O, to odbije pytanie. Kogo lubisz, a kogo nie, z Naruto?
Hejoszka, a po staremu. Nic ciekawego sie nie dzieje, zima jest, to nawet zyc sie nie chce ୧(⇀‸↼‶)૭
Ostatnio zmieniony przez Flower (27-12-2021 o 23h29)
Strony : 1 ... 1031 1032 1033 1034 1035 ... 1527
Cześć, Kwiatku.
Co u Ciebie?
Największy mam do „Mustanga z dzikiej doliny” i „Mojego brata niedźwiedzia”.
Ostatnio zmieniony przez Canthra (28-12-2021 o 00h18)
Do jakich bajek masz największy sentyment?
Ten obecny jest jednym z fajniejszych. Zarówno gierka i ubrania mi się podobają
Ostatnio zmieniony przez Noku (27-12-2021 o 23h29)
Jaki był twój ulubiony event w grze?
// Oj, bardzo > , < W Wigilię świętowaliśmy dodatkowo dwie osiemnastki, moją i mojej siostry ciotecznej, także nie dość, że napchałam się bigosem i pierogami, to jeszcze dwoma tortami ~~ u ~~
Ostatnio zmieniony przez Qoona (27-12-2021 o 23h29)
Objadłaś się w te święta?
// Wszystko! Począwszy od sałatki jarzynowej kończąc na faszerowanych jajkach.
Pychotaaaaa
Ostatnio zmieniony przez Fillia (27-12-2021 o 23h36)
Co ci najbardziej smakowało ze świątecznego stołu?
// Z manipulantami. Nienawidzę takich ludzi i nie mam najmniejszego zamiaru tolerować niczyich kłamstw.
Ostatnio zmieniony przez Qoona (27-12-2021 o 23h45)
Ostatnio zmieniony przez Markiz (27-12-2021 o 23h43)
Co sprawia, że masz ochotę kogoś poznać?
Kilka razy tak miałem
Ostatnio zmieniony przez Noku (27-12-2021 o 23h58)
Zauroczyłeś się kiedykolwiek platonicznie? Mam na myśli czysto platoniczne silne oczarowanie jakąś osobą i chęć zaprzyjaźnienia się z nią.
// Wchodzę na Pinteresta tylko kiedy mega się wkręcę w coś nowego i chcę obejrzeć wszystkie obrazki na świecie z tym związane, ale na co dzień tam nie zaglądam, więc nie wiedziałam nawet, że da się robić jakieś zbiory xD
Ostatnio zmieniony przez Qoona (28-12-2021 o 07h35)
Masz zbiory tematyczne na Pinterest? Czy jesteś raczej z osób, które wrzucają wszystko do jednego, bądź nie korzystają wcale?
Trudno ocenić... Chyba chłopiec, który miał zespół Cotarda- dotyczyło to każdego poza jego siostrą bliźniaczką.
Ostatnio zmieniony przez Anatea (28-12-2021 o 09h54)
Jaka jest najdziwniejsza cecha jaką miała stworzona przez Ciebie postać? Jeśli nie tworzysz własnych postaci możesz podać postać z książki/filmu/serialu, o której pomyślałaś w tych kategoriach.
Raczej jestem na minusie. Ciuchów nie sprzedaję, a chowańce na razie staram się łapać. Kupiłam sobie za to kózkę z Halloween.
Ostatnio zmieniony przez Vandea (28-12-2021 o 09h10)
jak tam zarobek na evencie Vandeła?
czy jest coś nowego? Chyba nieeee, dalej po staremu. Jednie szef mi się zmienia w pracy i w końcu odbieram samochód z naprawy po dwóch miesiącach stania u mechanika.
Ostatnio zmieniony przez Mystification (28-12-2021 o 10h04)
Co nowego, Myst?
Ten polski, stary już serial oglądałam lata temu i z przyjemnością
Powiedzieć, że Netflixowy, pierwszy sezon mi się nie podobał, to jak nic nie powiedzieć... Ale oczywiście są gusty i guściki. Jako, że luby oglądał drugi, też co nieco widziałam... I szczerze? Również mi się nie podobał.
Moja sympatia zostaję przy książkach, niektórych elementach z gier i starym, dobrym, polskim serialu ^^
Ostatnio zmieniony przez Anatea (28-12-2021 o 13h44)
Jeśli dobrze pamiętam, pierwszy sezon Wieśka na Netflix nie za bardzo Ci się podobał, próbowałaś oglądać drugi sezon lub polski serial?
Po pierwszym xd chociaż różnie z tym bywa, czasem potrafię wytrwać dłużej, dobre seriale też szybko porzucam, bo np. nie mam czasu na oglądanie, albo zacznę robić coś innego i później mi się nie chce do nich wracać.
Ostatnio zmieniony przez Skaen (28-12-2021 o 14h01)
Po ilu odcinkach zwykle porzucasz słaby serial?
Teraz jestem w trakcie oglądania Arcane
Ostatnio zmieniony przez Noku (28-12-2021 o 14h40)
Jaki serial ostatnio oglądałeś?
Granie w gry oraz pływanie.
Ostatnio zmieniony przez Fillia (28-12-2021 o 15h15)
Jakie jest Twoje główne hobby?
Bardzo chętnie, ale nie w opcji którą podaje nam Netflix xD
Ostatnio zmieniony przez Anatea (28-12-2021 o 15h01)
No to pociągnę temat, czy chciałabyś zobaczyć jakieś jeszcze wydarzenia z wiedźmina na ekranie np. drugą wojnę z Nilfgardem?
Nie mam, może kiedyś będę mieć ale puki co niczego nie planuję.
Ostatnio zmieniony przez Skaen (28-12-2021 o 14h32)
Masz jakieś tatuaże?
Co jest dla ciebie najtrudniejsze do rysowania?
Najbardziej lubię jak mam już wszystko narysowane i tylko nakładam kolory i cienie. Kocham dowalać więcej źródeł światła niż potrzeba :v I bardzo lubię planować kompozycję na malutkich luźno nabazgranych miniaturkach
Ostatnio zmieniony przez Noku (28-12-2021 o 17h44)
Ostatnio zmieniony przez Melotarí (28-12-2021 o 20h19)
Lubisz rozwiązywać krzyżówki?
Będę uspokajał swoje koty i napiję się Piccolo
Ostatnio zmieniony przez Noku (28-12-2021 o 18h41)
Masz jakieś plany na sylwestra?
Żadną. Można powiedzieć, że jej nienawidzę. Uważam ją za ostatnią istotną rzecz w ubiorze.
Ostatnio zmieniony przez Ala36 (28-12-2021 o 18h07)
Ostatnio zmieniony przez Thesana (28-12-2021 o 23h16)
Co najbardziej lubisz robić zimą?
Odp. @Lythan - Myślę, że najbardziej lubię, kiedy bohaterem targają wewnętrzne rozterki. Kiedy skrywa w sobie jakiś mrok, lub odwrotnie, jakieś światło, a na zewnątrz zdaje się być zupełnie inny. Taki bohater z wewnętrznym konfliktem, gdzie jako czytelnik mogę obserwować przemianę. Na plus, jeśli do historii dorzucony zostaje "angst" ;)
@falafel - nie, gif jest z Vanitas no Carte :)
Ostatnio zmieniony przez Agami (28-12-2021 o 19h35)