Jak nazwałabyś króliczka ze zdjęcia?
// Nie przepadam za biżuterią.
Ostatnio zmieniony przez Makkarii (25-05-2022 o 10h18)
Strony : 1 ... 1137 1138 1139 1140 1141 ... 1527
Jak nazwałabyś króliczka ze zdjęcia?
// Nie przepadam za biżuterią.
Ostatnio zmieniony przez Makkarii (25-05-2022 o 10h18)
Lubisz biżuterię? Jeśli tak, to jakiego typu? Srebrną, złotą, miedzianą? Może masz słabość do kolczyków albo pierścionków? A może masz własny ulubiony pierścionek/kolczyki/wisiorek?
Codziennie jeżdżę godzinę na rowerku stacjonarnym i ok. 3 razy w tygodniu na rolkach. Przed pandemią pływałam w weekendy, a w tygodniu chodziłam na zajęcia zumby, jogi i TBC do klubu fitness. Mam nadzieję, że do tych aktywności uda mi się jeszcze w tym roku wrócić, bo czułam się wtedy fantastycznie
Ostatnio zmieniony przez Nirez (24-05-2022 o 13h52)
Uprawiasz jakiś sport, albo może jest jakiś, który z chęcią zaczęłabyś uprawiać (kiedyś xd)?
Odp. Wymagające jak najmniejszej ilości opieki, bo tylko takie przetrwają w moim otoczeniu xD
Ostatnio zmieniony przez Agami (25-05-2022 o 00h28)
Jakie kwiaty wolisz mieć u siebie w domu?
Wolę ubierać się na luzie i komfortowo. Ubieranie się elegancko mnie nie zabije, ale wolę nie
Ostatnio zmieniony przez Noku (24-05-2022 o 11h39)
Jak się czujesz w formalnych ubraniach? Lubisz się odstrzelić czy na różne okazje robisz wszystko, żeby zachować jak najwięcej elementów twojego zwyczajnego ubioru?
// Oczywiście zależy w jakim towarzystwie. Jeśli mam przy sobie samych przyjaciół, to jasne, że będę się dobrze bawić, ale jeśli mówimy o jakimś szerszym tłumie, to wolę być sama.
Ostatnio zmieniony przez Cuks (24-05-2022 o 12h45)
Wolisz spędzać czas samotnie czy w towarzystwie?
Oczywiście nie pamiętam tytułów wszystkich, ale na przykład ostatnio byliśmy na przedstawieniu Wachlarz i był świetny. Dawno nie bawiłem się tak dobrze na starej komedyjce jeszcze kurde miłosnej. Superancka sprawa. Z dziadkami byliśmy na szalonych nożyczkach jeśli dobrze pamiętam i były bardzo spoko, ale lekko się rozczarowałem, bo tyle osób mi to polecało i mówiło, że świetne, że zawyżyli mi oczekiwania. Teraz jeszcze widziałem Wstyd i też jestem bardzo zadowolony. W ogóle aktorsko pojechane absolutnie fantastycznie.
Jeszcze z takich fajnych sztuk to chyba na urodziny mojej mamy byliśmy na kobietach bez znaczenia. Super napisana sztuka, takie silne kobiety powinny być w sztuce a nie kurde Mary Suśki.
Ostatnio zmieniony przez Noku (24-05-2022 o 13h01)
Zbliżamy się ku środkowi roku, co dla mnie oznacza sezon na zakupy świąteczne dla bliskich. Pamiętam, że w twojej rodzinie nie kupujecie sobie na święta materialnych prezentów, tylko wybieracie się razem teatru - na jakich sztukach do tej pory byliście z tej okazji i jak je oceniasz?
// Przydałoby się zrobić prawo jazdy ~~~ . ~~~
Ostatnio zmieniony przez Cuks (24-05-2022 o 15h01)
Masz jakieś plany na wakacje (niekoniecznie tylko wypoczynkowe)?
