jak spedzasz dzień dzisiaj? ツ♥
W sumie to przyznam szczerze kochana, że był dzień ten dla mnie bardzo, bardzo, ale to, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo, bardzo przyjemny i jego początek spędziłam w pracy, w której byłam dzisiaj nieco krócej niż zawsze, bo tylko do godziny dwunastej i jak wracałam do domu z pracy to, zrobiłam ładne zdjęcia kwitnącego bzu, zagrałam też chwilę w Genshin Impact oraz też zaczęłam tworzyć rysunek do wątku „Narysuj OC strażniczki powyżej” dla użytkowniczki Dimitri. No i też zerkałam trochę na forum słodkiego flirtu oraz też trochę zaglądałam na forum eldaryi, które jest dla mnie chyba lepsze ツ. No i też byłam u swojego dziadka w Łodzi, na imieninach gdzie mile spędziłam czas, napiłam się herbatki, zjadłam kawałek dobrego ciasta i porozmawiałam, więc naprawdę fantastyczny dzień miałam. No i obejrzałam mój ukochany i uwielbiany przeze mnie film w telewizji z Robertem Downeyem Jr. Tytuł filmu „Sherlock Holmes: gra cieni”, choć na początek filmu się spóźniłam, ale wiele nie straciłam, bo znam ten film na pamięć <3. A jak się czuje? Nawet dobrze, śmiałabym rzec bardzo dobrze od dnia wczorajszego, kiedy dowiedziałam się, że będę mieć pieska, który będzie miał na imię Sonia, więc wszystkie kryzysy moje, odeszły jak ręką odjął ツ ♥.
kwitnący bez
Ostatnio zmieniony przez lychee (16-05-2023 o 21h48)