Historyjka mi się przypomniała, chcesz posłuchać zanim zapomnę? xD
// No bo to taka nudna historyjka z mojego dzieciństwa, co to interesuje tylko mnie xD
Jak byłam mała, to zrobiłam dla mojej mamy laurkę "dla najlepszej mamy w województwie świętokrzyskim", bo pomyślałam sobie, że "najlepsza mama na świecie" przecież nic nie znaczy. Tak się tylko mówi i każdy dzieciak może powiedzieć swojej mamie, że jest najlepszą mamą na świecie, bo takiej formułki się nauczył i nikt tego przecież nie sprawdzi, bo to absurdalne stwierdzenie samo w sobie. No więc uhonorowałam moją mamę tytułem najlepszej mamy w województwie świętokrzyskim, bo to już bardziej prawdopodobne, że na obszarze jednego województwa mógłby się odbywać taki konkurs i osoba, która by go wygrała mogłaby się szczycić tym, że jest najlepszą mamą w swoim rejonie.
Zatem ja zrobiłam coś tak genialnego, żeby moja mama mogła mieć taki tytuł, którym podejrzewam, że żadna inna mama nie została uhonorowana, a moja mama zamiast to docenić, to tylko miała pretensje, że nie uważam jej za najlepszą mamę na świecie UnU
Ostatnio zmieniony przez Cuks (16-07-2022 o 20h48)