Masz ulubionego artystę?
Nieee, jestem ciągle wciągnięty w to samo i na razie nie wygląda na to, żeby miało się to zmienić :v
Ostatnio zmieniony przez Noku (05-03-2023 o 22h56)
Strony : 1 ... 1416 1417 1418 1419 1420 ... 1527
Masz ulubionego artystę?
Nieee, jestem ciągle wciągnięty w to samo i na razie nie wygląda na to, żeby miało się to zmienić :v
Ostatnio zmieniony przez Noku (05-03-2023 o 22h56)
Ostatnio zmieniony przez lychee (06-03-2023 o 11h33)
Kupujesz sobie czasem sama kwiaty?
/Nope, nienawidzę kwiatów.
Ostatnio zmieniony przez LexanitaFoxx (07-03-2023 o 01h42)
Masz rękę do roślin?
Całkiem spoko, dzień jak co dzień. Mam już ochotę walnąć się do łóżka, ale do powrotu do domu jeszcze trochę czasu
Ostatnio zmieniony przez Noku (06-03-2023 o 15h48)
Ostatnio zmieniony przez lychee (06-03-2023 o 17h55)
Ostatnio zmieniony przez Thesana (06-03-2023 o 16h14)
czym się najlepiej relaksujesz po cięzkim dniu?
// umiejętność ładnego śpiewu albo gry na jakims instrumencie, niestety kompletnie się do tego nie nadaję, chociaż bardzo bym chciała. poza tym chyba nigdy się nie nauczę produktywnie zarządzać czasem i też wątpię, że kiedyś mi się uda nauczyć mówić po hiszpańsku, kiedyś próbowałam się uczyć tego języka, ale bardzo ciężko mi szło i w ogóle mi ta nauka nie sprawiała przyjemności, gdzie akurat przeważnie języków lubię się uczyć ;-; chciałam jeszcze wspomnieć o umiejętności jazdy samochodem, bo oblałam egzamin na prawko i ogólnie średniawo mi szło na jazdach, ale w sumie tego nie chciałam się nauczyć z własnej woli, że tak powiem, tylko mnie do tego zmusili, także idk, czy akurat to się liczy xd
Ostatnio zmieniony przez idontcare (06-03-2023 o 19h19)
Czy jest umiejętność, którą bardzo byś chciała, ale wiesz, że jej nie zdobędziesz?
//Nudno powiedziawszy, lubię spać i leżeć do góry brzuchem XD Czasem też pobawię się w nagrywanie jak gram na skrzypcach :>
Ostatnio zmieniony przez Dimitri (06-03-2023 o 18h23)
Ostatnio zmieniony przez lychee (07-03-2023 o 11h22)
myślisz, że istnieją ludzie źli albo dobrzy z natury, którzy się po prostu tacy rodzą?
/ jak najbardziej satysfakcjonująco i sensownie odpowiedziałaś, zgadzam się z tobą!
i aww, biedna lychee :c ale dobrze, że chociaż jesteś szczęśliwa jako singielka :D
// tbh nie mogę się zdecydować między lenistwem a nieśmiałością, bo obydwu tych rzeczy w sobie nienawidzę i mam wrażenie, że bez nich moje żyćko byłoby o wiele łatwiejsze ;_; gdbnym nie była taka leniwa i nie miała słomianego zapału, to mogłabym zrobić o wiele więcej pożytecznych rzeczy, czy to dla samej siebie, czy dla otoczenia, a nieśmiałość mnie potwornie ogranicza, odsuwa od ludzi w realu i hamuje wiele moich działań czy chociażby pozbawia potencjalnych znajomości :')
Ostatnio zmieniony przez idontcare (07-03-2023 o 17h20)
Twoim zdaniem, jaka jest Twoja największa wada?
