Gdybys miala isc teraz na bal przebierańców, to za kogo bys sie przebrala?
Wstalam, umylam sie, zrobilam obiad, sprzątalam, gralam, szukalam prezentu, spalam, a teraz obejrze serial xD
Ostatnio zmieniony przez Flower (19-05-2023 o 21h02)
Strony : 1 ... 1453 1454 1455 1456 1457 ... 1527
Jak spędzasz piątek?
// Całkiem dobrze, jednakże trochę pracy było
Ostatnio zmieniony przez Saphira1 (20-05-2023 o 13h48)
Hei, hei!
Jak mija Ci tydzień?
/O kurczę, chyba psem lub kotem w jakiejś kochającej rodzinie Oglądam czasem programy przyrodnicze o dzikich zwierzętach i ich życie i myślenie tylko i wyłącznie o przetrwaniu mnie dobija
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (20-05-2023 o 15h13)
Jeśli mogłabyś być zwierzęciem, to jakim?
// Na razie sobie leżę i oglądam serial przemiennie z wchodzeniem na Eldaryę. Później jeszcze się trochę pouczę i zaraz czeka mnie domowy obiad. @Lychee Znowu mnie kusisz lodami! Wyglądają tak kusząco i jeszcze ich opis >.< Ale oczywiście bardzo dziękuję i kochaaam ♥!
Ostatnio zmieniony przez Saphira1 (20-05-2023 o 15h29)
ツSmacznego ^_^
Ostatnio zmieniony przez lychee (20-05-2023 o 21h18)
Na co masz teraz ochotę?
/Dość często wychodzę na spacer, tak. Szczególnie, gdy pogoda jest tak piękna, jak dziś.
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (20-05-2023 o 15h35)
Często wychodzisz na dłuższe spacery?
//6 to zdecydowanie ja dzisiaj Btw te koty są świetne xDDD
Ostatnio zmieniony przez Saphira1 (20-05-2023 o 20h33)
którym dziś jesteś?? i ogólnie jaki humorek dzisiaj? :>
Ostatnio zmieniony przez idontcare (20-05-2023 o 20h36)
Robilas ten event w apce cos tam memories? Co ci wyszlo w postaci którą najdluzej gralas, bossie i gdzie najdluzej spedzilas dzien? :>
btw szukalam tego filtra o ktorym mowilas, ale nie wiedzialam o ktory chodzi, bo w trendach nic nie mialam, wiec wpisalam cat i wzielam pierwszy lepszy, oto efekty :>
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez Flower (20-05-2023 o 19h27)
Jaki super króliś! Jak się nazywa?
/Niestety aktualnie nie mam zwierzątek, ale gdy tylko wyprowadzę się na swoje, chcę przygarnąć psa
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (21-05-2023 o 12h50)
Masz jakieś zwierzątko? Jak się nazywa?
//Oczywiście! Nawet dwójkę! :D Mam kota Gustawa i pieska Tofika ♥ Pokazałabym zdjęcia, ale niestety nie wiem jak wklejać tutaj zdjęcia z galerii, zawsze zamiast obrazu pokazuje się tylko jego adres
@idc dziękuję!!♥♥♥
Ostatnio zmieniony przez Saphira1 (20-05-2023 o 21h13)
powielę pytanie, a ty masz jakiegoś futrzastego przyjaciela? :D
/ jakie urocze imiona! ♥ ja zawsze korzystam z tej stronki do wrzucania obrazków, jak się tam już zdjęcie prześle, to w "kody do osadzania" trzeba wybrać jakiś na bbcode i powinno śmigać :>
// żeby pod żadnym pozorem nie iść na studia na europeistykę i już nawet ta portugalistyka z rozpadającym się wydziałem byłaby lepsza :') ile ja się nastresowałam przez ten kierunek, psycha już totalnie siadła, także gdybym mogła się przed tym powstrzymać, to może nie nienawidziłabym swojego życia aż tak bardzo xd. ewentualnie powiedziałabym sobie, żeby nie słuchać rad bliskich i rzucić je po drugim roku.
