A ty jaką??
// Widziałam kiedyś w internecie osobę, która miała żółtą choinkę, bardzo fajnie i unikatowo to wyglądało :D
Ostatnio zmieniony przez Qoona (27-12-2021 o 00h47)
Strony : 1 ... 1029 1030 1031 1032 1033 ... 1527
A ty jaką??
// Widziałam kiedyś w internecie osobę, która miała żółtą choinkę, bardzo fajnie i unikatowo to wyglądało :D
Ostatnio zmieniony przez Qoona (27-12-2021 o 00h47)
Podobają ci się jakieś nietypowe choinki?
Moim sposobem jest bycie cebulakiem, ale nie wiem czy to najlepsza opcja XD
Na pewno polecam olanie oczekiwań innych i nauczenie się robić tego, co ty chcesz, bo to przydaje się bardzo często. Naprawianie starych rzeczy, nie wyrzucanie tego, co jeszcze się może przydać, oddawanie zabawek kuzynom, generalnie kupować dopiero jak serio potrzeba. No nie wiem, ja się bardzo przywiązuję do różnych przedmiotów, więc szkoda mi wyrzucać i wiele razy chodziłem w dziurawych butach, bo je lubiłem i były "jeszcze dobre" XD
I ten, małe kroczki, bo rzucanie się z motyką na słońce bardziej zniechęca niż pomaga
Ostatnio zmieniony przez Noku (27-12-2021 o 00h55)
Masz jakieś porady jak nie dać się konsumpcjonizmowi?
// W moim wymarzonym świecie każdy podchodziłby do drugiego człowieka z szacunkiem i potrafiłby też w taki sposób wyrażać swoje opinie. Nikt nie wymiotowałby swojego zdania na kogoś, kto tylko żyje własnym życiem i wcale o nie nie pytał. Super by było, gdyby każdy zawsze pamiętał, że ludzie są najróżniejsi i warto pozwolić każdemu żyć po swojemu bez wyśmiewania i wywierania presji.
Ostatnio zmieniony przez Qoona (27-12-2021 o 01h09)
Jak wyglądałoby idealne społeczeństwo w którym chciałbyś żyć?
<3
Cu-do-wnie. Jestem padnięty, ale było wyjątkowo dobrze. Głowa rozbolała mnie później niż zwykle, rodzina mówiła tak jakby ciszej i pod choinkę dostałem prezent podpisany Adaś <3 Moja babcia przestawiła się już na moje nowe zaimki czego zupełnie się nie spodziewałem. Ogólnie czułem się strasznie ukochany i zaakceptowany. Nadal ciężko mi uwierzyć jakiego mam farta
I objadłem się tatara z łososia ^^
Ostatnio zmieniony przez Noku (27-12-2021 o 01h13)
Jak ci minęły święta? Wróciłeś z nich zadowolony czy wkurzony?
// Z kapustą i mięsem
Ostatnio zmieniony przez Qoona (27-12-2021 o 08h18)
Ostatnio zmieniony przez Sylphe (27-12-2021 o 21h35)
Lubisz jazdę na łyżwach?
Mikołaj dorzucił mi się do telefonu- poprzedni zginął śmiercią tragiczną.
Dostałam też lampę, bo brakowało mi oświetlenia do tatuowania
Ostatnio zmieniony przez Anatea (27-12-2021 o 10h42)
Hejka Ana no pochwal się, co tam ciekawego dostałaś?
Pracuje od 7:30 do 17, plus muszę rano często po pół h stać na tym mrozie bo pociągi mi się spóźniają. jakiekolwiek aktywności zimowe to ostatnia rzecz jaką w tym okresie chcę robić
Ostatnio zmieniony przez Mystification (27-12-2021 o 11h14)
Robiłaś coś z aktywności zimowych? (łyżwy, lepienie bałwana itd.)
Musiałam sprawdzić co to xd Niestety nie przeżyłam Czasami leciało w radiu, gdzie jak już się skapnęłam, to nie zdążyłam wyłączyć. Też podczas oglądania filmików na yt, niektórzy puszczali w swoich filmikach fragmenty, więc trudno się przed tym uchronić jak widać xd
Ostatnio zmieniony przez Ala36 (27-12-2021 o 10h48)
Przetrwałaś Wham!magedon tegoroczny?
W skali od 1 do 10- jakieś 12. XD
Dziecko z gorączką 41, już na wyjściu do lekarza, nerwy na maksa... Ale nie wiedziałam, czy wyjście do lekarza nie skończy się skierowaniem do szpitala i całą tą przebieżką, poszłam do łazienki.
Zapomniałam, że mam tel w tylnej kieszeni. Wysunął się, ledwie kurtkę poprawiłam.
