grałaś może w jakieś inne gacha gierki niż genshin, czy to jedyna gierka typu hazardowe anime baby z jaka miałaś do czynienia??
// ya, strasznie bym chciała haku ze spirited away w smoczej formie na całe ramię (na tej łapie, co nie mam żadnych dziar), ale jak moja tatuatorka mi powiedziała, ile to by kosztowało, to nic nie powiedziałam, tylko mentalna łezka spłynęła :') muszę na nią odkładać, bo kurde faja, 1300 złociszy to majątek, a pytałam o cenę rok temu, więc mogła jeszcze pójść w górę przy obecnej ekonomii ;-; ale kiedyś na pewno sobie ją zrobię ( ̄^ ̄)ゞ
no i w sumie to nie jest jakiś konkretny projekt, ale zrobiłabym sobie całe rękawy złożone z pomniejszych dziarek i też coś na nogach. zostanie ludzką kartką ze scrapbooka to moja życiowa aspiracja B)
chciałabym sobie strzelić na udzie ćmę księżycową, taką około 15 cm, ale patrząc na rozmiar, to też pewnie będzie trochę kosztować, więc nieograniczony budżet by tu na pewno pomógł :')
zrobiłabym sobie też coś na dłoni, bo biorąc pod uwagę to co powiedziała mi tatuatorka, że to miejsce jest problematyczne, bo może się bardziej rozlewać/zanikać tusz, to trochę mi szkoda hajsu, ale gdybym miała na to nieograniczony budżet, to już inna sprawa xD a strasznie mi się podobają dziarki na dłoniach i palcach. tylko właśnie osobiście znam kogoś, kto ma problemy z tatuażem w na palcu, więc mam realny przykład i mimo wszystko to trochę odpycha od tej myśli ;-;
dlaczego tatuaże to takie drogie zainteresowanie, rip ;_;
Ostatnio zmieniony przez idontcare (12-08-2023 o 19h36)