W jakim filmie chcialabys zagrac? (chodzi o taki film stworzony pod ciebie, nie już istniejący)
W porządku, haha. Bylam troche zmęczona, bo ostatnie dni były dla mnie intensywne, ale był miły. Rano pojechalam z mamą do szpitala, po szpitalu poszłam na zakupy i kupiłam sobie m.in. różowy tusz do rzęs i ten magic topper od rlm, niestety wzięłam ostatnią sztukę z półki i okazalo sie, ze to nie ten kolor co chcialam, no ale i tak ladny, dlugo szukalam kosmetyku z takim efektem na polskim rynku. Wypilam dobrą kawke, po 13-tej wpadła do mnie kuzynka i dostalam zrobiony przez nią naszyjnik (wstawie fotke, ale na żywo w świetle wygląda ladniej, kolorki są lepsze, haha), ogarnelam jej simsy i posmialysmy sie ze starych zdjec. Kolo wieczora wpadla kolejna kuzynka z małym kuzynem, ten kuzyn jest mega uroczy, wiec bylo wesolo, haha. No a teraz ogarniam jakies zaleglosci i w koncu sie wyspie!!!
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
ooo, no i ciocia która leży w szpitalu dostała dzisiaj swój telefon z powrotem i co prawda ma problem z używaniem go, ale mam nadzieję że wkrótce poczuje się na tyle dobrze, że dostanę od niej wiadomość!! Ogólnie to, że jest w stanie poruszać ręką w miarę normalny sposób (była sparaliżowana i nadal w większości jest), było dla nas wielką i mega miłą niespodzianką w niedzielę. I znalazłam kilka fajnych piosenek, co też mnie ucieszylo, bo ostatnio miałam muzyczny zastój, haha.
// co nie?? :D a ma 14 lat! I dziękuję, bardzo się przyda haha
Ostatnio zmieniony przez Flower (09-08-2023 o 15h03)