Jakie niezdrowe jedzenie uwielbiasz?
Ostatnio wróciłem do jogurtów pitnych. A poza tym to parówka i ser pleśniowy
Ostatnio zmieniony przez Noku (08-04-2022 o 21h08)
Strony : 1 ... 1109 1110 1111 1112 1113 ... 1527
Jakie niezdrowe jedzenie uwielbiasz?
Ostatnio wróciłem do jogurtów pitnych. A poza tym to parówka i ser pleśniowy
Ostatnio zmieniony przez Noku (08-04-2022 o 21h08)
Jak musisz zjeść coś na szybko to po jakie jedzenie sięgasz?
// Jajka, bo jajka mogę sobie dodać do mojej ulubionej sałatki <3 to już piec bardziej, ale lubię też własnoręcznie zrobioną pizzę, już mniej ambitnie ale absolutnie uwielbiam chlebka w jajku i jak mam chwilę to też robię.
Ostatnio zmieniony przez Makkarii (08-04-2022 o 22h09)
A Ty, co lubisz sobie ugotować, kiedy masz na to dużo czasu?
/Bułkę z piekarnika z serem i szynką.
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (08-04-2022 o 21h28)
Co ostatnio jadłaś?
@down Bardzo mi się podoba, bo w końcu zobaczyłam Eryka <3 No i stroje są genialne.
Ostatnio zmieniony przez LexanitaFoxx (08-04-2022 o 21h16)
Jak podoba Ci się event na sf?
Mam jeden który zawsze kupuję, ale nie pamiętam nazwy
Ostatnio zmieniony przez Noku (08-04-2022 o 22h39)
Masz jakiś swój ulubiony rodzaj sera pleśniowego?
/A tak sobie. Jeśli mogę coś sobie kupić, żeby przekąsić, to raczej jogurt nie jest moim ani pierwszym, ani drugim wyborem.
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (08-04-2022 o 22h12)
Lubisz jogurty?
// Łosoś, kurczak, cebula, pomidorki i kukurydza.
Ostatnio zmieniony przez Makkarii (09-04-2022 o 09h52)
Jak pizza to z jakimi dodatkami?
/W hokeja nigdy nie grałam, na łyżwach lubię jeździć, na desce też. Ogólnie tak, lubię sporty zimowe tylko często ciężko mi się do nich zmusić xD Najchętniej wybieram się w góry zdobywać szczyty
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (08-04-2022 o 22h18)
Lubisz sporty zimowe? Np hokej, jazda na łyżwach.
@down W sumie nigdy nad tym nie myślałam. Ciężko mi teraz powiedzieć.
Ostatnio zmieniony przez LexanitaFoxx (08-04-2022 o 23h29)
A z jakim zapachem kojarzy się Tobie zima?
/Z tych ogólnie uważanych za ładne nie lubię zapachu kokosa. Jak ognia unikam wszystkich kokosowych kosmetyków i na szczęście moje przyjaciółki, które lubią mnie obdarowywać kosmetykami na urodziny o tym wiedzą i mi takich nie kupują
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (09-04-2022 o 09h55)
Jakich zapachów/jakiego zapachu nie lubisz?
// Żadnych, jeszcze nie znalazłam takich co mnie nie uczulają.
Ostatnio zmieniony przez Makkarii (09-04-2022 o 11h15)
Jakich perfum używasz?
/Kiedyś wolałam przyjaźnić się z mężczyznami, a raczej jeszcze wtedy chłopakami - mieliśmy podobne zainteresowania, ja bardzo lubiłam grać w gry komputerowe, a wspólne granie zacieśnia więzi. No i było mi w ich gronie po prostu luźniej.
Aktualnie głównie otaczam się przyjaciółkami, ale są to dwie takie najbliższe przyjaciółki i dwie dalsze. Jako iż jestem w związku po prostu nie widzę też potrzeby utrzymywania bliższych relacji z chłopakami - nie ma co tworzyć jakichś dziwnych sytuacji, a takie się zdarzały, kiedy jeszcze zadawałam się głównie z facetami xD
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (09-04-2022 o 10h34)
Wolisz się przyjaźnić z kobietami czy mężczyznami? A może płeć nie ma dla Ciebie żadnego znaczenia?
Na pewno ogromna pracowitość, bo ciągle trzeba się uczyć, dokształcać, poszerzać wiedzę, umiejętności (i to nie tylko jeśli chodzi o język obcy, bo można np. trafić na tłumaczenie dotyczące szczegółowej budowy samolotu, więc trzeba mieć pojęcie z jakich poszczególnych elementów się on w ogóle składa nawet w języku ojczystym).
Ostatnio zmieniony przez Nirez (09-04-2022 o 11h20)
Jak uważasz, jaka cecha charakteru w Twoim zawodzie jest szczególnie przydatna i dlaczego?
