Jesteś team Lan Zhan czy team Wei Ying? :D ogólnie w jakiej sekcie się widzisz?
// Haha bo w pierwszym odcinku specjalnie udawał wariata, żeby go nie rozpoznali :D ale uwielbiam jego aktorstwo xDD on dużo takich scenek ma w nowelce/ dramie. TAAAK, zresztą Lan Zhan też!! Było widać, że bardzo chce tę pomarańczę, mandarynkę czy co to tam było... i kocham Xichena, ten to od razu wiedział B))
Ciężko mi wybrać, bo uwielbiam obu <//3 na początku byłam team Wei Ying, ale teraz chyba bardziej jestem team Lan Zhan, on bardzo zyskuje w którymś momencie, no szkoda mi go było </3 tak samo Jiang Cheng, wydaje się takim wnerwiającym bratem, a to takie bubu małe ;; a z sekt... też chyba Yunmeng, kocham Gusu, ale co chwile łamałabym jakieś zasady XD na Lanling jestem za biedna, do walki mnie nie ciągnie, a Wenowie to Wenowie xDD co do imion, to pierwsze imię jest oficjalne, np. Janusz Kowalski (Lan Wangji, Wei Wuxian), drugie imię to zdrobnienie dla bliskich, Januszek XD (Lan Zhan, Wei Ying), a trzecie imię to tak naprawdę tytuł, Hanguang-Jun (to chyba jest przetłumaczone jako "ten, który niesie światło"?) i Patriarcha Yiling (tu nie wiem jakich znaków użyto i jak to dobrze przetłumaczyć, ale wiadomo o co chodzi). Tzn to tak na chłopski rozum XD ale przyzwyczaisz się, nie ma ich aż tak dużo.
Ostatnio zmieniony przez Flower (20-08-2023 o 15h52)