ale za głupotę się płaci, tylko siebie samą mogę winić w tej kwestii ;-;
@Ilma, specjalność, na której utknęłam (mobilność społeczna) jest w sumie bardzo podobna do socjologii (psiapsi studiuje socjo i z tego, co mi mówi, to ma dosyć podobne zagadnienia) jak jeszcze mieliśmy ćwiczenia i wykłady, to głownie krążyły wokół tematów migracji, trochę historii europy, prawa i wiedzy o gospodarce też było. szłam tam z myślą, że chciałam iść na specjalność zarządzanie kulturą, gdzie było dużo bardziej kulturowych zagadnień, a nie jakieś prawo i socjo. ale niestety się nie otworzyła i skończyłam na obecnej. przedmioty z tamtej brzmiały ciekawie i pewnie o wiele lepiej bym się na niej czuła, bo teraz to ja tam jestem jak randomowo wygenerowany npc, i to z innej gry xd. jak widać mądra @idc po szkodzie :') wiem, że jeszcze jest trzecia specjalność, coś ze zdrowiem publicznym, ale to się chyba jeszcze nigdy nie otworzyło xd
Ostatnio zmieniony przez idontcare (20-05-2023 o 21h06)
Co byś powiedziała sobie z przeszłości?
//Lubię czytać książki i oglądać seriale, ale ostatnio przez zastój czytelniczy częściej robię to drugie.
Ostatnio zmieniony przez Saphira1 (20-05-2023 o 21h15)
@Saph, co lubisz robić, kiedy masz wolny dzień?
@idc, co właściwie robi się na europeistyce?
//Raczej nie, chociaż miałam w zamyśle taką krwiożerczą harpię Bardzo chciałam zrobić coś z tym stroikiem harpii, co Gardzia ma na głowie. Kolor miał być inny, dopasowany do innego stroika, ale potem pomyślałam, że w sumie chyba jeszcze nie miałam stylki z fioletem i niebieskim, więc zostało to
Ostatnio zmieniony przez Ilmaris (20-05-2023 o 23h17)
Czy Twoja stylizacja była kimś/czymś inspirowana? Naprawdę rzuca się w oczy ^^
//Takk, na 3 część 4 sezonu Attack on Titan ^^
Ostatnio zmieniony przez Saphira1 (20-05-2023 o 21h28)
Czekasz obecnie na jakieś premiery?
Nudziło mi się w wakacje, więc założyłam konto i grałam, a potem było mi szkoda postępu który zrobiłam podczas wakacji, więc gram do dzisiaj xDD a jak masz problemy z grą na kompie, to możesz spróbować grać przez GeForce Now, to taki streaming gier, granie w chmurze. Nie trzeba pobierać gry na swój komputer, ale w darmowej wersji trzeba czekać w kolejkach na serwer (dlatego warto zainwestować w premium jak jest promocja, bo wtedy kosztuje 150zl za pół roku, to 25zl na miesiąc a grasz w różne gry bez ograniczeń).
Ostatnio zmieniony przez Flower (20-05-2023 o 22h26)
Skąd Twoje zainteresowanie Genshinem? Założyłam po Twojej sygnaturce, że grasz ^^
//Bardzo chciałam, nawet instalowałam, ale po 80% wyskoczył błąd i zaczęło się pobierać od nowa, co zajęłoby kolejne pół dnia :"(
Ostatnio zmieniony przez Saphira1 (20-05-2023 o 22h06)
a ty grasz w genshina? :> o, i jeśli grasz, to kogo mainujesz?
/ </3
// nudno, bo się źle czułam cały dzień i nie miałam na nic siły, nie robiłam nic szczególnego, a tym bardziej nic pożytecznego. nawet ze spaceru z pimpkiem wróciłam przez to wcześniej niż zwykle ;-;
a w hsr zrobiłam niedawno całą główną fabułę, jaka do tej pory wyszła - są na razie tylko dwie planety (w sumie jedna to nie planeta, ale uznajmy ją za takową xd) i w star railu planety są jak regiony w genshinie, każda ma swoją własną historię. teraz muszę czekać na kolejne patche. sporo pobocznych zadań i historii postaci grywalnych też zrobiłam, jeszcze trochę mi zostało, ale mało co. teraz głównie farmię materiały do budowania postaci, robię star railowy odpowiednik abyssa (nie pamiętam, jak się nazywa w hsr) i simulated universe, to jest taki opcjonalny kontent na zasadzie abyssa, tylko o wiele lepszy i ciekawszy imo, znacznie bardziej rozbudowany. swoją drogą straszna szkoda, że w genshinie nie ma czegoś w stylu simulated universe </3 a poziom mam 45 :>
i fajen mem xd
Ostatnio zmieniony przez idontcare (20-05-2023 o 23h09)
i takie cudo mi mamą wysłała na messengerze dzisiaj xD
Ostatnio zmieniony przez lychee (20-05-2023 o 23h40)
Jakiego rodzaju muzyki lubisz słuchać najbardziej?
