hejka Hisari, co u ciebie? :D btw, jak o animowanym pająku mowa, to oglądałaś pierwszą część? podobała się? :p
/ to gratulacje udanego polowania, i tego z aparatem i tego z chowańcem!!
sprawdziłam sobie z ciekawości tego ptaszka i jaki to maluszek, omg, przeuroczy *^*
// hejo lychee!! (っ˘ω˘ς )♥ mam się tak sobie, jak zawsze zresztą (kwiatkowi opisałam dokładniej stronę wcześniej, więc pozwolisz, że tu już nie będę rozwijać, za leniwa jestem ;-;)
a dzisiaj dzionek mi mija niezbyt ciekawie, próbuję dokończyć rozdział licencjatu, bo mam go promotorce wysłać, żeby mi przez święta sprawdziła. chyba muszę zrezygnować z jednego podrozdziału, bo mam problem ze znalezieniem odpowiednich informacji, więc pewnie będzie się czepiać, że za krótko ;_; a poza tym ponarzekałyśmy sobie z siostrą na obecny event, ona mi też narzekała ogólnie na eldkę, ale tu akurat nie byłam w temacie, bo przestałam przechodzić odcinki na długo przed pożarem :') a że znowu prawie zagłodziłam chowańca i cudem uniknął schowania w jajo, to i tak za wiele nie mogłam z nim zrobić, bo prawie nie miał energii xd. no i trochę poleżałam bez celu i posłuchałam muzyki, także niezbyt ambitnie xd. miałam jeszcze w planach pograć w genshina, bo dawno nie wchodziłam, ale chciałam dzisiaj skończyć ten rozdział i nie wiem, czy mi się będzie chciało, chociaż z moim zegarem biologicznym coraz gorzej i ostatnio chodzę spać o 4:00 albo nawet 5:00, więc kto wie ;-;
/ <3
no niestety, staram się przestawić na wcześniejsze chodzenie spać, ale to tragedia ;_;
Ostatnio zmieniony przez idontcare (07-04-2023 o 13h31)
because of
H E R i am ● a l i v e ● and
i am not alone