Jakie miejsca chciałabyś odwiedzić?
Strony : 1 ... 1332 1333 1334 1335 1336 ... 1527
#33327 08-01-2023 o 18h41
Co ostatnio porabiasz w simsikach?
Si, czekam na Witchbrook i Haunted Chocolatier, o innych chyba nie slyszalam, mozesz napisac jakie zapowiedzieli to sobie obczaje xd a z podobnych w ktore gram to jeszcze Graveyard Keeper.
// XD to Fields Of Mistria tez wygląda fajnie // dodalam
Ostatnio zmieniony przez Flower (08-01-2023 o 18h53)
#33328 08-01-2023 o 18h43
Widziałam że ostro gierzysz w Stardew, masz na oku jakieś nadchodzące premiery podobnych gier? Widziałam na Game Awards że miały jakieś być. Jeśli nie, grywasz w inne tego typu symulatory?
//Dokładnie o tych dwóch myślałam XD Jeszcze mam jedno które jest chyba indie i obserwuję na Twitterze postepy - Fields Of Mistria : D Można ich też wishlistować na steamie, pomoże im to z rozgłosem UwU
Edit: Jakimkolwiek z godzinami pracy od 7-15 czyli większość xD Jeśli nie mam możliwości pracy z domu to po prostu nie, dlatego robię co robię
Ostatnio zmieniony przez Shemei (08-01-2023 o 19h10)
#33329 08-01-2023 o 19h08
W jakim zawodzie nie chciałabyś lub w ogóle nie mogłabyś pracować?
// Jest to zupełnie niepotrzebna złośliwość, której celem jest rozbawienie gawiedzi. Jedyna ciekawa rzecz w tej wypowiedzi to jej prześmiewczość, bo błyskotliwości to ja tutaj nie widzę. Mam stosunek negatywny.
Ostatnio zmieniony przez Cuks (08-01-2023 o 19h36)
#33330 08-01-2023 o 19h14
Jak się odnosisz do wypowiedzi tego typu? Kocham ten występ. Ja uważam, że ten występ powinien mieć milion wyświetleń, nie tam jakaś Wednesday. Wystep Edyty i Allana, tam była kumulacja rewelacyjnych nieszczęść- oceniła gwiazda. Słowa Doroty Rabczewskiej.
Powiem ci Noku, że nie, nie mam tableta graficznego ani innego sprzętu do komputerowego rysowania a jedną, jedyną możliwością, jaką miałam na poznanie komputerowej grafiki to, na festiwalu gier i komiksu w Łodzi w Atlas Arenie dzięki firmie Wacom Polska, która tabletami graficznymi się zajmuje, ale niestety zbyt szybko się wtedy podałam i nie wykazałam się cierpliwością oraz zniechęciłam się po tym niepowodzeniu a wszystko to, właśnie kiedy stawiałam pierwsze kreski w programie Medi Bang. O niebo lepiej poszło za to, mojej siostrze, która odnalazła się w digital art i stworzyła aż trzy pracę, które zamieszczam w spoilerze:
____
Ostatnio zmieniony przez lychee (08-01-2023 o 21h27)
#33331 08-01-2023 o 19h22
Wspomniałaś o digital art, więc: masz tablet graficzny, albo inny sprzęt do rysowania komputerowo?
Raczej tak. Ale zależy co to. Bo jeśli mi bardzo zależy, albo po prostu lubię coś robić, to się nie poddaję łatwo
Ostatnio zmieniony przez Noku (08-01-2023 o 19h56)
#33332 08-01-2023 o 19h51
łatwo się zniechęcasz, jak coś ci się nie udaje?
