gdzie dorwałaś nowelki csm?? próbowałam ostatnio znaleźć na necie, ale nie było xDD w ogóle czytasz obecnie jakąś ciekawą mangę? :p
/ oo, to poszukam B) i kocham lato, kiedy umarł hikaru!!
// ciągle mi jakoś nie siada animacja w tym sezonie ;-; w ogóle ostatnio wspominałam o tym dziwnym chodzie gojo i dzisiaj widziałam na tiktoku, jak dwóch typków próbowało to odwzorować w prawdziwym życiu, co za widok xDD za to mega mi się podobała ta scena z gojo w creative modzie, jak tak sobie lewitował i w tle leciała klasyczna muzyczka NO HELOŁ TO BYŁO TAKIE KOZAK
podobało mi się, jak zekranizowali ten arc, co prawda z mangi pamiętałam najlepiej ten moment z tojim, geto i star plasma vessel wiadomojakirip, więc chociaż sobie przypomniałam resztę :') mimo wszystko miałam wrażenie, że rozumiem jakby więcej w animowanej wersji, ale ja w ogóle z jjk mam tak, że połowy rzeczy nie rozumiem i jak to czytam, to mam w głowie ten dźwięk z tiktoka "nic nie rozumiem, ale k* buja" XD myślałam, że to ja jestem jakaś głupia, ale połowa ludzi w komentarzach pod rozdziałami nie czai, nawet anglojęzyczni native speakerzy, więc to chyba po prostu urok mangi i narracji gege :'))
ale dzięki temu arcowi znowu mnie złapała faza na jjk i wróciłam do czytania mangi xD właśnie też widziałam tą przerwę, no co jest halo GIMME MY BEST BOI CHOSO JA CHCĘ GO JUŻ ZOBACZYĆ NIE WYCZYMIE >:CCC
chociaż nie wiem, czy jestem mentalnie przygotowana na shibuya arc.....
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
gege niech lepiej śpi z jednym okiem otwartym po tym co się stało z nobarą i nanamim >.>
ciągle jestem delusional i liczę na to, że nobara jednak wróci :')))
Ostatnio zmieniony przez idontcare (13-08-2023 o 21h46)
because of
H E R i am ● a l i v e ● and
i am not alone