a ty robisz screeny tych fajowych specjalnych rang na forum??
/ ow </3
// trochę się wstydzę opowiadać o moich oc, ale spróbuję (//ω//)
tylko teraz czy opowiedzieć o jakimś z tych stworzonych dla beki czy na poważnie, hmm..
to może o mojej oc, która się zwie liz (to tak w skrócie, bo normalnie ma takie długie latynoskie imię, bo jest latynoską właśnie), jest wiedźmą, najstarszą z szóstki rodzeństwa, typowa mom friend, ubiera się jak hipiska i nie uznaje idei szkolnictwa wyższego, dlatego nie uczęszcza do szkoły magii, do której muszą chodzić wszyscy czarodzieje w moim lore, z którego pochodzi, ale dorwali ją rządowi i dali jej ultimatum, że albo pójdzie do tej szkoły, albo będzie musiała przystąpić do tajnej organizacji zajmującej się egzorcyzmami, więc wybór padł na tą organizację, do której należy też reszta moich oc. w przyszłości zostanie jej zaproponowane zostanie nauczycielką w tej magicznej szkole, i mimo swoich negatywnych odczuć wobec szkoły zgodzi się przyjąc tą posadkę po dłuższym namyśle.
a z tych oc stworzonych dla beki to mamy z psiapsim dwójkę swoich oc, którzy egzystują w jednym uniwersum, jego to bob, a mój to dorian gay. dorian nosi okulary dziada ufoluda (o takie), ma włosy w kolorze neonowego różu na cześć moich włosów, które kiedyś miałam i w których wyglądałam jak w peruce z chińczyka, ma fryzurę w stylu łysiejący majster z zakolami, chociaż ma tylko 24 lata, jest gwiazdą polskich kabaretów i performatorem, ma swoje stand-upy, razem z bobem mają swój podcast i powstaje o nich anime, coś w stylu pogromców mitów, tylko zamiast mitów skupiają się na foliarskich teoriach spiskowych.
to tak w dużym skrócie xd
/ <33
Ostatnio zmieniony przez idontcare (20-02-2023 o 17h22)
because of
H E R i am ● a l i v e ● and
i am not alone