Co myślisz o tym, że będzie serial o Harrym Potterze?
To imię, które wymyśliłem dla swojej OCki, ale ostatecznie OC odeszła w zapomnienie i został mi tylko nick
Ostatnio zmieniony przez Noku (08-04-2023 o 13h14)
Strony : 1 ... 1431 1432 1433 1434 1435 ... 1527
Co myślisz o tym, że będzie serial o Harrym Potterze?
To imię, które wymyśliłem dla swojej OCki, ale ostatecznie OC odeszła w zapomnienie i został mi tylko nick
Ostatnio zmieniony przez Noku (08-04-2023 o 13h14)
Ostatnio zmieniony przez Mariah (08-04-2023 o 13h19)
Dlaczego link do Insta ci nie dziala? :p
// "Przepraszamy, ta strona jest niedostępna
Kliknięty link mógł być uszkodzony lub strona mogła zostać usunięta. Powróć do Instagramu."
Nope :( ani ten w sygnie, ani na profilu. W takim razie moze to jakis blad Instagrama...
A co do stylki, po prostu mnie natchnelo ;D moje stylki chyba zawsze są w jakims stopniu azjatyckie, interesuje sie troche Japonią, Chinami i Koreą i lubie ich estetyke.
Ostatnio zmieniony przez Flower (08-04-2023 o 13h26)
Ostatnio zmieniony przez Mariah (08-04-2023 o 13h25)
która bajka barbie jest twoją ulubioną??
/ szanuję za barbie w świecie mody B)
// ze względu na charakter i historię to: xiao, yelan, beidou, shenhe, albedo, rosaria, itto i kaveh, który co prawda jeszcze chyba nie wyszedł (idk, szczerze to dawno nie grałam, bo nie miałam czasu, muszę dzisiaj wieczorem wejść xd), ale z tych kilku cutscenek z nim wydaje mi się, że go polubię :p
a ze względu na gameplay to xiao, yelan, faruzan, jean i szogunica
Ostatnio zmieniony przez idontcare (08-04-2023 o 13h33)
Ostatnio zmieniony przez Mariah (08-04-2023 o 13h38)
skoro podobało ci się itou junji: collection, to skusisz się na obejrzenie uzumaki, jak wyjdzie jakoś w tym roku? :p jak cię kupiła tamta seria, to uzumaki też ci się może spodobać!!
/ przypomnę B) szkoda, że mają być tylko 4 odcinki </3
//nope, dawno nie śledziłam popów, ale teraz sobie na szybko obczaiłam i tomie i souichi są świetni :D ślimakowa dziewczyna też jest spoko, reszta średnio mi się podoba. nie zbieram figurek, ale jakbym miała hajs to może bym się skusiła albo na tą tomie albo na souichiego :p
Ostatnio zmieniony przez idontcare (08-04-2023 o 13h44)
Ostatnio zmieniony przez Mariah (08-04-2023 o 13h47)
U którego chłopaka tutaj masz zebranych najwięcej czekoladek?
To skomplikowane XD tak sama z siebie to nie, ale jak dostane od kogos w prezencie, to sie ciesze :D od Lae dostalam Orochimaru i mi ozdabia komode B) kwiatka pilnuje. No i teraz zbieram sobie te figurki z HP z Kinder Joy, raz ze bardzo lubie HP, a dwa, ze ladnie wyglądają na polce z ksiazkami :D no i tak jak ty, gdybym miala hajs, to skusilabym sie na ktoras figurke z Junji Ito B))
Ostatnio zmieniony przez Flower (08-04-2023 o 13h49)
a Kwiatek zbiera funko popy??
// anniversary na zawsze w moim serduszku <333 chyba żadnej innej gry nie przechodziłam tyle razy co tr anniversary, nawet wiedźmina czy nier xd. ale legendę też bardzo lubię, mam do niej mega sentyment, bo to była pierwsza gierka o larze, w którą zagrałam, jeszcze jak chodziłam do wczesnej podstawówki :>
Ostatnio zmieniony przez idontcare (08-04-2023 o 16h39)
Ostatnio zmieniony przez Mariah (08-04-2023 o 14h53)
Jaką porę dnia najbardziej lubisz i dlaczego?
Odpowiedź: Skończyłam zamówienie na forum, teraz robię szybkie color study w międzyczasie nieco poogarniałam i spotkałam się z rodzinką, a wieczorem zajmę się religijną celebracją Wielkiej Soboty.
