Jaki kiczowaty tekst na podryw lubisz najbardziej albo po prostu cię śmieszy czy wywołuje uśmiech??
I to niekoniecznie w sytuacji, w której ktoś by cię chciał "poderwać" na taki tekst, ale ogólnie. :D
Łohoho, niezły gracz z twojego kolegi. xD I znam tę serię memów, fajna jest!!
/Niestety randki to nie mój temat, więc nie tyle co nie chcę opowiadać to nie mam za bardzo co. :D
Jedyne zabawne to były dla mnie komplementy, które dostałam czyli "w tej sukience kojarzysz mi się z moją babcią" i "no na tobie dobrze wyglądają nawet ciuchy z lumpeksu" xddd I tak, to miały być głębokie komplementy... xDD
A jeśli chodzi o randkęęęę. Hummm.
Najgorsze trochę zdaje mi się być kinoo? Jak chodzę do kina to na film, a jak chcę spędzić czas z ukochaną osobą to chcę skupić się na niej i na robieniu razem rzeczyyy. Obejrzenie razem filmu spoko, ale nie jest to zbyt randkowe imo.
Chociaż ja tam się na randkach nie znam, dlatego też trudno zdecydować. Najlepsze miejscee hm, myślę że coś w guście naszej dwójki, może jakaś wycieczkunia w spokojne miejsce, tłumy, koncerty wielkie noł noł, ale jakieś wyjście gdzie spokojnie będziemy mogli pogadaać i spędzić miło czas razem, najso. Jakieś zoo, muzeum, wydaje mi się fajne (tylko bez przewodnika huehue), bo w randce najbardziej by mi zależało na tym kontakcie psychicznym, a nie fizycznyym. Jeśli chciałabym się tulić to prawdopodobnie zostałabym w dome, bo inni ludzie mnie peszą.
Ostatnio zmieniony przez Hisari (28-07-2023 o 00h26)