/Uczyć się wolę zdalnie, pracować stacjonarnie. Praca to zupełnie inny wymiar, tam nie ma miejsca na błędy. Dodatkowo w mojej branży zawsze dobrze jest się spytać o cokolwiek kogoś bardziej doświadczonego, niż robić coś na własną rękę, bo prawie zawsze wyjdzie klops.
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (09-04-2022 o 11h25)
Wolisz pracować / uczyć się zdalnie czy stacjonarnie?
// hmm chyba Aurorę ze Śpiącej Królewny. Z tego co pamiętam jej jedyną zasługą było spanie i czekanie na pocałunek księcia.
Ostatnio zmieniony przez Aida (09-04-2022 o 11h46)
Którą z księżniczek Disneya lubisz najmniej?
Pewnie, że mam
Garść ciekawostek o dilozfozaurach.
Dilofozaury były opierzone - znaleziony został odciski ich zadków, na których odznaczają się ślady piór.
Ich grzebienie nie pełniły żadnych funkcji poza byciem wyznacznikiem cechy gatunkowej - za kruche by stanowić elemnt obronny, za małe by być "baterią słoneczną", a dymorfizm płciowy wśród dinozaurów pojawił się dopiero w kredzie. Miały też wysoko osadzone nozdrza co sugerowało, że mogły żywić się rybkami. Nie pluły też jadem jak sugerują niektóre filmy. W ich szczękach nigdy nie odnaleziono śladów kanałów jadowych, które występują chociażby u węży z tego samego okresu geologicznego. Nazwa dilofozaur to właśnie "dwugrzebienasty jaszczur".
Ostatnio zmieniony przez Vandea (09-04-2022 o 11h19)
chętnie bym sobie kąsła dinozaurową ciekawostkę, masz jakieś w zanadrzu?
//DUH, chyba powiedzonkiem przewodnim na ten rok będzie
każdy orze jak może, orka poważna rzecz, a jak jest z majorka to już w ogóle
trzymaj sie ramy to też słowa według, których uczę się żyć no i w sumie muszę, jeśli bedzie trzeba zrobie to co będzie trzeba, wzmacnainie charakteru czy coś
no i ofc bez spiny są drugie terminy B))
o i jeszcze idź tam i przyjmij to jak ogórek, jedyne mądre słowa, które opuściły usta kornelii, dziena
+ wiele innych zdań, które spłynęły z ust niesamowitego @starywiniary mój życiowy kołcz iwi
Ostatnio zmieniony przez chochoł (09-04-2022 o 17h57)
Masz jakieś motta według których żyjesz?
//Kiedyś stawiałam, ale jeszcze nigdy nie spełniłam więc skończyłam ^^"
Ostatnio zmieniony przez Dimitri (09-04-2022 o 14h48)
Stawiasz sobie postanowienia noworoczne? Jak z ich spełnianiem?
// Bardzo lubię Bydgoszcz, zwłaszcza jedno szczególne miejsce pod.
Ostatnio zmieniony przez Makkarii (09-04-2022 o 16h26)
Jakie miejsce, które zwiedziłaś zrobiło na Tobie największa wrażenie?
Szczerze mówiąc jestem ogólnie człowiekiem, który ma słomiany zapał i duże rzeczy podejmuję, szybko to porzucam. Chyba to nad czym najbardziej boleję to porzucenie pisania.
Ostatnio zmieniony przez Vandea (09-04-2022 o 13h38)
Jakie hobby ci się z czasem znudziło?
// OwO Skoro jest to dla ciebie ważne, to proszę bardzo c:
Ostatnio zmieniony przez Cuks (09-04-2022 o 14h15)
Czy nie będzie Ci przeszkadzało, jeśli dla mnie pozostaniesz Kuną? Jesteś pierwszą osobą, którą zaczęłam kojarzyć z Sali Gier i przeogromnie mi było miło, że nosisz imię takiego pięknego, choć szkudnego stworzonka
//Dzięki!
Tak, Lisek (odmieniane: Lisu, zamiast: Lisie) oraz Nita od Anita (imienia, które sobie bezczelnie przywłaszczyłam z historii wymyślonej przez moją mamę i używam jako własnego od ponad dwudziestu lat).
Ostatnio zmieniony przez Nirez (09-04-2022 o 16h28)
Masz jakieś ksywki?
Wolę klimaty dystopii, bliższe temu co znam (heh... ) Utopii jeszcze żadnej dobrej nie uświadczyłem, bo zawsze musi być coś pominięte, żeby to się trzymało. Albo jak w oryginalnej Utopii są jakieś mocno pogrzane pomysły, które są okropne, a autor nieironicznie by tak chciał
A dystopie są edżi i cool i nawet czoko
Ostatnio zmieniony przez Noku (09-04-2022 o 17h05)
Ostatnio zmieniony przez Markiz (09-04-2022 o 16h51)