Jeśli mogłabym tu wpaść ponownie to szybkie klepu klep i zaraz uzupełnię formularz (refki zebrać muszę ładnie), bo kocham Twój styl rysowanka po prostu. *^*
FORMULARZ
Ostatnio zmieniony przez HoʇaruUmari (30-04-2022 o 02h16)
FORMULARZ
Ostatnio zmieniony przez HoʇaruUmari (30-04-2022 o 02h16)
myślałam, że dam radę oddać wszystko, ale jednak nie, bo mój organizm postanowił się rozchorować </3
więc dzisiaj tylko jeden edgelord
HoʇaruUmari
siema, jak są jakieś chętne osoby to przyjmę tak ze 3 zamówienia. jbc nie rysowałam rok więc szału nie będzie
OC
Z góry pięknie dziękuję i życzę miłej pracy! :>I muzyczka dla Tymoteusza! ^^
Ostatnio zmieniony przez Dimitri (22-04-2023 o 22h27)
Chciałabym ładnie poprosić o parkę
Formularz
Klimatyczna muzyczka
Ostatnio zmieniony przez Vandea (24-04-2023 o 13h29)
hejka. Ja się chętnie zgłoszę^^
Do wyboru OC
Muzyka
Ostatnio zmieniony przez RinUchiha (23-04-2023 o 22h56)
Dimitri
RinUchiha
Xan
Przez to pisanie jeszcze raz wszystkiego (tak, skasował mi się tekst jak miałam już posta gotowego i chciałam się zagryźć) znalazłam czas na narysowanie Tymka bo normalnie mam sad a Tobie należy się jakiś za powrót wyjątkowo niespodziewany i tym bardziej miły ;u;Król
Dlatego łapaj Tymka i seducha <3
Ostatnio zmieniony przez Shemei (26-04-2023 o 05h07)
Klep klep <3
(jak dobrze cię znowu widzieć Dez!)
Formularz
Ostatnio zmieniony przez Thori (26-04-2023 o 00h26)
Liski
aaa omg jaki przystojniak!!!! ♥.♥ Jego mimika i poza są super. Uchwyciłaś idealne jego charakter.
Fajne jest to, że można na wiele sposobów interpretować jego mimikę. Wygląda jakby obmyślał plan albo coś mu się nie spodobało lub nie poszło po jego myśli albo był niezadowolony z czyjejś pracy a przy okazji czuć jego dumę i pewność siebie. Fajnie wyszła jego kurtka tak zarzucona na ramiona. Nadaje to fajnego efektu ważnego szefa.
Świetnie narysowałaś zarost i super ułożyłaś jego włosy. Kolory są jak najbardziej w porządku a przynajmniej jak patrzę u mnie na komputerze ^^
Dziękuję za poświęcony czas i za cudowny rysunek♥
Ostatnio zmieniony przez RinUchiha (26-04-2023 o 23h29)
to forum dla mnie jest jak nowotwór, zawsze jakoś wraca do mojego życia xd tylko na chwile jestem, bo i tak nie mam zbyt czasu ani środków
Thori
Przychodzę po odbiór i jestem oniemiała z zachwytu ;-; Dami wygląda przepięknie w twoim stylu i jestem mega wdzięczna, że chciało ci się rysować ją całą <3 Dziękuję za poświęcony czas i mam nadzieję, że ci się ją dobrze rysowało!
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez Thori (04-05-2023 o 22h13)
Hej!
Jak kiedyś wrócisz i zechcesz coś narysować. to ten no... XD
Formularz