@Myst Chodzisz jeszcze na zajecia z łuku? (jesli dobrze pamietam ze to ty chodzilas xd)
@idont Masz jakąś postać 5* w Genshinie na C6? ew kogo masz najwyzej wyrobionego?
// haha mozesz mi oddac Diluca, bo by mi sie przydal, mam nawet 5* bron dla niego, to moja jedyna 5* bron, a go nie mam HAHA w zamian oddam ci swoją c0 Jean xdd
Logistyk i si, podobalo mi sie, najbardziej to praca na lotnisku, w portach morskich i organizacja imprez masowych, ale ogólnie raczej nie bylo tam nieciekawych rzeczy, chcialabym to kontynuować i isc na studia z logistyki. Mialam tez to szczescie ze kadra logistyczna byla bardzo dobra w mojej szkole, mielimy naprawde fajnych i dobrych nauczycieli, dobrze przekazywali wiedze (no oprócz dwoch babek, ale one to w ogole powinny byc dawno na emeryturze xd i na szczescie nie prowadzily zadnego z wazniejszych przedmiotów), zawsze bylismy w topce roznych konkursow ogólnopolskich. Troche takie mini-studia bym powiedziala xd zresztą nauczyciele tez mowili ze jak pojdziemy na studia to pierwszy rok, moze dwa, mamy z glowy, bo wszystko przerobilismy w technikum.
// o, jedyny minus to to, ze profil na maturke wybieralo sie dopiero w 2 klasie, wiec nie wiedzialas na co trafisz, w liceum jak idziesz to od razu wiesz jaki profil, no a my dostalismy do wyboru dopiero po roku i ja chcialam mat-biol, ale stwierdzili ze na biolke jest za malo osob (brakowalo chyba 2 xd), wiec cala klasa dostała rozszerzenie geo (teoretycznie moglas sobie wziac te biolke, ale musialabys sie jej uczyc na wlasną reke).
Ostatnio zmieniony przez Flower (08-01-2023 o 16h13)