Jakie wątki romantyczne ci pasują?
Myślę, że całkiem dobrze. Sporo się o sobie dowiedziałem, ale pewnie są nadal rzeczy, które pozostają do odkrycia
Ostatnio zmieniony przez Noku (09-04-2022 o 20h50)
Strony : 1 ... 1111 1112 1113 1114 1115 ... 1527
Jakie wątki romantyczne ci pasują?
Myślę, że całkiem dobrze. Sporo się o sobie dowiedziałem, ale pewnie są nadal rzeczy, które pozostają do odkrycia
Ostatnio zmieniony przez Noku (09-04-2022 o 20h50)
Jak dobrze znasz siebie?
// Tak, ale to dlatego, że trwał ponad piętnaście godzin i pozwolił mi się wreszcie zresetować po ciężkim tygodniu xD
Seryjnie, poszłam spać o 18:00 i obudziłam się o 10:00 ~ u ~
Co do snu-snu, to śniło mi się, że kłócę się z mamą o obsikaną deskę klozetową, ale przypomniałam sobie o tym dopiero teraz, więc raczej nie było to aż tak traumatyczne XDD
Ostatnio zmieniony przez Cuks (09-04-2022 o 20h14)
czy dzisiejszy sen odcisnął ślad w twojej makówce? /o kurka jaka potężna liczba :000 szacun
//
>sugerowanie, że jest inna odpowiedź niż fajna ciocia
Ostatnio zmieniony przez chochoł (12-04-2022 o 16h51)
Co najbardziej lubisz w sowim domu?
Mieliśmy problem z przeciekającym oknem i okazało się, że na ścianie za szafą, gdzie spływała woda zrobił się grzyb. Chciałbym żeby go nie było
Ostatnio zmieniony przez Noku (10-04-2022 o 11h58)
W tym samym temacie: jedna rzecz, którą byś w swoim domu zmienił, to...? i dlaczego?
/Tak, zawsze w poszukiwaniu inspiracji przeglądam Pinteresta. Widzę te wszystkie cudowności i od razu chce mi się tworzyć.
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (10-04-2022 o 21h54)
Masz jakiś swój sposób na pokonanie artblocka?
To nie ma tak, że dobrze albo niedobrze...
Może nie jestem sławnym publikowanym autorem prac naukowych z własną posiadłością, ale śmiem twierdzić, że jest całkiem nieźle. Mam pracę, robię sobie teczkę żeby iść na kolejne studia, powoli coś tam oszczędzam i mam już załatwione coraz więcej rzeczy związanych z tranzycją, czuję że coraz bardziej ogarniam, nawet jeśli to jeszcze nie jest poziom, na którym chciałbym być.
Ostatnio zmieniony przez Noku (10-04-2022 o 17h59)
Ostatnio zmieniony przez Markiz (10-04-2022 o 18h04)
Masz czasem tak, że chcesz zadać jakieś pytanie w tym wątku, ale jednak tego nie robisz? Co zwykle cię powstrzymuje?
Największą fazę mam na podcast woe.begone. Środa najlepszym dniem tygodnia, bo wtedy są nowe odcinki
Ostatnio zmieniony przez Noku (10-04-2022 o 19h23)
Jest coś na co obecnie masz większą "fazę"?
/Konsoli nie miałam, w sumie gier komputerowych też nie miałam jakoś bardzo dużo jak tak myślę. Ale najlepiej bawiłam się przy Kangurku Kao (chociaż mam wrażenie, że jeszcze lepiej bawił się mój tata xd) O i była taka gra o tworzeniu zoo, pamiętam że można było w niej budować zoo na księżycu xDD Też sporo godzin przy niej spędziłam.
Ostatnio zmieniony przez Evalyn (10-04-2022 o 23h46)
Jaką grę komputerową/konsolową z dzieciństwa wspominasz najlepiej?
/Niezależność i dodatkowo w moim przypadku to, że mogę odciąć toksyczne osoby od siebie jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki, a kiedyś przebywanie w tym samym środowisku mi to uniemożliwiało. Cieszę się, że mam już za sobą te sprawy XD
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (11-04-2022 o 12h29)
Co w jest najfajniejsze w dorosłości?
Szczególnych planów nie mam
Ostatnio zmieniony przez Noku (11-04-2022 o 11h03)
Masz jakieś szczególne plany na ten tydzień?
Nic szczególnego w zasadzie. Sprzątanie itp.
Ostatnio zmieniony przez Anatea (11-04-2022 o 12h51)
A ty?
