A jakie piosenki Maneskin lubisz? (nie licząc Coraline, coby nie było za łatwo!)
// haha taaak, ich włoskie piosenki <3 i też uwielbiam słuchać Dont Wanna Sleep w nocy!!
Ja raczej nie słucham muzyki artystami, bardziej gatunkami, więc skaczę po piosenkach które akurat mi poleciło, ale no ostatnio jest to np. bbno$ - still, VIZE & R3HAB - One Last Time feat. Enny-Mae, SLAVA MARLOW - 02 (SPEED UP), NIve - Tired | in the bedroom, Moldanazar - Ozin Gana, Milky Chance - Cocoon, Two Feet, Allie Cabal - I Want You Dead, Mattias Tell - Breathe In, Breathe Out, Tamino - You Don't Own Me, [PLAYLIST] 환락도쿄 歌舞伎町 am 2:00 | J-POP, NIGHT DRIVE PHONK MIX (LXST CXNTURY TYPE) #3. Lubie tez sprawdzac co tam u polskich artystów, Męskie Granie Orkiestra (chyba nie ma roku w którym Podsiadło by nie pozamiatał!! ale Mateusz w wykonaniu Vito Bambino albo Mój przyjacielu przez IGO to też kozaki :D), Kwiat Jabłoni, sanah, Artur Rojek, wiadomo że nie wszystkie ich piosenki mi się podobają, ale to świetni artyści. Iii Słonia lubię słuchać! Chyba nie znam nikogo kto tworzyłby tak dobre horrorcore w muzyce.
bonusiki, bo kto ich nie slyszal tak naprawde nie ma gustu...
XD
Ostatnio zmieniony przez Flower (20-02-2023 o 02h00)