Nosisz biżuterię? Jaką, lub jaka podoba ci się najbardziej?
Wszystkie dobrze wykonane xD oprócz portretów, one mi się nie podobają nawet jak są dobrze zrobione.
Ostatnio zmieniony przez Flower (05-03-2023 o 18h33)
Strony : 1 ... 1415 1416 1417 1418 1419 ... 1527
Jakie tatuaże ci się podobają?
/Nie, nie chcę mieć tatuażu
//Mam już luźne pomysły na pracę magisterską, ale jeszcze nie wszystkie xd Na moich studiach trzeba zrobić pracę pisemną i dwie różne prace praktyczne, więc no. Myślałem, żeby pisemną pracę zrobić o reprezentacji mniejszosci w różnych mediach (bo chcę mieć wymówkę zrobić esej o swoich ulubionych padcastach), a z praktycznych chciałbym zrobić efekty specjalne do filmu i może jakieś obrazy farbami? Albo rzeźbę 3d? Na pewno chcę ten większy projekt robić z animacją, a ten drugi to jeszcze nie wiem
Ostatnio zmieniony przez Noku (05-03-2023 o 18h46)
Chcesz/planujesz może jakiś tatuaż?
Ale się wryłam xD
Edit: Moje życie to niekończące się 1+9 xD Dzisiaj bardziej 1
Ostatnio zmieniony przez Shemei (05-03-2023 o 18h35)
@Noku bo jesteś teraz na magisterce, nie? a masz już jakiś zarys tego, o czym chciałbyś pisać pracę dyplomową?
@Shemei
którym kitkiem dziś jesteś??
Ostatnio zmieniony przez idontcare (05-03-2023 o 18h55)
Kiedy umawiasz się na wytatuowanie sobie mojej twarzy?
HAHA bezczelna
najpierw na figurkę!!
yyy a odklada juz miliony na mój prezent?? tylko lokówka dyson
tak na luźne grańsko to dbd albo phasmophobia, ooo i the forest i devour, the medium jest superka ale to raczej sredni horror, madison bylo super, resident evil chyba 7?? the quarry bylo spoko (nie licząc okropnej grafiki xD), dying light 1, 隐秘的角落 (ale to horror psychologiczny), teraz gram w to corpse party i mi sie mega podoba :D kurcze mialam wiecej horrorkow, ale nie pamietam juz ich tytułów.
Ostatnio zmieniony przez Flower (05-03-2023 o 19h07)
a ty polecasz jakieś horrorki??
/ ooo, to będzie sprawdzanko, bo niektórych nie kojarzę :p
// jedyny fajen sen, który mi się ostatnio śnił, pamiętam go i nie był koszmarem był o tym, że poszłyśmy razem z siostrą pracować do mojego psiapsi w rozdzielni paczek inpostu i nas opieprzał, że za szybko pracujemy i są z nas zbyt wydajni pracownicy i kazał nam pracować wolniej xd. a potem mieliśmy tam jakąś dostawę paczek i mieliśmy je wyładowywać, ale zaczęliśmy wieszać jakieś transparenty i rozstawiać takie małe krzesełka godne starego na rybach i strajkować, bo za mało nam płacili (co jest w sumie nieprawdą, bo psiapsi zarabiał tam o wiele więcej niż ja, jak pracowałam na kasie w empiku za najniższą krajową xd)
Ostatnio zmieniony przez idontcare (05-03-2023 o 21h39)
śniło Ci sie ostatnio coś fajnego?
Ostatnio zmieniony przez lychee (05-03-2023 o 20h57)
Na jakich mediach społecznościowych spędzasz najwięcej czasu?