// za biedna jestem, żeby mieć, rip
ogólnie to ja już miałam wszystkie kolorki tęczy na łbie, ale moja fryzjerka nie umie w ładne kombinacje, także zazwyczaj po prostu mam jeden kolor i gitara, aleee mam całą tablicę na pintereście z kolorowymi kombinacjami, które mi się marzą ( ̄ω ̄)
oo, i przy okazji chciałabym, żeby mi taki stylista zrobił porządnego wolf cuta, bo mój to niby jest wolf cut, ale jednak czegoś mi w nim brakuje xd
jeśli chodzi o kolorki, to takie bym chciała najbardziej
a ścięcie o, takie
/ niestety </3
Ostatnio zmieniony przez idontcare (08-01-2023 o 21h07)
#33333 08-01-2023 o 20h08
Uznajmy że masz (a może masz xD) prywatnego stylistę-fryzjera, jaki kolor/kolory włosów chciałabyś mieć? Takie powiedzmy, wymarzone combo? Jakieś zdjęcia też mogą być, lubię oglądać
//ja też kocham wiele kolorów na włosach najlepiej cała tęcza ale też wiem ile zajmuje taki proces i jak często trzeba odnawiać RIP
Edit: Przy wolniejszych etapach w grach typu hack'n slash, gdybym chciała zasnąć to włączyłabym sobie puzzle, come on
Ostatnio zmieniony przez Shemei (08-01-2023 o 20h47)
#33334 08-01-2023 o 20h37
Przy czym szybko kończy Ci się cierpliwość?
/A tak oglądałam i to w sumie jakoś z tydzień temu xD
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
A z innych rzeczy to tak słabo, skończyły się aktualnie wychodzące anime, które oglądałam i trochę brakuje mi pomysłu co teraz zacząć xD
Ostatnio zmieniony przez Evalyn (08-01-2023 o 21h10)
“The one standing in infinite glory is you; the one fallen from grace is also you.
What matters is ‘you’ and not the state of you.”
#33335 08-01-2023 o 20h46
i jak, oglądałaś absolution?? a jesli nie, to czy oglądałaś coś ciekawego ostatnio?
/ taak, qwydion jest najlepsza <3 i zgadzam się z tym, że za mało się dało poznać te postacie, bo za krótkie było ;_;
// junji ito - uzumaki, babeczce się zrobiła spiralka na łbie i ją wsysa, polecanko
Ostatnio zmieniony przez idontcare (09-01-2023 o 09h20)
#33336 08-01-2023 o 21h11
co za creepy rzeczy masz w podpisie?
// pandę/pandę czerwoną, bo to przesłodkie i moje ulubione zwierzęta.
Ostatnio zmieniony przez Makkarii (08-01-2023 o 21h22)
#33337 08-01-2023 o 21h20
Gdybyś mogła mieć bez żadnych konsekwencji jakiekolwiek zwierze, co to by było i dlaczego?
// Zbyt szybko ;p A tak to bardzo spokojnie. Zrobiłam wszystko to, co sobie zaplanowałam, dostałam wiadomość, która kopnęła mnie do dalszego działania i zmierzania w stronę marzeń. Zrobiłam nowe paznokcie, które miałam zrobić przed świętami. Kolejny raz podjęłam walkę o proste włosy, którą znowu przegrałam z kretesem. Zjadłam pyszne placuszki mamity i teraz leżę, oglądając mojego ulubionego T'challe. Nigdy mi się nie znudzi ;v
Ostatnio zmieniony przez Soheila (08-01-2023 o 21h46)
#33338 08-01-2023 o 21h28
Jak minął dzień?
Znalazłoby się parę niepotrzebnych rzeczy, wartych tego, by uprzątnąć je w domu.
Ostatnio zmieniony przez lychee (08-01-2023 o 22h56)
#33339 08-01-2023 o 22h02
Dużo masz "niepotrzebnych" rzeczy w domu?
// i have autism but i trying my best
Ostatnio zmieniony przez Makkarii (09-01-2023 o 10h08)
#33340 08-01-2023 o 22h38
Czy jest coś, co chciałabyś, żeby więcej ludzi o Tobie wiedziało?
//Co za trudne pytanie, sama nie wiem szczerze. Hitem jest gorąca kąpiel, a kitem lodowaty prysznic, etc.
Ostatnio zmieniony przez Dimitri (08-01-2023 o 22h56)
#33341 08-01-2023 o 22h40
Co klasyfikujesz w kategorii HIT, a co w kategorii KIT?
