Lubisz dzieci? Czemu tak/nie?
// Umiem i bardzo lubię, to moje hobby :D Ostatnio grałam wczoraj, trzy wygrane i dwie przegrane :>
Ostatnio zmieniony przez Cuks (10-06-2022 o 15h43)
Strony : 1 ... 1147 1148 1149 1150 1151 ... 1527
Lubisz dzieci? Czemu tak/nie?
// Umiem i bardzo lubię, to moje hobby :D Ostatnio grałam wczoraj, trzy wygrane i dwie przegrane :>
Ostatnio zmieniony przez Cuks (10-06-2022 o 15h43)
Umiesz grać w szachy? Kiedy ostatnio grałaś?
@down W makijażu, w rysowaniu, w pisaniu opowiadań, w prowadzeniu auta. Ogólnie w wielu rzeczach.
Ostatnio zmieniony przez LexanitaFoxx (10-06-2022 o 15h45)
W czym jesteś dobra?
// Jak byłam nowa na forum, to chciałam ogłosić, że chcę kupić jakieś ciuchy na targu, ale nie umiałam znaleźć wątku "Sprzedam, kupię, zamienię", więc stworzyłam własny, który został zamknięty i dostałam ostrzeżenie. Później ogłosiłam się w wątku, który nie był do tego przeznaczony i że już miałam na koncie jedno wykroczenie, to dostałam tygodniowego bana :')
Ostatnio zmieniony przez Cuks (10-06-2022 o 15h50)
Dostałaś kiedyś ostrzeżenie albo bana na Eldaryii?
XD No to nieźle. Dlatego właśnie nie lubię za bardzo tego forum.
@down Chyba najnowszy film od Zebo.
Ostatnio zmieniony przez LexanitaFoxx (10-06-2022 o 15h53)
Jaki jest ostatni film, który oglądałaś na Youtubie?
// Jeszcze minutę temu nie pamiętałam o jego istnieniu xD
Ostatnio zmieniony przez Cuks (10-06-2022 o 15h55)
Czy czekasz na event muzyczny? Czy jest Ci obojętny?
@down To zależy od dnia, od miesiąca. Od wszystkiego XD Nie mam takiej jednej ulubionej. Tak się nie da XD
Ostatnio zmieniony przez LexanitaFoxx (10-06-2022 o 16h07)
Jaka jest twoja ulubiona piosenka?
//
Cuks Starter Pack
Ostatnio zmieniony przez Cuks (10-06-2022 o 16h46)
A jak wyglądałby twój starter pack? :>
// haha, ten komiks xDD
Si, rozpuszczalną z mlekiem bananowym XD
// mleko o smaku bananowym to najlepsze mleko na rynku!! rywalizować z nim moze tylko mleko o smaku ciasteczkowym
pijąc taką kawę z kubka z palmami mozesz poczuc sie jak na egzotycznych wakacjach nie ruszając się z domu!! B) [ZOBACZ JAK]
// w kazdym supermarkecie XD mullermilch ma mnóstwo smaków i często są jakies smaki limitowane typu właśnie te ciasteczkowe, z sojowych pilam bananowe z alpro i tez bylo bardzo dobre
// takie duze kartony też są XDD ale chyba wlasnie najczesciej w sojowym wydaniu, wiem ze na pewno alpro ma duzy karton mleka bananowego. a z tymi mullermilch to jest duzo opcji, mozesz dodac do kawy, ale mozesz tez kupic sobie mleko o ulubionym smaku, dodac likieru i masz drineczka, podobnie ze zwykłym, jak dodasz do zwyklego mleka w kartoniku (malym, bo kto by wyżłopał litrowego drinka XD) troche wodki orzechowej to masz drinka o smaku monte
Ostatnio zmieniony przez Flower (10-06-2022 o 16h50)
Piłaś dziś kawę? Jak tak, to jaką?
Waaaaaat, bananowe mleko? XD
OMG gdzie można je kupić? Ile kosztuje?
Ahaaaaa XD Ja wyobraziłam sobie takie w kartonie jak normalne mleko tylko bananowe XD Nawet nie pomyślałam o mullermilch XD Ale to jest kox pomysł, żeby to dodać do kawy. Nigdy bym na to nie wpadła. Przetestuje to w najbliższym czasie.
@down Najbliżej mi do Juniora XD
Ostatnio zmieniony przez LexanitaFoxx (10-06-2022 o 16h32)
Edit: Wolę sobie nie wyobrażać bo cokolwiek o smaku banana sprawia że zbiera mi się na wymioty xDTag yourself
Ostatnio zmieniony przez Shemei (10-06-2022 o 16h39)
Jak myślisz, jak smakuje kawa z bananowym mlekiem? XD Jest dobra?
@down Wyzwaniem było dla mnie wysłanie zaproszenia na fb do cold daddiego aka mojego sexy wykładowcy, a następnie wysłanie mu prośby o obserwowanie na instagramie, bo ma prywatnego XD
Ostatnio zmieniony przez LexanitaFoxx (10-06-2022 o 16h48)
Co było dla ciebie wyzwaniem?
