Przybyłam odebrać moja milfową piękność w wspaniałym wydaniu, no i o jezu, o boże, o matulciu aminowana, cudo cudeńko. Moje serce osłabia się z każdym przybyciem tu QwQ
miejcie mnie w opiece
Dalej nie mogę uwierzyć w kolejne fullbody... ale jednak takie stópkarkowe :o?? No i ogólnie sam zamysł na pozę, normalnie nie mogę, geniuszu, ona tak świetnie dla niej wygląda, tak super pewnie i dziko, troszkę może nawet szalenie, chociaż znając mnie ja tu zobaczę wszystko czego pragnęłam, a ty uznałaś "a zrobię jej wygibasa xD"
No i jak śmiesz mi tu gadać w mej obecności, przy twej wielkiej fance, że coś tam średnio i wszystko be, więcej wiary w siebie!!!
jak tak można :,(
Potężnie i cudnie to tutaj wyszło i jestem przekonana, że wiele włożonego wysiłku było, że by to powstało i faktycznie trzymało się kupy i wyglądało jak taki dobry skrót perspektywiczny, a nie, że nie wiem, nóżki jej wyrastają z kolan, albo pasek leży na żebrach. Kawał dobrej roboty i tyle, więc następnym razem zamiast mówić, ze nie wyszło ile to tam jest źle masz się dumnie mi zaprezentować i napisać to:
Wymagam od dzisiaj tylko takich opisów i odpowiedzi!
A teraz troszeczkę spokojniej poopisuje każdy szczególik i moje wrażenia i powytykam jak coś znajdę, bo artystyczne rady są najlepsze dla każdego.
Więc ogólnie pozę cała już obgadałam, pięknie zrobiony skrót, nie mam co tu się przywalić, widać gdzie co jest i nie tworzą się żadne z tego straszne i zmutowane potwory z stópkami na kolanach. Jedyne co wyłapałam tutaj po dobrym pooglądaniu, to delikatnie opuszczony za mocno lewy obojczyk, no i coś mi nie gra z ogonem, który wydaje się za duży jak na tamten kadr? Oczywiście poprawienie tego to zwyczajne zmniejszenie lub po prostu położenie go niżej, żeby nie zabierał tyle atencji.
Śliczna dbałość o szczegóły, jestem pod wrażeniem, że wszystko zostało tutaj na swoim miejscu i nie ma żadnych dziwnych przekręceń, bo moje refki nie należą do najczystszych i najlepiej czytelnych, więc podziwiam xD. Twarzyczka cudna, ładne detale i widać ogólny progres w cieniowaniu faciatki. No i usta i ten uśmieszek, uwielbiam go, brakuje tylko połysku i reklamy pasty <3.
Jestem zadowolona, chwała ci i życzę progresu, weny i cudów tego świata w postaci dobrego sprzętu <33
A no i głupio mi, że znowu coś wspaniałego dostaje i jestem tu już któryś raz, więc łapaj szybka facjatke jednego z twoich chłopów. <33
sory za krzywy nos, uczę się xD