Zastój którego wątku na Sali Gier dostrzegasz najszybciej?
Wyzwania- jestem zapisaną do wątku. Poza tym, "zapytaj", który zwykle jest najbardziej ruchliwym miejscem tutaj.
Ostatnio zmieniony przez Anatea (27-12-2021 o 13h46)
Strony : 1 ... 1030 1031 1032 1033 1034 ... 1527
Zastój którego wątku na Sali Gier dostrzegasz najszybciej?
Wyzwania- jestem zapisaną do wątku. Poza tym, "zapytaj", który zwykle jest najbardziej ruchliwym miejscem tutaj.
Ostatnio zmieniony przez Anatea (27-12-2021 o 13h46)
W sumie ciekawe pytanie Anatea. Podbijam, którego ty zauważasz najszybciej?
@down ostatnio ciężko u nich, dlatego musze się gdzieś przenieść, ale wciąż nie do Purrekos
Ostatnio zmieniony przez Acerola (27-12-2021 o 13h57)
Sylfy nadal płacą lepiej niż purrekos?
Fajnie byłoby widzieć większy ruch na Wyzwaniach. Swego czasu było tam aż tłoczno
Ostatnio zmieniony przez Anatea (27-12-2021 o 15h06)
Gdybyś mogła "zwiększyć ruch" w dowolnym wątku w sali gier, to w jakim? (wyłączając zapytaje
Ojej, z konkretnym wątkiem to będzie ciężko... jest dużo owych "niedocenianych", ale ma na to wpływ głównie niewielka ilość udzielających się na forum osób. Zazwyczaj to tak zwani "starzy wyjadacze chleba", przynajmniej odnoszę takie wrażenie, że niewielu nowych użytkowników zostaje na forum "na stałe". Ogólnie szkoda, że w dziale Kafejka Eel i Kultura i rozrywka jest tak cicho, ale z drugiej strony mnie to nie dziwi, bo podlegające pod to rozmowy zazwyczaj toczą się w Sali gier: na zapytajach, wyzwaniach, czy bitwach, także... Opowiadań grupowych też jest jak na lekarstwo, ale po mającym miejsce pożarze ciężko oczekiwać innych rezultatów.
Ostatnio zmieniony przez Cansani (27-12-2021 o 18h05)
Ostatnio zmieniony przez Melotarí (27-12-2021 o 14h32)
Czego ostatnio słuchasz?
Nie, nie umiem jeździć ani na nartach, ani na snowboardzie. Ale mam nadzieję, że kiedyś będę miała okazje, żeby się nauczyć.
Ostatnio zmieniony przez Canthra (27-12-2021 o 16h36)
Potrafisz jeździć na nartach lub snowboardzie?
Ciekawej fabuły, emocji, posiaci z charakterem, no nie wiem xd Ciężkie pytanie, bo chyba wszystkie filmy świąteczne jakie znam są po prostu słabe i wielu rzeczy w nich brakuje.
Ostatnio zmieniony przez Skaen (28-12-2021 o 13h10)
Czego brakuje w świątecznych filmach?
Jeszcze nie. Ale byłem w kinie na Encanto i jestem zakochany w połowie postaci. Śliczna bajka ^^
Ostatnio zmieniony przez Noku (27-12-2021 o 19h08)
Hej Noku, "Nie patrz w górę" obejrzane? Jak oceniasz? Jeśli nie , to jakie nowości filmowe wpadły do twojej filmowej kolekcji w ostatnim czasie?
Władca Pierścieni Drużyna Pierścienia
Ostatnio zmieniony przez Mystification (27-12-2021 o 20h24)
Jaki nosi tytuł twój ulubiony film?
// Z tymi po przejściach, im tragiczniejsze tym bardziej się utożsamiam.
Ostatnio zmieniony przez Makkarii (28-12-2021 o 10h15)
Z jakimi postaciami z filmów się utożsamiasz?
Nie lubię piosenek świątecznych i jak nie muszę to ich nie słucham. Nie mam ulubionej
Ostatnio zmieniony przez Noku (27-12-2021 o 20h00)
Ostatnio zmieniony przez Thesana (27-12-2021 o 21h43)
Udzielasz sie gdzies poza tym forum, np w grupach na Facebooku?
Zmieniłam straż. W The Origins byłam w Obsydianie, ale nigdy nie byłam z niej zadowolona i zawsze chcialam przeniesc sie do Absyntu. Gdy w New Era pojawila sie taka opcja, to to zrobilam, chociaz nadal mysle czasem o Cieniu ze wzgledu na ich wlosy, ale mimo wszystko chyba jednak rzeczy z Absyntu przydają mi sie bardziej.
Ostatnio zmieniony przez Flower (27-12-2021 o 22h00)
Czy myślałaś kiedyś nad zmianą straży?
Chyba nie zrozumiałam pytania >///<
W realnym życiu jako, że jestem dosyć dramatycznym człowieczkiem to lubię przesadzać. W okresie świątecznym wyciągam mikołajkowe kubki, brzydkie sweterki, termosy, lampki, rękawiczki. Używam takich tematycznych rzeczy.
Ostatnio zmieniony przez Nymfa (27-12-2021 o 22h11)
Czy używasz specjalnych rzeczy na świątecznych – ubrań, gadżetów – z motywem świątecznym?
