nie wiem który. Z większością animacji DreamWorks mam to samo - tak jak właśnie Jak wytresować smoka albo Kung Fu Panda, best po prostu : D
Kurde nie wiem ja w imiona jestem tragiczna większość moich oc nie ma imion dopóki nimi nie zaczynam pisać i dochodzę do momentu że mają się przestawić i mam problem XDDDD
Ostatnio zmieniony przez Shemei (15-08-2023 o 16h53)
a ty masz jakieś?? also, jakie jest dobre imię dla pająka? xD
/ kung fu panda też super B)
haha, wymyślanie imion najgorsze XD
// jeśli chodzi o takie kolorowe z wzorkami, to jak najbardziej B) może i jestem emo menelem i nie noszę kolorowych rzeczy, ale wyjątkowo skiety zawsze muszę mieć kolorowe i jeszcze w najbardziej silly wzorki, jakie znajdę xD kocham moje skarpetuszki w piesko-syrenki
Ostatnio zmieniony przez idontcare (15-08-2023 o 23h23)
Nosisz niestandardowe skarpetki?
Nieszczególnie, czapki to tylko zimą, bo nie lubię marznąć.
Ostatnio zmieniony przez Vandea (15-08-2023 o 17h32)
Lubisz nosić czapki albo kapelusze? Jeśli tak to jakie?
A szczerze to nie wiem xD może niektóre elementy ciała, kiedyś bardzo denerwowały mnie nogi, dłonie i nosy bo robiłam straszne krzywulce i musiałam mieć milion linii pomocniczych żeby jako tako wyglądały, a teraz jest już trochę lepiej, chociaż no nie mogę powiedzieć że bardzo lubię rysować nogi bo mnie nudzą ale po prostu mi to nie przeszkadza xd poza tym nic innego mi nie przychodzi do głowy, a może jeszcze postacie z góry, też jako tako już mi idą, ale chyba z niczym nie mam tak, żebym zaczęła coś uwielbiać, najwyżej przestało mi przeszkadzać xd
Ostatnio zmieniony przez Skaen (16-08-2023 o 08h42)
Jest coś czego nie lubiłaś dawniej rysować a teraz wręcz przeciwnie, bardzo to lubisz?
Edit: Na 2 lata do przodu co najmniej tylko czasu brak.
Ostatnio zmieniony przez Shemei (15-08-2023 o 21h36)
Ostatnio zmieniony przez lychee (16-08-2023 o 10h36)
Czekasz obecnie na coś?
/Si gram, fabuła mnie absolutnie wciągnęła, gra daje tyle możliwości wyborów że to aż przeraża xD Ale jest cudowna, pewnie będę przechodzić ją kilka razy żeby obczaić różne wybory plus kreator postaci pozwala na fajne rzeczy.
Obecnie jestem po prostu elfem (co za zaskoczenie xD) bardem i świetnie się bawię oszukując i kłamiąc xD Pierwszy raz próbuję grać mniej miłą postacią i wybierać mniej miłe odpowiedzi xD Szczególnie, że gra pozwala na to zdecydowanie bardziej niż dragon age.
I teraz romansuje Astariona ale mam już w planach zrobić kolejną postać jako tieflinga i pewnie pójdę w Shadowheart (na początku za nią nie przepadałam ale teraz jest taka kochana, że walczyłam z samą sobą jak mi się odpaliła możliwość dialogu z nią po tym jak zaczęłam już iść ścieżką astariona ;-; no i to następny elf, ciężko mi oprzeć się postaciom elfów xDD) w drugim gameyplayu. Albo w Karlach; ona zbyt późno do mnie dołączyła ale jest tak cudowna z charakteru xD W sumie drowa też bym chciała zrobić... eh boże za dużo xD
Tyle, że hm to mój pierwszy baldur. Z papierowymi rpg też jestem dosyć słabo zaznajomiona a ta gra bazuje na ich zasadach bardzo mocno. Przez to na początku wydawała mi się straszliwie nieorientacyjna. Samouczki są też trochę kijowe, więc wiele rzeczy musiałam szukać w necie bo mnie szlag trafiał xD A wciąż ciągle dostaje po tyłku w walkach mimo, że obniżyłam poziom trudności z średniego na łatwy xD
Ostatnio zmieniony przez Evalyn (16-08-2023 o 16h29)
widziałam na poprzedniej stronie, że grasz w baldura, jak ci się gra? jaką grasz rasą, klasą i czy kogoś romansujesz? :D
// zawsze w magię B) to jest mój standard wybór, przeważnie na inne klasy nawet nie patrzę :'D raz dla odmiany w dao wzięłam łotrzyka i skończyło się na tym, że za każdym razem, jak była walka, to przełączałam się na morrigan, bo nie mogłam znieść tych meele ataków i musiałam grać magiem XDD
Ostatnio zmieniony przez idontcare (16-08-2023 o 13h58)
Co do gierek typu Baldura - jak grasz w takie fantasy rpg to jaką klasę zazwyczaj wybierasz? Idziesz bardziej w magię czy melee?
Edit: Zazwyczaj robię swoich OC, nigdy nie siebie xD Baldur ma tak świetny kreator postaci że pierwszy raz od dawna stworzyłam postać od zera która nie ma żadnego połączenia z moimi OC. Polecam pozdrawiam, Piotr Fronczewski.
Ostatnio zmieniony przez Shemei (16-08-2023 o 12h05)
To ja też zapytam o gierki, jak to jest u Ciebie z tworzeniem postaci? Zawsze robisz mniej więcej taką samą postać, albo postać podobną do Ciebie, czy trochę bardziej bawisz się przy tym tworzeniem bohaterów i są totalnie różni?
Dużo takich rzeczy było, kradzieży doświadczyłam raz, raz byłam świadkiem kradzieży bo widziałam jak jakiś facet wsadził drugiemu facetowi rękę do kieszeni w autobusie i szybko wysiadł, innym razem jak byłam jeszcze dzieckiem widziałam napaść, w której jednemu chłopakowi zabrano pieniądze i trochę go pobito. Różnych "mniejszych rzeczy" też doświadczyłam bo byłam parę razy zaczepiana w trochę niepokojący sposób przez mężczyzn i widziałam też różne nieciekawe sytuacje jak totalnie nieodpowiedzialne/przemocowe zachowania rodziców lub właścicieli zwierząt.
Ostatnio zmieniony przez Skaen (16-08-2023 o 18h02)
Ostatnio zmieniony przez lychee (16-08-2023 o 18h05)
jest jakiś konkretny gatunek animu/książki/gierki, który jak tylko widzisz w tagach, to wiesz, że raczej na pewno ci się to nie spodoba?
// kocham kruki! z wyglądu są cudowne i takie dostojne, plus są bardzo mądre, można je nawet nauczyć mówić!! :D no i zapamiętują ludzi, którzy są dla nich mili i przynoszą im prezenty UwU były nawet sytuacje, że broniły ludzi, którzy je dokarmiali, jak myślały, że są w niebezpieczeństwie! cudowne ptaszory, zresztą wrony tak samo *^*
Ostatnio zmieniony przez idontcare (16-08-2023 o 15h42)