//Będę mocno trzymać kciuki
Byłyby to zapewne obcisłe, dziurawe, poszarpane, czarne jeansy, czarne buty w typie adidasa z mnóstwem ćwieków, obcisła, czarna koszulka na szerokich ramiączkach w jakiś mroczny wzór typu zakrwawiona trupia czacha, pieszczocha i skórzana bądź skóropodobna kurtka z mnóstwem zamków, sprzączek i wszelakich kolców
Ostatnio zmieniony przez Nirez (24-05-2022 o 19h49)
Gdybyś w prawdziwym żyćku miała chodzić w jednym stroju do końca życia, jaki byś wybrała?
// Myję zęby, nakładam maść na twarz (bo chyba nigdy nie przestanę zmagać się z trądzikiem), podsumowuję dzień w pamiętniku, czytam przez godzinę i idę spać.
Ostatnio zmieniony przez Cuks (25-05-2022 o 11h59)
Jaka muzyka ostatnio najczęściej Ci towarzyszy?
Chciałabym mieć okazję spróbować. Zdecydowanie jest to ciekawa technika, szczególnie na trudniejsze miejsca i bardziej delikatne wzory.
Ostatnio zmieniony przez Anatea (25-05-2022 o 10h41)
Jakie masz zdanie na temat handpoke?
// Mieszaniec, trochę ma w sobie Beagle'a a drugie trochę to nie wiadomo, lekarz nie umiał stwierdzić.
Ostatnio zmieniony przez Makkarii (26-05-2022 o 10h27)
Wiem, że to pytanie na pewno gdzieś już tu padło, ale je przeoczyłam. Jakiej rasy jest Twój piesiu?
Przede wszystkim wątek związany z przeszłością Kaydena - z jakiego kraju pochodzi, jak wyglądało jego dzieciństwo, nastoletnie lata, czy Kartein to faktycznie jego brat czy puste domysły fanów... Bo jak na razie historia stoi w miejscu i zaczęła się czysta nawalanka, podczas której można podziwiać Jiwoo i jego ogromne postępy. Mam wrażenie, że autorzy już sami nie wiedzą jak to pociągnąć i lecą na popularności, by doić kasę. Obym się myliła, choć poprzednia seria pisarza Eleceed była ze 3 razy dłuższa niż obecne Eleceed i zrobiła się w pewnym momencie bardzo powtarzalna...
Ostatnio zmieniony przez Nirez (25-05-2022 o 10h54)
Jaki wątek chętnie zobaczyłabyś w Eleceed?
Mam drugie, nadane przy chrzcinach- po prostu po babci, na jej pamiątkę, oraz trzecie z bierzmowania, które wybrałam sama.
Wybrałam Sarę. Jej znaczenie symboliczne nie każdemu odpowiada... Ale ja w tym widzę trochę czegoś więcej.
Ostatnio zmieniony przez Anatea (25-05-2022 o 11h45)
Masz drugie imię lub imię z bierzmowania? Kryje się za nim jakaś historia?
Nie kryłam się nigdy z tym, że mój ulubiony tytuł to Sherlock. Mogłabym długo się rozpisywać o tym jaki ten serial jest genialny. Więc pozwól, że wypisze to w punktach.
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez Nymfa (25-05-2022 o 13h48)
Masz swój ulubiony serial? Jeśli tak, to jaki ma tytuł i za co go tak wysoko cenisz?
Teraz, wieczorem, już znacznie lepiej się czuję. Po południu było gorzej, ale jakoś rozeszło się po kościach
Ostatnio zmieniony przez Nirez (25-05-2022 o 21h18)
Jak tam dzisiejszy nastrój w odnieseniu do dni poprzednich? Mam nadzieję, że jest lepiej.
Moja psycholog motywuje mnie to powrotu to porzuconych pasji, więc myślę, że chciałabym w końcu coś napisać
To odpowiem też @Nirez:
Każdą, najchętniej obwiesiłabym się jak choinka i najbardziej mi się podobają pierścionki z dużymi kamieniami jak miały sułtanki.
Ostatnio zmieniony przez Vandea (26-05-2022 o 17h45)
Co twórczego chciałabyś zrobić w najbliższym czasie?
Jestem niedobra, wiadomo, ktoś musi, a ja będę tytuł nosić z godnością
Obawiam się, że jednej/jednego jedynego nie potrafiłabym wybrać. Musiałaby to być pewnie minimum trójka.