// Usunęłabym pierwotną tendencję do wiary w magię i pseudonaukę
Ostatnio zmieniony przez Cuks (08-01-2023 o 22h52)
#33342 08-01-2023 o 22h45
Jeśli mogłabyś zmienić w ludzkości jedną rzecz, co by to było?
// Kiczowata i droga jest sztuka współczesna tak uważam. Wydawanie milionów na płótno z plamą nie leży mi dobrze na sercu. Natomiast dobre i tanie są ziemniaki u-u
Ostatnio zmieniony przez Dimitri (08-01-2023 o 23h01)
#33343 08-01-2023 o 22h53
Co jest tanie, a dobre, a co drogie, a beznadziejne?
// Gorąco polecam terapię balonową na problemy z niegrzecznymi zwierzętami. Mój Cynamonek jeszcze do niedawna drapał mnie bezlitośnie i robił mi z dłoni pobojowisko, ale odkąd pobawił się paroma balonami nadmuchanymi na Sylwestra przy wyciągniętych pazurkach i zobaczył, że od tego wybuchają, to już mnie nie drapie XD Uznaję to za wyraz jego troski o mnie.
Polecam też gorąco siedzenie w bibliotece. Najlepsze miejsca na świecie. Człowiek ma ciszę i spokój, może sobie popracować, pooglądać książki, zakolegować się z paniami bibliotekarkami - same plusy! U nas na uniwersytecie mamy wypasioną czytelnię, do której można przyjść podczas okienka i się pouczyć bez rozpraszaczy, a z jakiegoś niezrozumiałego powodu mało kto tam przychodzi (@ , @)
Polecam grę w szachy, bo może być równie uzależniająca jak Candy Crush, tyle że jak naparzasz w szachy cały dzień, to ludzie mają cię za geniusza, a jak gierczysz w Candy Crusha, to jesteś zwykłym obibokiem.
Polecam także priorytetyzowanie wysypiania się w swoim życiu w miarę możliwości, bo jak się jest wypoczętym, to życie od razu staje się jakieś takie odrobinkę łatwiejsze, a jest to jedna z tych rzeczy, o których niby każdy wie, a jednak trudno się zastosować. Ale ja namawiam! U - U
Ostatnio zmieniony przez Cuks (08-01-2023 o 23h22)
#33344 08-01-2023 o 22h57
Co możesz polecić? Interpretacja dowolna c:
//Dobre polecajki UwU
Edit: Nie myślę w takich kategoriach raczej xD
Ostatnio zmieniony przez Shemei (08-01-2023 o 23h26)
#33345 08-01-2023 o 23h02
Na jakie pytanie czekasz, ale nikt ci go jeszcze nie zadał?
//Nie. Lubię swoje marzenia, ale jeśli miałabym na przykład zabić, to już nie byłyby takie fajne :<
Ostatnio zmieniony przez Dimitri (09-01-2023 o 01h30)
#33346 08-01-2023 o 23h09
Czy jesteś w stanie zrobić wszystko dla swoich marzeń?
// Marzę o tym, że kiedyś znajdę kraj, miasto, miesce gdzie poczuję się bezpieczna i wolna. Nie będę bała się wychodzić w zarówno w dzień jak i w nocy. A to miejsce będzie ciepłe i nie będzie tam zimy. Nienawidzę marznąć haha. Będzie tam niezwykle pięknie, widoki, natura, roślinność i te sprawy, a i oczywiście będę miała tam pracę. Zbuduję nieduży dom i co jakiś czas będę podróżować po świecie w poszukiwaniu nowych pięknych miejsc. Ot takie zwykłe ale nie zwykłe dla mnie marzenie ;p
A i marzę o zwiedzeniu piramid! Ale to raczej się nie spełni.
Ostatnio zmieniony przez Soheila (08-01-2023 o 23h33)
#33347 08-01-2023 o 23h13
Jakie są twoje marzenia?