///Tak, o to mi chodziło
Aldaric! Uwielbiam chłopa i mogę z nim prowadzić dialogi godzinami, żałuję, że nie jest WSem.
Ostatnio zmieniony przez Vandea (27-12-2021 o 22h14)
Gdybyś mogła, której postaci w Eldarze dałabyś więcej "czasu antenowego"?
Kiedyś starałam się nie kupować zbyt pochopnie i "docierałam" styrane rzeczy do granic możliwości np podarte skarpetki. Teraz wolę kupić nowe.
Ostatnio zmieniony przez Nymfa (27-12-2021 o 22h44)
Wysyłasz kartki świąteczne?
Ogólnie dodałabym jakąś frakcję kapłanów/kapłanek Wyroczni, brakuje mi tego do dopełnienia wizji świata fantasy. Myślę, że pasowałyby tutaj elfy, ale niekoniecznie takie same jak Ez.
Ostatnio zmieniony przez Vandea (27-12-2021 o 22h47)
Gdybyś mogła dodać nową postać do NE jakiej rasy byłaby ta osoba i czym zajmowałaby się w KG?
Pierwsze na myśl tak nieoryginalnie przychodzą mi elfy. W LOTRze podobały mi się enty, a w HP dementorzy.
Ostatnio zmieniony przez Nymfa (27-12-2021 o 22h56)
Jakie magiczne rasy uważasz za najfajniejsze?
Oj, to jest długi temat i bardzo zależy. Ogólnie jeśli coś jest błędem technicznym, ale nie przeszkadza w odbiorze filmu to na spokojnie wybaczam. Za to jeśli dźwięk jest tak skopany, że nie słyszę dialogów to już nie puszczę tego płazem. Na pewno lubię narzekać na wszystkie najdrobniejsze bzdurki, ale nadal lubię filmy do których mam jakieś zastrzeżenia. Zwykle żebym bardzo nie lubił filmu potrzebuję dużo poważnych błędów. Najbardziej wkurzają rzeczy, które utrudniają zrozumienie, albo oglądanie ogółem (niech filmowcy przestaną prześladować ludzi z epilepsją to nie jest śmieszne)
Ostatnio zmieniony przez Noku (27-12-2021 o 22h57)
Jakie bledy w filmach i serialach jestes w stanie wybaczyc, a jakie zupelnie nie?
Haha, dziekuje! Moją fav postacią jest chyba Orochimaru na równi z Sasuke, obaj mają super charaktery i świetną historię. Orochimaru jest ciekawszy pod wzgledem umiejetnosci, ambicji i intelektu, ale Sasuke mial lepsze motywy i przeszedl lepszą przemiane. Uwielbiam tez Naruto, tez ma świetną historie i swego czasu duzo mi pomogl gdy mialam ciezsze chwile w zyciu, bo mowilam sobie, ze skoro Naruto dal rade to ja tez dam XDD no i tym podobne. Bylby na czele gdyby nie to ze mam slabosc do bad boyów. Lubilam duet Zabuzy i Haku, Gaia, Gaare, Tsunade, Shikamaru, Temari, Nejiego, Ino. Nie przepadalam natomiast za Sakurą, Shizune, Obito, Kaguyą i wszystkimi tymi postaciami zapychajkami które np były złe tylko po to zeby byc i stanac naszemu bohaterowi na drodze do miejsca x.
Ostatnio zmieniony przez Flower (27-12-2021 o 23h21)
Masz jakąś ulubioną/znienawidzoną postać w Naruto?
(Twoja anime lista jest całkiem kozak. Mam tyle lat ile mam i uważam, że słowo "kozak" jest akuratnym określeniem moich emocji xd)
Trochę nieoryginalnie:
1. Naruto
2. Shingeki no Kyojin
(długo, długo nic)
na wyróżnienie zasługuje też The Promised Neverland, Beastars, Death Note
Ostatnio zmieniony przez Nymfa (27-12-2021 o 23h09)
Jakie są twoje ulubione anime?
Dostałem sweter, który sam sobie wybrałem, pasek do spodni, portfel i mangę. I jeszcze z okazji imienin skarpetki w pieski uwu
W tym roku nie byłem na wigilii u połowy rodziny, bo się rozchorowali, więc jeszcze jakiś prezent mi skapnie jak się zobaczymy.
Ostatnio zmieniony przez Noku (27-12-2021 o 23h20)
Czy zadaję to pytanie trzeci raz? Tak. Czy mnie to powstrzyma? Nie.
Co dostałeś na święta? :>
// Głównie książki - "Wszystko, co lśni" Eleanor Catton, "Atlas Zbuntowany" Ayn Rand, "Gorączka złotych rybek" Kanoko Okamoto i "Piekło w butelkach" Kyūsaku Yumeno, poza tym planer i uroczy obrazek na płótnie do samodzielnego pokolorowania i postawienia na biurku c:
Ostatnio zmieniony przez Qoona (27-12-2021 o 23h25)
W takim razie bezczelnie zgapiam pytanie. Coś fajnego dostałaś?
Zdecydowanie moimi ulubieńcami nie byli:
Jedni z ciekawszych dla mnie
Ostatnio zmieniony przez Nymfa (27-12-2021 o 23h50)