// Nie :(
Ostatnio zmieniony przez Cuks (10-06-2022 o 18h06)
Robiłaś ostatnio jakąś fajną zupę?
@down Nie, bo Eldarya nie jest fajna XD Ale jak dodadzą kiedyś taką opcję, to może zmienie zdanie XD
Ostatnio zmieniony przez LexanitaFoxx (10-06-2022 o 17h56)
lexo, lexo, myślisz, że na eldaryi można dzwonić do użyszkodników jak na syfie?
Czy w dzieciństwie oglądałaś jakieś seriale w TV? Te na Disney Channel albo coś typu Słoneczny Patrol?
/Kiedyś brałam mieszankę witamin dla kobiet aktywnych fizycznie, udało mi się przetrwać do połowy każdego z trzech opakowań, ale w pewnym momencie straciłam regularność i też jakoś nie czułam, żeby mi to było mega potrzebne. A zatem teraz jestem już "czysta" xD
A jeśli chodzi o suplementację to przez kilka tygodni piłam białko po treningach na siłowni, też przestałam XD
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (11-06-2022 o 09h22)
Bierzesz jakieś witaminy/suplementy?
Ostatnio to opisywanie setek. Mam nagrane jak osoby mówią do kamery rzeczy w stylu "Jestem w szoku" "Mariolka świetnie sobie dzisiaj radziła" i muszę zapisać słowo w słowo co powiedziała, żeby potem było łatwo tego szukać przy montażu. A wcześniej to się okazało, że ktoś miał logo na ubraniu i trzeba było zamazać we wszystkich ujęciach. Czasem też jest prośba żebym znalazł jakąś scenę z poprzedniego sezonu jaknp trzeba pokazać poprzednich zwycięzców czy coś.
Ostatnio zmieniony przez Noku (11-06-2022 o 19h12)
Czym konkretnie się zajmujesz jako asystent montażysty? Co to są te "rzeczy, którym montażystom nie chce się robić"?
/Oj kochana, żeby tylko. Gdziekolwiek nie pójdę, pojadę, wszędzie się tylko rozglądam za budynkami. A tu mnie zainspiruje jakiś pojedynczy element, tutaj ktoś postawił jakiś ładny dom i oglądam go z każdej strony, robię zdjęcia... Moja galeria w telefonie to głównie budynki i wnętrza. Oczywiście w drugą stronę to również działa Na szczęście moim częstym kompanem w podróży jest drugi architekt, mój narzeczony, z którym razem sobie możemy potrajkotać na temat czegoś, co akurat przykuje naszą uwagę. Taki zawód, trzeba się rozglądać, obserwować, jakich błędów nie popełniać, a co zastosować do swoich projektów. Zwykły spacer może dzięki temu stać się kilka razy ciekawszy i bardziej wartościowy.
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (11-06-2022 o 10h01)
Masz coś w rodzaju "skrzywienia zawodowego"? Np. patrzysz na dom/mieszkanie i myślisz sobie "o matko jak ktoś mógł zaprojektować cos takiego"?
Oj, a żebyś widziała Znajomym też zawsze oglądam ręce
Ostatnio zmieniony przez Vandea (11-06-2022 o 10h36)
A czy Ty masz coś takiego, że gdy widzisz kogoś z bardzo wydatnymi żyłami to w Twojej głowie pojawia się myśl "ale bym się wkłuła"?
/Zdaje śpiewająco egzaminy z bycia profesjonalną komarzycą, nie trzeba mi nic więcej!
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (12-06-2022 o 15h21)
Na podstawie jakich przesłanek zaczęłaś podejrzewać Vandełę o bycie w sekrecie komarem?
// Bardzo ładnie, aprobuję! ヾ(*´∀`*)ノ
Ostatnio zmieniony przez Cuks (11-06-2022 o 10h48)
Spróbowałam toksycznej zieleni Mój miszczu, jak wyszło?
Lubię pastelowe kolory, najwięcej mam chyba koszulek w takim pudrowym/łososiowym różu.
Ostatnio zmieniony przez Vandea (12-06-2022 o 09h07)
W jakie kolory ubierasz się na co dzień?
Znamion nie mam żadnych
Ostatnio zmieniony przez Noku (12-06-2022 o 14h03)
Masz jakieś znamię?
Chętnie płaciłabym za możliwość zmiany historii i wyborów bez przechodzenia replayów.
Ostatnio zmieniony przez Nymfa (12-06-2022 o 15h58)
Jaką płatną opcję wprowadziłabyś do gry - taką, z której sama chętnie byś skorzystała?
Mam dwa stroje jednocześciowe, takie zwykłe typowo sportowe. W takich czuję się najlepiej, w dwuczęściowych czuję się jakbym była nago.
Ostatnio zmieniony przez Vandea (12-06-2022 o 15h29)
Jaki masz strój kąpielowy? A jeśli nie masz wcale bądź chcesz sobie sprawić jakiś nowy - to jaki Ci się marzy?
/Cóż, są śmieszne, niewątpliwie zaśmiecają krajobraz. Tyle myślę, MPZP powinno jednak panować nad takimi ekscesami, a jednak nawet i to nie działa.
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (13-06-2022 o 17h05)