//Szczęśliwie, jeszcze nie schowałam ich po graniu, więc z chęcią pokażę ^^ Jeszcze szczęśliwiej, właśnie dziś je wyczyściłam! Po grze, na gryfie zbierają się resztki białej kalafonii, którą nakłada się na smyczek, żeby się nie ślizgał. Jako iż nie pomyślałam, najpierw gryf wyczyściłam, następnie zaczęłam grać XD
Co do wymarzonych, to powiem szczerze, że te mi całkowicie wystarczą! Były ze mną przez lata i jest mi z nimi dobrze ^^ Ale ostatnio jak patrzyłam na futerały (mój się zepsuł), to widziałam futerał i białe skrzypce gratis, więc w sumie bym sobie takie kupiła :> (to był oczywiście żart i było na odwrót o(* ̄︶ ̄*)o)Tadaa!
Ostatnio zmieniony przez Dimitri (07-03-2023 o 10h42)
Umiesz grać na jakimś instrumencie?
Zależy od sytuacji, ale zwykle trudno mi ocenić czy ktoś kłamie czy nie. Chyba, że znam się na temacie, o którym mówi
Ostatnio zmieniony przez Noku (07-03-2023 o 15h38)
Ostatnio zmieniony przez lychee (07-03-2023 o 14h48)
Jesteś łatwowierna?
Ostatnio zmieniony przez lychee (07-03-2023 o 16h48)
Ostatnio zmieniony przez Melotarí (07-03-2023 o 19h41)
Ostatnio zmieniony przez lychee (07-03-2023 o 17h05)
Oglądałaś preselekcje do Eurowizji? Jeśli tak, to miałaś swojego faworyta?
Zupełnie nie mam pojęcia jakie kraje figurują już jako potencjalni zwycięzcy, więc napiszę, że mi jak na razie podoba się Norwegia, Szwajcaria i Francja.
Ostatnio zmieniony przez Cansani (07-03-2023 o 18h27)
Ostatnio zmieniony przez Tompora (07-03-2023 o 19h15)
Ostatnio zmieniony przez lychee (07-03-2023 o 18h18)
jeśli nie jesteś fanką eurowizji, to może lubisz oglądac jakieś inne programy albo konkursy muzyczne? czy to ogólnie raczej nie twoje klimaty?
btw, jakby kiedyś ta twoja instruktorka bożenka za bardzo fikała, to wiesz, mój brat trenuje muai tai, to mógłby jej ten teges, przemówić do rozumu ( ͡° ͜ʖ ͡°) oczywiście nie namawiam do przemocy i chodzi po prostu o kulturalną rozmowę z pomocą takiego jednego mięśniaka... B)
/ jak sobie poradzisz, to git, kc też ( ̄ω ̄)<3
// właśnie jeszcze nie, ale mnie mega ciekawi, bo wszystkie opinie, jakie o tej serii słyszałam/czytałam, są raczej złe i chcę się sama przekonać, czy to serio taka tragiczna adaptacja, jak wszyscy twierdzą xd. także jak będę miała więcej czasu, to na pewno obejrzę, żeby sama ocenić, zwłaszcza że z tego co widziałam, to już znam większość przedstawionych tam historii z mang i fajnie będzie sobie je porównać :p
oo, i w tym roku ma wychodzić adaptacja uzumaki i ją chyba już ktoś inny będzie robił, idk, ale w każdym razie ciekawie się zapowiada, zresztą ma być w ogóle czarno-biała, a uzumaki bardzo lubię i ciekawi mnie, jak to wyjdzie w praniu, więc to przy okazji też będę oglądać B)
Ostatnio zmieniony przez idontcare (08-03-2023 o 14h52)
Oglądałaś anime Ito Junji: Collection? :p
// mi sie to anime bardzo podobalo, ale ja nie cyztalam mang, wiec nie mam porównania :D
Oczywiscie ze tak, ja nie mam telewizora od ok 10 lat i nie czuje abym cokolwiek tracila. Dzisiaj wszystko jest dostepne w internecie.
Ostatnio zmieniony przez Flower (08-03-2023 o 15h04)