Ostatnio zmieniony przez Ayumi89 (08-04-2023 o 15h49)
Ostatnio zmieniony przez lychee (08-04-2023 o 23h40)
jak się dzisiaj czujesz?? dalej cię choroba tak męczy, czy już lepiej troszkę? :c
/ to dobrze, że jest chociaż trochę lepiej, zdrówka!!
no i oczywiście, że zasługujesz :<
/ awww, jaki uroczy tekst <333 zapamiętam B) oglądałam tylko pierwszą część, ale to było dawno ;-;
// cottagecore, vintage i dark academia strasznie mi się podobają, ale w ogóle do mnie nie pasują. to samo z vaporwave, estetyka sama w sobie jest świetna, ale zdecydowanie zbyt kolorowa jak dla mnie xd. no i nie wiem, czy to ma jakąś nazwę, ale podoba mi się jak ludzie na tiktoku ubierają się w takie zwariowane stylówki, takie mega kolorowe, które mogą się wydawać zupełnie do siebie niepasujące, albo jak robią ubrania z jakichś nieoczywistych rzeczy, mają takie fancy kolorowe pokoje z dziwnymi dekoracjami, taki maksymalizm. uważam, że to bardzo ciekawa estetyka i kocham oglądać takich twórców, ale sama w życiu bym się tak nie ubierała/nie dekorowała tak mieszkania, zbyt nudna ze mnie jednostka na takie rzeczy. i y2k też mi się podoba, ale znowu, zbyt kolorowa i wesoła jak na mój gust xd
btw, obłędną masz stylówkę!
Ostatnio zmieniony przez idontcare (08-04-2023 o 23h45)
Jaki nurt estetyki/core/aesthetic podoba Ci się, ale sama się w nim nie widzisz?
v Szczerze mówiąc, nawet nie wiem, co teraz jest na "hype'ie".
Ostatnio zmieniony przez Deeler (08-04-2023 o 18h45)
Ostatnio zmieniony przez Mijane (09-04-2023 o 14h22)
Ostatnio zmieniony przez lychee (09-04-2023 o 12h12)
Obejrzałaś ostatnio coś wartego polecenia?
Edit: Lubię DMC, dobrze pamiętasz : D
Najnowsza, piąteczka była przeze mnie mocno wyczekiwana i w zasadzie dałabym jej łatkę ulubionej gdyby nie fakt że poprzednia "część" - reboot od Ninja Theory po prostu kupiła mnie swoim pomysłem na świat, niezapomnianym soundtrackiem (dzięki któremu odkryłam Combichrist <3) i byciem ultra-edge ale fun ciachanką która umilała mi noce na studiach gdy czułam się paskudnie. Nie jest to gra najlepsza, wiem że przez wielu hejcona i "to nie mój Dante >:UUUUU" ale dla mnie z wielu względów jest właśnie tą ulubioną ;u;
//Dodaj sobie na steamie do obserwowanych, czasami można ją dorwać na niezłej promce =w=
Ostatnio zmieniony przez Shemei (09-04-2023 o 00h06)
którą część dmc lubisz najbardziej? :p mam nadzieję, że dobrze pamiętam, że jesteś fanką ;_;
/ zachęcasz mnie, żeby w nią zagrać, muszę ją mieć na uwadze, jak będę przy hajsie :p bo jestem sezonówą i grałam tylko w piątkę ;;
// a dzisiaj zaskakująco dobry :D byłam sobie z pimpkiem na spacerku i było ciepło, a ja lubię ciepełko (tylko niestety nie było dziś żabek, pochowały się i nie mogłam pooglądać, jak sobie skaczą :c), potem cały dzień pomagałam siostrze i mamie w kuchni, a lubię czasem pospędzać czas z rodzinką, więc mimo masy roboty było milusio ^^
jeszcze mogłam w końcu sobie pograć wieczorem w gierki, to już w ogóle raj <333 zwłaszcza że chyba od miesiąca nie miałam czasu na granie </3
Ostatnio zmieniony przez idontcare (08-04-2023 o 23h47)
Jak tam humorek?
/W dzieciństwie kochałam Clifforda i pewnie bardzo bym chciała takiego piesa, ale już trochę podrosłam i wyobrażam sobie ile taki piesek musi kosztować, a jego kupy trzeba by podnosić dźwigiem. xDD Więc jednak skuszę się na pieska normalnych rozmiarów, ale gadającego.
Ostatnio zmieniony przez Hisari (08-04-2023 o 21h33)
Wolałabyś mieć gadającego psa jak Marta, czy wielkiego czerwonego psa jak Clifford?
v Skupuję jajka, ale nie po to, by je wykluć, ale z nadzieją na bug, który odblokuje mi grafiki w bibliotece.
Ostatnio zmieniony przez Deeler (08-04-2023 o 23h13)