Jak tam spedzamy dzień? ツ
A no jadłam właśnie przed chwilą łazanki ツ
Ostatnio zmieniony przez lychee (09-01-2023 o 16h47)
Strony : 1 ... 1334 1335 1336 1337 1338 ... 1527
Ostatnio zmieniony przez lychee (09-01-2023 o 16h47)
Jadłaś już obiad? Jeśli nie, to co będziesz jadła?
Grałam tylko w pierwszą LiS, widziałam Before the Storm, więc ciężko mi ocenić.
Pierwsza część mi się podobała bardziej niż prequel tho.
Ostatnio zmieniony przez Thori (09-01-2023 o 16h28)
Czy znasz wszystkie części gry "life is strange" jeśli tak to jak ponumerujesz je od najlepszej do najgorszej i dlaczego tak?
// Wszystko z misiem uważam za przeurocze a już zwłaszcza jak w motywie jest panda.
Ostatnio zmieniony przez Makkarii (09-01-2023 o 18h51)
Jakie motywy zwierzęce lubisz najbardziej w biżuterii?
Ludzkie zachowania i teksty. Nic innego nie wywołuje we mnie takiej gamy negatywnych emocji. Chamstwo, podłość albo zachowywanie się jak zwierzęta (nie obrażając zwierząt).
Chociaż chęć staranowania takiej osoby jak u byka to tylko początek, potem wchodzi ogrom rozczarowania i smutku, a wściekłość nie pełni już żadnej roli. :/
Ostatnio zmieniony przez Hisari (09-01-2023 o 18h14)
Ostatnio zmieniony przez lychee (10-01-2023 o 14h55)
A co działa na ciebie bardzo motywująco i inspirująco, że aż masz chęć do działania?
/Nie lubię i nie nie lubię jednocześnie, po prostu nie mam zdania. Nie zdarzyło mi się żadnego obejrzeć tak w pełni świadomie, jak już to pewnie z tatą jak coś leciało w telewizji. Ale też specjalnie mnie do tego nie ciągnie by zacząć, a więc kto wie czy jakiś by mi się nie spodobał. :>
Ostatnio zmieniony przez Hisari (09-01-2023 o 18h37)
Lubisz westerny?
Tak, są fajne do pooglądania, gdy ma się ochotę na coś lekkiego :>
Ostatnio zmieniony przez Thori (09-01-2023 o 18h41)
Lubisz komedie romantyczne?
+1
/Nawet nie wiedziałam, że się zacznie rok królika xD (Ideolo sygnaturę przygotowałam, a ty ubranko bo wyglądasz jak biały królik z Alicji).
A perspektywy... Mam nadzieję że dobre. Na razie się czuję ciut przytłoczona jak ten czas leci i że za chwilę połowa stycznia. Muszę ruszyć zadek i się zabrać do roboty, przy tym jednocześnie nie dając się stłamsić samej sobie (a to że czasu mam mało czy nie dam rady i inne tam wewnętrzne antymotywujące głosiki).
Ostatnio zmieniony przez Hisari (09-01-2023 o 18h48)
Jakie perspektywy na rok królika?
/aw, dziękuję :>
Podobnie, duże plany, mało czasu i jakoś trzeba to ciągnąć XD
Ale no, zwierzątko w tym roku nam się trafiło zacne, króliczki są milusie.
Ostatnio zmieniony przez Thori (09-01-2023 o 23h55)
A jak z tym u ciebie? Jakieś plany, cele, a może postanowienia?
/Ogólnie już od jakiegoś czasu myślałam żeby coś narysować do sygny i kilka czynników się złożyło że wypadło na króliki (no i paprykarza-papużkarza), a konkretnie moich siostrzeńców i mojego syna.
A jeśli chodzi o historię zawartą to gruby król o imieniu Ciastek jest totalnym pasibrzuchem i przez to zżera wszystko, łącznie z tym co jest przeznaczone dla brata - Shreka. Więc na obrazku Ciastek jak zwykle pochłonowszy wszystko co się dało, pyta brata i kuzyna co się stało z jedzonkiem, a oni zgodnie z prawdą mu odpowiadają. XD
Ostatnio zmieniony przez Hisari (09-01-2023 o 18h59)
Jak powstał Twój podpis na forum? :>
// defo quicksilver, ale ten co go grał atj, a nie ten z wandavision, chociaż nic do petersa nie mam, ale serce skradł mi ten pierwszy
/ you didn't see that coming??
wciąż cierpię :(
Ostatnio zmieniony przez Makkarii (09-01-2023 o 19h17)
Który chłop z filmowego uniwersum Marvela jest twoim ulubieńcem?
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Szukałam zmroczników jak mi o tym różowym napisałaś i ten się pojawił i miałam takie OMGGGGG, on wygląda jak obraz!! I love him, jest niesamowityy~~~
Ostatnio zmieniony przez Hisari (09-01-2023 o 19h27)
Co Cię ostatnio zachwyciło? Interpretacja dowolna c:
//Zmrocznik oleandrowiec bez googlowania jak się nie mylę xD Ogólnie zawisaki mają świetny kształt skrzydeł, chyba moje ulubione z ciem ;u;
Edit: Aktualnie cisza i spokój własnego pokoju po wysiedzeniu się kilku godzin w poczekalni szpitala jako jedyna osoba z maseczką na twarzy : )
Ostatnio zmieniony przez Shemei (09-01-2023 o 19h23)
A ciebie co zachwyca??
