jeśli grasz w gierki, w których można tworzyć własną postać, to lubisz zaszaleć z jej wyglądem, wzorujesz ją na sobie, czy może jeszcze coś innego?? i jeśli można wybierać rasę postaci, to masz jakąś ulubioną? :p
/ takie delikatne/wróżkowe też fajen B) też wolę się trzymać z tyłu, dlatego zawsze jestem magiem xD
// nie przepadam za ludźmi xD po co mam robić człowieka, jak mogę chociaż w grze być zupełnie inną rasą B) a w sumie lubię elfy albo jakieś rasy wymyślane specjalnie dla danego uniwersum, jak np. dragon age ma qunari (moja główna oc z inkwizycji jest qunari właśnie xD). tak samo jak w skyrimie, kocham to, że jest kilka różnych opcji rasowych, można być furasem, reptilianinem, mrocznym elfem, którego mój brat szkalował, że wygląda jak jaszczura (nie zna się) :') no i zazwyczaj inne rasy sa też inaczej traktowane niż ludzie/mają inne zdolniości, więc jest więcej możliwości *^* a oprócz ludzi nie lubię chyba tylko krasnoludów, bo mnie irytuje, że wolniej chodzą xD
strasznie mnie jara baldur's gate 3, bo tam ma być dużo zwariowanych ras w kreatorze :D
a z wyglądu to jeśli można robić tylko człowieka, albo jak robię elfa, to zazwyczaj wzoruję je na którejś z moich oc albo wyidealizowanej z wyglądu wersji samej siebie :'D a jak robię jakieś inne rasy, to w sumie robię go with the flow i łączę ze sobą przypadkowe elementy w nadziei, że styknie :p
// widzę, że już jesteś w miarę zdecydowana na rasę ( ̄^ ̄)ゞ ja jeszcze idk, jaką będę grać, wiem tylko, że chcę podrywać tego daddy wampira xDD
Ostatnio zmieniony przez idontcare (22-07-2023 o 13h15)
because of
H E R i am ● a l i v e ● and
i am not alone