Jak tam samopoczucie dzisiaj? :>
//A gdzie tam! Najważniejsze w życiu jest to, żeby samemu miało się tak, jak się uważa za najlepiej, a somsiadom winszować jak najlepiej dla nich samych :>
Ostatnio zmieniony przez Dimitri (29-04-2023 o 17h03)
Strony : 1 ... 1447 1448 1449 1450 1451 ... 1527
Jak tam samopoczucie dzisiaj? :>
//A gdzie tam! Najważniejsze w życiu jest to, żeby samemu miało się tak, jak się uważa za najlepiej, a somsiadom winszować jak najlepiej dla nich samych :>
Ostatnio zmieniony przez Dimitri (29-04-2023 o 17h03)
czy najważniejsze w życiu jest to, żeby somsiad nie miał lepiej? O.O
//mi właśnie wystarczy żeby somsiad miał gorzej i tak sie powoli żyje w tej toksyczności
a niedziela o ile dobrze pamiętam to obejrzałam ostatni odcinek baking bread, pouczyłam sie, potem obejrzałam el camino żeby już skończyć dokumentnie wszystko co było z baking bread związane xD a potem poszłam sie uczyć dalej XD moje dni nie należą do najciekawszych :')
Ostatnio zmieniony przez chochoł (06-05-2023 o 13h43)
Ostatnio zmieniony przez lychee (30-04-2023 o 20h30)
Lubisz nosić nakrycia głowy?
v Nie, gram w Eldaryę odkąd pojawiła się w polskiej wersji. Nigdy nie udzielałam się jakoś bardziej na forum, a po powrocie Eldy po pożarze serwerów, niestety NE nie zainteresowała mnie na tyle, by przechodzić odcinki dalej. Pewnie dlatego moje konto sprawia wrażenie dość ubogiego.
Teraz głównie zbieram jaja.
Ostatnio zmieniony przez Deeler (30-04-2023 o 21h21)
Jesteś nową osobą na Eldaryi czy to jakiś wielki powrót?
Dziękuję! ♥ To pierwsze próby stworzenia stylizacji pod mojego OCka - Orocarasa, który jest dżinnem, ale właśnie bardziej żeby stylka była ładna niż żeby odwzorować postać.
Ogólnie w Eldaryi ciągle brakuje na niego fryzury.
Orocaras
Ostatnio zmieniony przez Vandea (01-05-2023 o 11h25)
Kim jest teraz twoja Gardzia? Prześliczna stylka btw <3
Póki co gram w simsy i się ładuję, ale jutro jadę na grilla :)
Ostatnio zmieniony przez Rissie (01-05-2023 o 15h03)
jak spędzasz majówkę? :>
/ to miłego grillowanka :D
// reklama ashwagandy (idk, czy dobrze to napisałam) na yt. jak człowiek chce sobie w spokoju obejrzeć nowych internetowych handlarzy i słyszy tą reklamę, to aż mam ochotę odinstalować jutuba ;_;
Ostatnio zmieniony przez idontcare (01-05-2023 o 17h32)
Jest jakaś reklama, która szczególnie Cię irytuje?
Zdarzyło mi się na pewno instalować gierki przez reklamy, a kupować to pewnie też, ale raczej takie jedzeniowe rzeczy, ale teraz nie mogę sobie przypomnieć konkretu.
Ostatnio zmieniony przez Vandea (01-05-2023 o 14h05)
Zdarzylo ci sie kiedys cos kupic przez reklame?
Nope, nie gram haha ale to w sumie dlatego, ze ja oglnie nie jestem fanką karcianek, plus no szkoda mi czasu, zazwyczaj wchodze do gry zrobic dzienne, event, a jak juz mam czas i chęci na cos wiecej, to robie misje albo czyszcze mapke. Ale i tak fajnie, ze taka karcianka jest w grze, jak juz odpale jakis meczyk raz na ruski rok to dobrze mi sie w to gra :>
Ostatnio zmieniony przez Flower (01-05-2023 o 14h40)
grywasz jeszcze czasem w genshinową karciankę, czy już odeszła w zapomnienie? :p
// słabizna, porzucałam trochę moich zapasów na nahidę, której i tak nie zdobyłam i teraz żałuję, bo mam na ten moment 15 wishy, które mogłam oszczędzić, gdybym sobie ją odpuściła, bo i tak miałam na nią marne szanse :') na jego konstelacje nie liczę, ale jak rzucę to co mam, to będę miała starglitter na te 5 wishy ze sklepu i może w tych dwóch 10-pullach mi chociaż jeden wypadnie. od kilku dni pykam głównie w star raila, a w genshina wchodzę tylko żeby porobić daily, dlatego mi tak słabo idzie zbieranie xd
taak, zwłaszcza ten obecny mi się mega dłuży. myślałam, że kaveh i baizhu już dziś, a tu jednak nie ;-;
gdybym się wiernie trzymała mojej filozofii waifu >>> meta (no, w tym przypadku husbando), to bym miała na niego więcej pulli, ale mnie skusiła wizja łatwiejszego abyssa, ehh...
Ostatnio zmieniony przez idontcare (01-05-2023 o 15h25)
Starasz się planować swoje posiłki czy jesz bez większego zastanowienia?
v Dzielnie pieliłam truskawki z chwastów oraz upiekłam brownie.
Ostatnio zmieniony przez Deeler (01-05-2023 o 19h22)
Ostatnio zmieniony przez lychee (02-05-2023 o 00h05)
Jak wyglądałby Twój idealny dzień?
v Kiedyś miałam chęci do rozbawiania ludzi i ktoś tak mnie nazwał, zmieniając lekko mój ówczesny nick, którym się posługiwałam. Choć podobno bardziej kojarzę się z jeleniem. c:
Ostatnio zmieniony przez Deeler (01-05-2023 o 19h44)
Skąd pomysł na nick? :>
//Zwykle wybieram swoje ulubione gatunki, ale od czasu do czasu staram się wyjść ze swojej strefy komfortu i obejrzeć/przeczytać coś innego, aby sprawdzić czy mi się spodoba.