Chyba nie XD Jak czegoś naprawdę nie chcę robić to tego nie robię. A jak to nic strasznego i ktoś ładnie poprosi o pomoc, to i na ładne oczy można mnie czasem przekonać
Ostatnio zmieniony przez Noku (05-03-2023 o 20h35)
Czy jest coś, czym łatwo Cię przekupić? ^^
//A w sumie nic ciekawego. Powoli uczę się nowego utworu na skrzypcach, a poza tym, to leżę zamiast powtarzać do szkoły :>
Ostatnio zmieniony przez Dimitri (05-03-2023 o 23h35)
Ostatnio zmieniony przez lychee (05-03-2023 o 22h15)
Jak zwykle spędzasz wolne wieczory?
v Od czasu do czasu bawię się w scrapbooking :3
Ostatnio zmieniony przez Deeler (05-03-2023 o 21h45)
masz jakieś hobby? :>
// yep, kiedyś za nimi nie przepadałam, ale z czasem się do nich przekonałam, to znaczy, o ile nie są to głupie straszaki typu co chwilę wyskakuje mi straszny chłop i mnie goni z nożem po korytarzu, bo nienawidzę jumpscare'ów i innych rzeczy tego typu xd. ale jakiś dobry horrorek psychologiczny, albo cosmic horror już jak najbardziej lubię, ale już na przykład co do body horroru i gore mam mieszane odczucia, ale czasem też dobrze wchodzą, więc tu mam takie 50/50. no i też nie oglądam horrorów w formie filmów, jak już to albo czytam mangi albo gram w gry, ale to pewnie dlatego, że ogólnie nie przepadam za filmami ;;
Ostatnio zmieniony przez idontcare (05-03-2023 o 21h52)
Lubisz horrory?
Zależy do czego, bo nie na wszystko mam metody. Zwykle ustawiam sobie godzinę o której mam coś zrobić i próbuję się zmuszać siłą woli. Czasem powiedzenie komuś, że planuję coś zrobić pomaga. Z bardziej artystycznymi rzeczami, to wrzucam je na deviantarta i to że ktoś zobaczy i polubi trochę mnie motywuje. Ale najłatwiej jest jak robię coś co mnie interesuje, więc staram się przekształcić wszystko co się da tak, żeby było dla mnie interesujące
Ostatnio zmieniony przez Noku (05-03-2023 o 21h53)
Czym motywujesz się do działania?
v Słucham tego, co wpadnie mi w ucho i ma choć trochę sensownego tekstu. Od muzyki filmowej, klasycznej, przez rap, pop, aż po hard rock i heavy metal. ᕕ( ᐛ )ᕗ
Ostatnio zmieniony przez Deeler (05-03-2023 o 21h59)
jaką muzykę lubisz najbardziej?
// z gier to zdecydowanie hellblade to miłość <3 chociaż nie grałam w dużo horrorów, ale hellblade i tak jest cudowne, świetnie oddano w nim doświadczenie schizofrenii, zresztą oglądałam film dokumentalny zawarty w zawartości dodatkowej i ponoć osoby zmagające się z tą chorobą były zaangażowane w produkcję, więc nie ma się co dziwić.
a z mang to "uzumaki" - junji ito, jakieś pierwsze 10 chapterów było trochę nudne, w ogóle nie straszne (chociaż imo prace ito są ogólnie bardziej niepokojące niż straszne) i nie czaiłam, skąd cały ten hype, ale potem się mega rozkręciło, a zakończenie już w ogóle było super. widziałam, że dużo ludzi na nie narzeka, ale mi osobiście mega pasowało do serii i byłam nim usatysfakcjonowana.
no pewnie, że bym chciała B)
/ dziena za polecajki, w wolnej chwili sprawdzę obydwa :D
Ostatnio zmieniony przez idontcare (06-03-2023 o 15h18)
Jaki jest twój ulubiony horror?
Jakbyś chciała żeby ci polecić jakiś straszny podcast na przykład to wiesz...
/THE MAGNUS ARCHIVES NAJLEPSZY PODCAST POLECAM SERDECZNIE (serio jest bardzo spoko, są transkrypcje jeśli ciężko ci rozumieć angielski ze słuchu i są to pojedyncze straszne opowiadania, które dzieją się w jednym uniwersum i łączą w jedną całość później) I polecam też woe.begone, ale ostrzegam, że krew się leje
Moimi kotami <3 Lubię mieć przy sobie miękki kocyk, kubek herbaty lub wody i muzykę, zawsze musi coś w tle szumieć (chyba że mam migrenę akurat)
Ostatnio zmieniony przez Noku (05-03-2023 o 22h30)
Czym najchętniej się otaczasz?
v Raczej nie robię kartek, bo wciąż się uczę tworzenia kompozycji przestrzennych.