Na pierwszy rzut- mam ogromny sentyment do Anity Blake. W miarę rozrostu serii zepsuła się wg mnie, jednak nadal gdzieś tam była mi bliska na etapie życia w którym byłam, zapoznając się z serią.
Ostatnio zmieniony przez Anatea (26-05-2022 o 08h16)
Edit: Oż Ty niedobra... >.<
Van: Jakiego typu biżuteria podoba Ci się najbardziej?
Ana: Masz swoją ulubioną postać pośród wszystkich, które spotkałaś w filmach, serialach, komiksach itd.?
Mam na oku wysoką, ozdobną, prostopadłościenną lampkę, którą chętnie bym przygarnęła i ustawiła wśród moich roślin w pokoju. Lubię siedzieć wieczorami przy zgaszonym świetle, otoczona ze wszech stron kolorowymi światełkami.
Ostatnio zmieniony przez Nirez (26-05-2022 o 10h48)
Jaką ozdobę chętnie przygarnęłabyś do swojego pokoju?
Przede wszystkim- nie zapominam. Nawet jeśli wybaczę, nie zapomnę.
Bywam wredna, bywam złośliwa, z całą pewnością nie ominę okazji do wbicia przysłowiowej szpilki.
(zawsze powtarzam, że nie można wyprowadzać z równowagi spokojnych ludzi, bo nie wiadomo czego się po nich spodziewać)
Ostatnio zmieniony przez Anatea (26-05-2022 o 10h51)
Co robisz kiedy ktoś wyjątkowo zalezie Ci za skórę?
// Luźne, góra musi być nieprzylegająca do ciała, bo często mi puchnie staw barkowy i najlepiej koszulki, bo zawsze mi jest gorąco, niezależnie od pogody, skarpetki nie do pary a spodnie to obojętnie. No i trampki.
Ostatnio zmieniony przez Makkarii (26-05-2022 o 11h51)
Jakie ubrania (w prawdziwym życiu) najchętniej nosisz?
Zdecydowanie preferuję rockowy look. Szczególnie w odcieniach czerni, czerwieni, plus łańcuchy, ćwieki, pieszczochy i tym podobne Teraz mniej się tak noszę (wiesz, czemu), ale jak będzie lepiej, to znów do tego wrócę, bo to zdecydowanie podkreśla kolory mojej duszy
Ostatnio zmieniony przez Nirez (26-05-2022 o 10h55)
W kwestii ubrań - jaki styl jest Ci najbliższy- nawet jeśli nie nosisz się tak na codzień?
Raczej nie jest to "coś ciekawego", ale dzięki Nirez zorientowałam się, że faktycznie ciekawe rzeczy trafiają się na webtoon.
Do tej pory z tego nie korzystałam, bo nie mam w zwyczaju czytać komiksów.
Ostatnio zmieniony przez Anatea (26-05-2022 o 11h38)
Czego ciekawego się ostatnio dowiedziałaś?
Rozszerzony angielski i podstawa. Gdyby to zależało ode mnie to bym pisał matmę i jakąś wiedzę o kulturze byle mieć jakiekolwiek punkty bo to lepsze niż nic, ale wtedy by mi nie dali zdać ostatniej klasy, bo przecież miejsce szkoły w rankingach ważniejsze niż to czy uczniowie dostaną się gdzie chcą :/ I tak moje studia wymagały tylko zdaną maturę bez konkretnych wyników więc nie było mi nic potrzebne
Ostatnio zmieniony przez Noku (26-05-2022 o 12h29)
Z czego zdawałeś maturę?
Puszczając sobie muzykę i knując intrygi do moich powieści albo je pisząc. Lubię też czytać komiksy, a czasem nawet oglądać seriale, bo oprócz rozrywki są kopalnią pomysłów i uczą mnie jak tworzyć lub nie tworzyć, by to co chcę przekazać było interesujące dla odbiorcy. Więc łączę odpoczynek z rozwojem.
Ostatnio zmieniony przez Nirez (26-05-2022 o 14h04)