Ostatnio zmieniony przez Ilmaris (01-05-2023 o 19h56)
W książkach, filmach, serialach - trzymasz się jednego ulubionego gatunku, czy pochłaniasz wszystko, co się zainteresuje?
v Nie odczuwam potrzeby, żeby dzielić się tą informacją. c:
Ostatnio zmieniony przez Deeler (01-05-2023 o 21h04)
Gdybyś na miesiąc miała się wcielić w dowolne zwierzę, to co byś wybrała i dlaczego?
Odpowiedź: Moje dzieciństwo to lata '90, więc przypada na nie cały tzw. renesans Disneya, do którego nadal mam bardzo duży sentyment. A z animowanych seriali lubiłam Muminki i Dragon Balla.
Ostatnio zmieniony przez Ayumi89 (02-05-2023 o 14h40)
jakie bajki były twoimi ulubionymi za dzieciaka?
// taką ulubioną to chyba jest roszpunka, poza tym lubię też meridę i elsę :p
Ostatnio zmieniony przez idontcare (02-05-2023 o 22h09)
Masz ulubioną księżniczkę Disneya?
Powtarzanie sobie w głowie, że wszystko będzie ok, wyjaśnienie sobie dlaczego nie warto się stresować, co zrobię jeśli wszystko pójdzie źle itp. Jak jestem bardziej zestresowany to rozmowa z bliską osobą, oglądanie głupot na yt, żeby odwrócić swoją uwagę. No i ćwiczenia oddechowe/medytacja. Wymienianie pięciu rzeczy to najlepsza taktyka na ataki paniki, jedyne co faktycznie na mnie działa, polecam serdeczne.
Ostatnio zmieniony przez Noku (02-05-2023 o 20h50)
Jaki masz sposób na uspokojenie się w stresujących sytuacjach?
Wręcz uwielbiam! Zdecydowanie wolę spacerować w chłodniejszą porę dnia niż w dzień, kiedy jest strasznie gorąco.
Ostatnio zmieniony przez Saphira1 (03-05-2023 o 14h32)
Lubisz nocne spacery/ przejażdżki?
Nie najlepiej haha ale mam go!! Przegralam 50/50 na fenku (mogla mi chociaz Qiqi wypasc...) i to pozno, bo na 80 cos, wiec Baizhu mialam na gwarancie. Na szczescie z bronią mialam wieksze szczescie, nie wiem ile mialam wtedy jeszcze wishy ale wypadla mi bron dla niego na moim ostatnim wishu haha wiec jestem zadowolona, tylko liczylam ze z tyloma wishami co mialam, zostanie mi jeszcze cos na Ganyu albo Kazuhe, bo slyszalam ze moze za niedlugo wrocic, a nie zostalo mi nic. No i na tyle rzutów mam tylko 1 Kaveha :(( chociaz pocieszam sie, ze i tak bym go nie uzywala, bo mam za duzo dendro postaci i nie lubie broni dwurecznych. A gra mi sie Baizhu bardzo dobrze!! Nie mam go jeszcze do konca zbudowanego, bo braklo mi tych proszków z grzybów, ale jak na talenty na 1 i poziom chyba 60 to i tak jest bardzo dobry, a slyszalam ze jak mu sie wbije konstelacje to juz w ogole :D no i uwielbiam jego glos i teksty, a ten wężyk jest przeuroczy, omg.
Ostatnio zmieniony przez Flower (03-05-2023 o 14h23)
jak poszło twoje wishowanie na baizhu? wcześnie ci wypadł? jak ci się nim gra??
/ to gitara, że na broń też starczyło! B)
// nie :'))) miałam na 2 10-pulle i jeszcze 5 pojedynczych, ale dostałam tylko c6 do fischl (z której już od dawna nie korzystam, jak mam ganyu ;-;) i jakiś badziewny 4* łuk, który chyba się nie nadaje na żadną postać ;_; a już nawet w akcie desperacji porzuciłam wczoraj granie w star rail na rzecz robienia zaległego eventu i abyssa </3 ale jeszcze 20 dni, to może mi wypadnie T^T pimpek wyprowadzony, obiad zrobiony, licencjat odesłany, to mam dziś całą resztę dnia na zarabianie primo
a test run baizhu średnio mi się robiło, bo nie ogarniam jego kitu (coś tam o nim widziałam na leakach, ale to było jakiś czas temu i już nie pamiętam xd), ale i tak nie zwracałam za bardzo na to uwagi, bo podziwiałam jego piękne animacje autoataków *^* a kaveh na test runie bardzo mi się podobał :D
/ <3
dsgjhgd to dlatego mi tak długo szło xd
Ostatnio zmieniony przez idontcare (03-05-2023 o 16h18)
A tobie, wypadl chociaz jeden Kaveh? :D i jak wrazenia z test runow?
// aww to trzymam kciuki <3 a baizhu to glownie healer, sredni z niego dps, i chyba potrzebuje podbicia, np nahidy ;pp
Spokojnie, pozno poszlam spac, wiec tez pozno wstalam, ale posprzatalam w domu i teraz jem obiad, pozniej pewnie pogram albo cos poczytam, moze ciocia wpadnie na kawe. Pogoda tez jest przyjemna, bo jest zachmurzone, ale nie jest zimno, wiec jest przyjemnie rześko.
Ostatnio zmieniony przez Flower (03-05-2023 o 15h11)
Ostatnio zmieniony przez lychee (03-05-2023 o 21h18)