Ps. Twoja mama ma dobre poczucie humoru! ^^
//Raczej dobre, tak mi się wydaje... Czasami śmieszą mnie rzeczy, których nikogo wokół nie śmieszą ^^"
Tak na szybko sprawdziłam w internecie, jakie rodzaje humoru można wyróżnić i chyba najbardziej odpowiada mi "Skojarzeniowe poczucie humoru".
Ostatnio zmieniony przez Saphira1 (21-05-2023 o 12h52)
Ostatnio zmieniony przez lychee (21-05-2023 o 23h18)
a tobie jak minął dzionek? i jaki humor dzisiaj? :>
/ no co ty, nie przejmuj się, skąd mogłaś wiedzieć! no i jacha, że jeszcze kiedyś razem zagramy, raczej na dobre go nie rzucę :p i spokojna twoja rozczochrana o tego messengera, odpisz jak będziesz mogła :>
// całkiem mi się podobał trigun stampede, w przeciwieństwie do wielu ludzi stampede kupił mnie o wiele bardziej niż wersja z lat 90. (widziałam wielu fanów starszej wersji krytykujących tristampa, ale mi się go przyjemnie oglądało, a z kolei przy pierwszej wersji niemiłosiernie się męczyłam xd). poza tym cyberpunk: edgerunners też jest fajen, chociaż przyznaję bez bicia, że jeszcze nie skończyłam oglądać ;-;
no i zaczęłam kilka dni temu the midnight gospel, na razie widziałam tylko jeden odcinek, więc nie mam całościowego spojrzenia na tą serię, ale mega do mnie przemawia kontrast głównego bohatera prowadzącego niewzruszenie spokojne, filozoficzne dialogi z przypadkowymi ludźmi, podczas gdy wokół niego trwa totalny chaos i psychodela xd. humor też do mnie trafia, także żywię duże nadzieje wobec tej produkcji :p
jeszcze widziałam ostatni sezon the owl house i to akurat zawsze polecę, bo to jedna z moich ulubionych animacji, bardzo wholesome <3 no, przynajmniej pierwszy sezon jest wholesome, drugi i trzeci to już trochę deprecha, ale mimo wszystko kocham
/ na pewno obejrzę!! znaczy się, o ile mnie promotorka nie zabije za brak rozdziału licencjatu >.>
btw, kc twoje podejście do polecania innym szajsu xd
Ostatnio zmieniony przez idontcare (22-05-2023 o 00h27)
Oglądałaś ostatnio coś dobrego? Film, animację, anime?
//Ja próbowałam Triguna bez wcześniejszego oglądania starszej wersji ale mi niestety nie podeszło, pacing jakiś taki all over the place UnU A edgerunners <3 <3 Obejrzyj do końca koniecznie!!
Edit: Nie, ale wszystkie szajsy jakie oglądam i tak polecam bo czemu tylko ja mam cierpieć XD
Ostatnio zmieniony przez Shemei (21-05-2023 o 18h46)
A Ty oglądałaś może ostatnio coś, czego nikomu byś nie poleciła?
/Chcę gdzieś wyjść i skorzystać z dzisiejszej pogody, ale dopiero jem śniadanie, bo wyskoczyło mi kilka rzeczy do zrobienia. Wrócić muszę niestety przed 19, bo wtedy zaczynam kurs
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (21-05-2023 o 12h56)
Jak spędzasz niedzielę?
// Erehhh
Jeszcze Mikasa ^^
Ostatnio zmieniony przez Saphira1 (21-05-2023 o 16h14)