Ostatnio zmieniony przez Anatea (27-12-2021 o 11h25)
Jak bardzo tragiczna była śmierć tego telefonu?
moje telefony ciągle zaliczają gleby, od lat mam hułałeje i są one turbo wytrzymałe ALE dla mojego Ascenda 6 to był o jeden upadek za dużo i zamarł. Nawet resetu nie dało się zrobić, tylko się uruchamiał w kółko i wymagał czyszczenia a to nie działało.
Ostatnio zmieniony przez Mystification (27-12-2021 o 12h39)
A Ty, straciłaś kiedyś telefon w jakiś tragiczny sposób?
/No pewnie, każde nowe doświadczenie jest dla mnie super cenne, a szczególnie jeśli jest związane ze zwiedzaniem
Ostatnio zmieniony przez Satiiira (27-12-2021 o 12h51)
Wybrałabyś się na wycieczkę do jaskiń lodowych?
Całkiem dobrze, dziękuję. Jest rutynowe zmęczenie- ale nic ponad miarę i moje możliwości
Ostatnio zmieniony przez Anatea (27-12-2021 o 12h36)
Jak dzisiejsze samopoczucie?
Nie mam żadnego idola.
Ostatnio zmieniony przez Canthra (27-12-2021 o 12h45)
Kto jest Twoim idolem, czy to ze sfery scenicznej, literackiej czy innej?
Posiedzimy ze szwagrem, jego żoną, oraz kuzynem z lubą. Czyli Sylwester po sąsiedzku w zasadzie.
Ostatnio zmieniony przez Anatea (27-12-2021 o 13h04)
Ostatnio zmieniony przez Thesana (27-12-2021 o 19h44)
Jaki jest twój ulubiony ciepły napój?
Mandarynek. XD A tak poważnie to nie mam ulubionego. Lubię w sumie wszystkie, świątecznie się kojarzące np. zapach przypraw korzennych, właśnie mandarynek, wypieków, grzanego wina...
Ostatnio zmieniony przez Cansani (27-12-2021 o 13h13)
istnieje ulubiony świąteczny zapach Cansani?
@down szczerze to nie wiem, bo akurat wolę mrozy od jakiś upałów, a wczoraj przy piętnastu stopniach nie było najgorzej i wystarczyło założyć cieplejsze spodnie
Ostatnio zmieniony przez Acerola (27-12-2021 o 13h17)
jaka niska temperatura to max jaki mogłabyś wytrzymać?
nie, strasznie mi się to nie podoba xd ledwo co przekonałam się do sztucznego futra w tym roku ale ogólnie nie lubię futrzanych ciuchów.
Ostatnio zmieniony przez Mystification (27-12-2021 o 13h13)
Nosiłaś kiedyś taką klasyczną, futrzaną czapę, jak aktualna eventowa? (niekoniecznie z prawdziwego futra)
Raczej się taki nie trafi. Nawet w beznadziejnym komplecie trafi się coś fajnego... Są jednak takie, których głównych elementów nie założę X)
Ostatnio zmieniony przez Anatea (27-12-2021 o 13h19)
Jaki dotychczasowy strój/stroje na eldce uważasz za totalną pomyłkę?
Podejrzewam, że tak jak znaczna większość użytkowniczek biorę jeden element, który chciałabym wykorzystać i później staram się dobrać do tego pozostałe. Kombinuję, dopóki wyjdzie coś przyzwoitego. xd
Ostatnio zmieniony przez Cansani (27-12-2021 o 13h20)
Ostatnio zmieniony przez Lythan (27-12-2021 o 13h19)
Inspirowałaś się Togą z BNHA?
@down 2020 był cudowny w porównaniu z 2021
@Cansani ach, takie 5/10. Te włosy same wyglądałyby średnio, ale przecież czerwone kokardy z dzwonkami nie pasują do wszystkiego
Ostatnio zmieniony przez Acerola (27-12-2021 o 13h38)
jak oceniasz kończący się 2021 w porównaniu do 2020?
Skandynawia byłaby ok, Finlandia albo Szwecja. Specjalnych oczekiwań nie mam byle był śnieg
Ostatnio zmieniony przez Mystification (27-12-2021 o 13h42)
@Acerola W skali od 1 do 10 jak bardzo ubolewasz, że te kokardy są połączone z włosami?
@Mystification Chciałabyś kiedyś na święta wyjechać do innego kraju? Do jakiego?
Hmm, nie udzielam się codziennie, więc ciężko mi powiedzieć, ale jak jestem i na zapytajach jest cisza to rzecz jasna to dostrzegam (zwłaszcza, że właśnie tutaj przebywam najwięcej).
Ostatnio zmieniony przez Cansani (27-12-2021 o 13h44)