gdyby twoje życie było filmem i miałabyś wybrać jakieś swoje trzy "theme songs", to jakie piosenki by to były?
// jako że praktycznie nie oglądam filmów i seriali, to powiem o popularnych seriach anime, których nie lubię~ na pewno boku no hero academia, widziałam 4 sezony i początek piątego i mam wrażenie, że czym dalej w las, tym tylko gorzej ;-; a na początku mi się nawet podobało </3. poza tym neon genesis evangelion, nie widzę tego geniuszu, o którym wszyscy ciągle mówią, obejrzałam do tej pory chyba 8 odcinków i jak dla mnie każdy jest prawie taki sam, bohaterowie są denerwujący i ogólnie nuda, chociaż może to dlatego, że nie lubię mechów, bo to samo miałam z gurren lagganem i darling in the franxx, niemiłosiernie mnie wynudziły xd. one punch man dla mnie w ogóle nie był zabawny, nie czaję hype'u. fairy tail i sao są po prostu słabe, bleach nudny a one piece też przynajmniej na początku mnie zanudził, a nie mam zamiaru obejrzeć 1000+ odcinków, żeby się przekonać, czy potem jest lepiej (widziałam jakieś 50)
Ostatnio zmieniony przez idontcare (07-05-2023 o 17h37)