// nie, nie interesuje mnie jak mam być szczera, nie oglądałam żadnej zapowiedzi.
Ostatnio zmieniony przez Makkarii (11-04-2022 o 15h16)
Masz jakieś oczekiwania co do eventu Wielkanocnego? Jak pierwsze wrażenia po zwiastunie?
Raczej nie, brak zdolności artystycznych w rodzinie.
Ostatnio zmieniony przez Vandea (11-04-2022 o 13h41)
Masz w domu tradycję malowania pisanek?
Nic poza klasycznym szukaniem suwenirow od zajączka i lanego poniedziałku
Ostatnio zmieniony przez Anatea (11-04-2022 o 15h17)
A w temacie Wielkanocy, to masz jakieś szczególne tradycje? :>
// Obydwa tak samo ;>
Ostatnio zmieniony przez Dimitri (11-04-2022 o 19h18)
Wolisz wielkanoc czy boże narodzenie?
// piękny, dziękuje za pokazanie mi go, aż żałuję, że nie powstał kiedy oglądałam ten serial xD
Ostatnio zmieniony przez Makkarii (12-04-2022 o 18h10)
Czy chcesz zobaczyć mema, którym chciałam się podzielić, jak nadarzy się okazja, ale okazja się nie nadarzyła?
To ten, jak byś chciała, to masz XD
Ostatnio zmieniony przez Cuks (11-04-2022 o 19h13)
Jest jakaś fikcyjna postać, którą mogłabyś nazwać swoją bratnią duszą?
Studiowałabym całe życie albo byłabym przewodnikiem z pasji.
Ostatnio zmieniony przez Vandea (11-04-2022 o 20h00)
Czym byś się zajmowała, gdybyś nie musiała martwić się o pieniądze?
Mógłbym spróbować zajmować się osobami starszymi. Pomagać w domu i być towarzystwem, żeby się nie czuli samotni. Albo mógłbym iść do biblioteki, to brzmi jak przyjemne zajęcie, układanie książek i takie tam ^^
Ostatnio zmieniony przez Noku (12-04-2022 o 13h08)
Mając wybrać jakieś zajęcie z poziomu wolontariatu, co byś wybrał?
Chyba jednak hard rock. Trudno ocenić, słucham wielu gatunków. Ostatnio często słychać u mnie electro swing
Ostatnio zmieniony przez Anatea (12-04-2022 o 12h46)
Jaki jest Twój ulubiony gatunek muzyki?
/Och, uwielbiam grać na skrzypcach! Przynosi mi to i frustrację jeśli nie wychodzi i wyciszenie.
Ostatnio zmieniony przez Dimitri (12-04-2022 o 13h00)
Gra na jakim instrumencie sprawia Ci największą frajdę? Zdaje się, że po drodze zahaczyłaś i skrzypce i fortepian?
Sądzę, że sporo we mnie melancholika. Zrobiony na szybko test pierwszy z brzegu też dał taki wynik - osoba refleksyjna, introwertyczna, o silnych tendencjach do analizowania przyszłości, a także codziennych spraw. Zorganizowana, dużo czas poświęca planowaniu. Jest perfekcjonistą i przywiązuje wagę do szczegółów. Wiele wymaga zarówno od innych, jak i od siebie. Ostrożnie dobiera przyjaciół i bywa nieufna, za to jest lojalna i ceni sobie głębokie relacje. Raczej unika bycia w centrum uwagi.
Ostatnio zmieniony przez Anatea (12-04-2022 o 13h05)
Jaki jest Twój typ temperamentu?
Choleryk, sangwinik, melancholik czy może flegmatyk?
/Ciekawe pytanie, ale chyba nie do mnie, haha Ja totalnie nie znam się na tradycji góralskiej. Coś tam czasem uszczknę u rodziny chłopaka, ale nie na tyle, by móc się w ogóle o tym wypowiadać xDD Ale tak na przestrzeni lat nie widziałam, żeby robiło się coś wyjątkowego bardziej niż w reszcie kraju.
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (12-04-2022 o 13h03)
W Twoim regionie są jakieś inne niż w innych częściach kraju tradycje wielkanocne, o których warto wspomnieć?
Kurczę, ktoś już mi zadawał to pytanko Więc pozwolę sobie odpowiedzieć tak samo - stara dobra zasada - przez żołądek do serca, łatwo mnie obłaskawić smakołykami i jestem kupiona, a do tego wystarczy tylko odrobinka czułości i poświęcenia uwagi.
Ostatnio zmieniony przez Vandea (12-04-2022 o 13h13)