OCki mam swoje osobiste, z własnych uniwersów. Mam cztery oddzielne światy, ale dwa faktycznie jakoś rozwijam. Główny koncept jest najstarszy i najprostszy, bo to klasyczny ukryty świat magii. Twist jest taki, że państwo magów jest na dnie oceanu i osoby magiczne są przekonane, że powierzchnia jest niezdatna do zamieszkania. Więc magiczni i niemagiczni nie wiedzą o sobie nawzajem, poza wybranymi magicznymi, którzy pilnują tajemnicy. Plus magia ognia i powietrza są nielegalne i ogólnie uznawane wśród magów za złe. I mam wymyślony dość specyficzny zakładania rodziny (każda para musi mieć równo dwójkę dzieci, a wykonywany zawód rodziców przechodzi na ich dzieci). Za to na powierzchni gdzie żyją niemagiczni pojawiają się pierwsze fabryki, maszyny parowe i ogółem przemysł się rozwija. Tam magia jest częścią historii, gdzie ludzkość już zapomniała jak okrutna potrafiła być magia.
W tej historii główna bohaterka Anna jest taką bardzo przejmującą się zasadami dziewczyną, która wie, że na powierzchni żyją ludzie i chce móc tam legalnie iść i eksplorować ten zupełnie nowy inny świat. Jednocześnie jej siostra uczy się zakazanej magii i wpada w kłopoty (delikatnie mówiąc). Anna jest taką prostą postacią myślę. Jest głodna wiedzy, chce rozmawiać z ludźmi, poznawać świat i chce czuć, że jest dobrą osobą. Tylko czasem przejmuje się za bardzo tym co "obiektywnie dobre" i co "należy" zrobić, zamiast pomyśleć, co komu faktycznie służy. Nie zdecydowałem jeszcze czy wpadnie w villan arc, czy znajdzie spokój ducha. Miałem kiedyś wymyślone zakończenie, ale to takie bardziej cofee shop au, niż kanoniczne XD Ale no w jednej wersji swojego życia młoda założy aptekę, w której będzie uzdrawiać ludzi magią i będą tam pracować wszyscy jej przyjaciele i żyli długo i szczęśliwie <3
Inna porzucona wersja zakończenia to kolejna wojna, ale eh, mogę ogarnąć coś sensowniejszego
Sorki za referat XD
Ostatnio zmieniony przez Noku (09-01-2023 o 00h14)
#33348 08-01-2023 o 23h52
Czy Twoi OC są fan-OC (należą do jakiegoś istniejącego świata z animacji/filmu) czy tworzysz jakieś swoje światy z nimi? Opowiesz o którymś z nich?
//Nie przepraszaj za referat, brzmi świetnie i czytałam to z UwU na ryju
Edit: Powinnam iść spać szybciej bo wstaję jutro nienormalnie rano ale i tak będę martwa więc nie ma różnicy xD
Staram się skończyć jedno zamówienie żeby zająć się już kolejnym ale jak wyjdzie zobaczymy.
Ostatnio zmieniony przez Shemei (09-01-2023 o 00h24)
#33349 09-01-2023 o 00h02
Jakie plany na tę noc??
Hmm rozumiem, to życzę ci żebyś była jak najmniej martwa po wstaniu i skończyła to zamówienie~
Nie przypominam sobie, nawet nie za bardzo wiem jakie są challenge, tylko kojarzę sims challenge jak mi miniaturki mignęły na yt, ale nawet nie wiem jakie. xd
Ostatnio zmieniony przez Hisari (09-01-2023 o 01h10)
#33350 09-01-2023 o 00h51
A robilas kiedys jakies challenge w Simsach? Jakie, jesli tak?
// jets np wyzwanie 100 dzieci naraz, pokoleniowe, wiezienie, 100 zlamanych serc, hodowla krowokwiatów, glodowe igrzyska itp itd xd
Nie lubie grac gotowymi postaciami, a OC-ek nie mam, wiec zawsze tworze nowe postacie i wymyslam dla nich historie
Ostatnio zmieniony przez Flower (09-01-2023 o 15h22)