/ Popieram cię >:c
// Lubię masło orzechowe, ale jednak Nutella to zupełnie inna liga
Ostatnio zmieniony przez Cuks (09-01-2023 o 19h25)
team nutella czy team masło orzechowe?
to fujka totalna
Ostatnio zmieniony przez Mystification (09-01-2023 o 19h40)
sernik z rodzynkami hot czy not?
// ogólnie to nie lubię herbaty xD
ale jak już się tam u kogoś napiję to słodzę łyżeczkę ew. miodem
Ostatnio zmieniony przez Makkarii (09-01-2023 o 19h23)
Herbata z cukrem, bez, a może cukier z herbatą? xd
/Nie myślałam o tym, więc na razie wszystkie nazwę krzysie. No hej krzysiu nie rozrabiaj, krzysiu a ty co mi szczotkę kradniesz!! Dobrze, że ty krzysiu jesteś grzeczny i tylko drzemiesz mi na łepetynie.
Ostatnio zmieniony przez Hisari (09-01-2023 o 19h28)
A pingwinki twojej gard mają jakieś imiona??
// Nie przepadam, mam też chory kręgosłup i kolana więc daleko bym w nich nawet nie uszła, trampki najlepsze.
Ostatnio zmieniony przez Makkarii (09-01-2023 o 20h16)
Lubisz buty na obcasach? Nosisz?
/Całkiem gud?? (Zawsze jak słyszę to pytanie to zastanawiam się co dzisiaj poszło źle itd. a sio złe myśli, won ode mnie xD) Całkiem gud!! Umówiłam się z kolegą na majnkraftowanie o 21 jakoś. A jak jeszcze dzisiaj poszkicuję to będzie cudnie. *głośne dźwięki motywacji*
Ostatnio zmieniony przez Hisari (09-01-2023 o 19h53)
jaki humorek dzisiaj??
/ to miłego granka!!
// średniawy, bo mnie mega stresuje powrót na studia :') co prawda dzisiaj nie było aż tak źle jak się spodziewałam, ale spałam 4 godziny, wypiłam kawusię z potrójnym espresso (pan z kawiarni znowu mi za nie nie doliczył dodatkowych 2 zł i jeszcze życzył spóźnione szczęśliwego nowego roku, słodziak ♥), nie pobudziła mnie za bardzo, ale energolca już nie piłam, bo mi cały dzień serce wali, także ledwo żyję xd no i jutrzejszy kolos mnie stresuje, rip
/ dziena ♥
prawda, kochany, i zawsze sobie pogada ze mną o pierdołach, jak przychodzę :>
Ostatnio zmieniony przez idontcare (09-01-2023 o 23h59)
A jak twój humorek??
Oj. :/ Powomdzenia, przeżyjesz to wszystko!! Kochany ten pan z kawiarni c:
/Mam nadzieję że ci się nie wpimpoliłam przed pytanie do idc XD
Komfort... *wpisuje w google 'komfort co znaczy'* Sama nie wiem. Może moja rodzinkaa, różnie z nimi bywa, ale sama ich obecność jest komfortowa, kojąca, raczej w większości sytuacji są dla mnie. :>
Za to moim miejscem komfortu jest moje łóżeczko. W trudnych czasach zostawanie w łóżku było dla mnie błogosławieństwem. W sumie samo uciekanie od złych rzeczy jest dla mnie dość komfortowe, aż naturalne, ale staram się z tym walczyć, bo wiecznie uciekać nie mogę.
Ostatnio zmieniony przez Hisari (09-01-2023 o 23h19)
Co daje Ci komfort?
/Sernik, który zrobiłam i wyszedł dobry xD
Ostatnio zmieniony przez Evalyn (09-01-2023 o 20h06)
Co cię ostatnio ucieszyło?
Prince Polo XXL i od razu zjadłem
Ostatnio zmieniony przez Noku (09-01-2023 o 20h08)
Co ostatnio zobaczyłeś i pomyślałeś "mniamable, jadłbym"??
/Henry i Helen totalnie xDD Połączenie wydawania hajsu z jedzeniem, wydawanie hajsu na jedzenie -> jedzenie -> więcej jedzenia -> więcej wydawania hajsu na jedzenie -> bycie biedakiem paszteciakiem -> jedzenie -> wydawania hajsu na jedzenie mimo bycia biedakiem pierdakiem
Ostatnio zmieniony przez Hisari (09-01-2023 o 20h08)
Edit: Moją ostatnią zachcianką była skórzana torba/plecak z EGO, nie była najtańsza a nie potrzebuję więcej toreb na ten moment ale miała tak bardzo moje vibes i moje kolory że kupić musiałam xDTag yourself, birb
Nie chciało mi się zdjęcia robić więc znalazłam na internetach, to ta
Ostatnio zmieniony przez Shemei (09-01-2023 o 20h53)