Również nie mam w zwyczaju ich dawać, więc trudno mi przełamać się, by zrobić coś, co potem będzie leżeć.
Ostatnio zmieniony przez Deeler (05-03-2023 o 22h06)
Masz jakieś kartki z których jesteś dumna i możesz się nimi pochwalić? :>
// chodzilo o strony z scrapbookingu haha, zle sie wyrazilam
To zalezy od sytuacji, jesli ktos faktycznie przesadza to sie odezwe, ale czesciej o wiele bardziej cenie sobie swój spokój i sie nie odzywam.
Ostatnio zmieniony przez Flower (05-03-2023 o 22h29)
Lubisz głośno wyrażać swoje zdanie, czy raczej zachowujesz je dla siebie?
v Od jednego z wielu skrótów imienia Diana oraz słów znajomej, że przeze mnie za dużo się śmieje.
Choć słyszałam, że obecnie ludzie widzą w tym jelenia.
Ostatnio zmieniony przez Deeler (05-03-2023 o 22h14)
skąd się wzięła twoja nazwa użytkownika? :p
/ w sumie ja właśnie na początku pomyślałam o jeleniu xd
// powiem ci, że pytanie samo w sobie jest mega ciekawe i nawet dobre na jakiś filozoficzny fakultet czy rozprawkę, ale ja chyba jestem średnią osobą do zadawania pytań o miłość, bo jestem skrajnie aromantyczna, pesymistyczna i mam duże trudności z wchodzeniem w głębsze relacje, no i ogólnie mam nieco negatywną opinię o miłości, także mogłabym tu walnąć całą pesymistyczną analizę w tym temacie ;_; chociaż w sumie też chyba zależy od rodzaju tej miłości, jeśli chodzi o taką platoniczną miłość, np. wobec rodziny czy przyjaciół, to myślę, że raczej nie jest kłamstwem (chociaż tu też z czasem wszystko może się zmienić i możemy się poróżnić z rodziną czy bliskimi przyjaciółmi i nawet zacząć ich nienawidzić, nigdy nic nie wiadomo), zresztą ta romantyczna miłość chyba też często nim nie jest, przynajmniej nie na początku, bo akurat z góry szczerze przyznaję, że nie wierzę w wieczną miłość i moim zdaniem po czasie zostaje już tylko przywiązanie/przyzwyczajenie. w jakieś naukowe uwarunkowania się nie będę bardzo zagłębiać, bo nie mam w tej kwestii żadnego pojęcia, ale wspomnę tylko, że kiedyś coś czytałam o tym, że ludzie z natury nie są zdolni do wiecznej miłości, może to było kłamstwo, nie wiem, także tu się bardziej nie odniosę, ale jakoś mi ta informacja została w głowie do tej pory ;-;
ja sama nigdy nie byłam w nikim zakochana, ani chyba nawet zauroczona, także z własnego doświadczenia nie mam jak się jakoś konkretniej wypowiedzieć, a też nie wiem, co siedzi w głowach innym ludziom. zawsze może też być tak, że po prostu sami sobie wmawiamy, że kogoś kochamy, bo wszechobecne media ciągle traktują o prawdziwej miłości i chcemy sami poczuć coś takiego w naszym życiu, więc próbujemy sami siebie przekonać do tego, że kogoś kochamy, chociaż to tylko zwykła sympatia, who knows. noo, jak mówiłam, można to długo analizować i poddawać różnym hipotezom, ale możliwe, że gadam głupoty, także przepraszam, jeśli ta wypowiedź nie ma żadnego sensu xd
Ostatnio zmieniony przez idontcare (06-03-2023 o 15h58)
Ostatnio zmieniony przez lychee (05-03-2023 o 22h42)
Jak często robisz coś specjalnego tylko dla siebie?
v Raczej nie, jak wspomniałam wyżej — co mi wpadnie, tego słucham.
Ostatnio zmieniony przez Deeler (05-03-2023 o 22h37)