C H E J
witam w moich skromnych progach po raz setny, tym razem pilnuje ich żaba Tymoteusz,
proszę Tymoteusza szanować. można głaskać, nie gryzie
1 > rysuję wyłącznie oce (czytaj: nie gardzie) i postaci fandomowe z jakichś gier/filmów/cokolwiek.
2 > wszystko co jest człowieko-podobne oprócz furry jest okej, zapraszam. lubię rysować i chłopów i baby.
3 > to w jakiej formie oddam rysunek (headshot/half/full) zależy ode mnie. ogólnie myślę, że to dość oczywiste, ale po ostatniej akcji w moim wątku wolę to sprecyzować heheh
4 > max dwie postaci na jednym rysunku, z tym chciałabym zaznaczyć, że jeśli z którąś nie będę w stanie sobie poradzić, to ją pominę. będę się jednak starać, żeby była dwójka, szczególnie jeśli jest to jakaś cute parka:)
5 > tempo oddawania rysunków zależy od weny i temperatury; jak jest gorąco i długo nic nie oddałam, to możecie założyć, że najprawdopodobniej umarłam
6 > konstruktywna krytyka i wytykanie błędów jak najbardziej mile widziane!!
7 > Tymoteusz oczekuje ofiary w postaci polecenia fajnej piosenki, żeby posłuchać sobie czegoś przy rysowaniu. lubi też buziaki w policzek.
1 > opis wyglądu postaci, najlepiej z refkami. jeśli postać jest nowa, można się posiłkować zdjęciami pomocniczymi z googla, idk, na przykład, żeby zobrazować wygląd fryzury
2 > krótki opis charakteru i zainteresowań jest mile widziany, ułatwi mi życie
3 > jeśli takowe macie, to serdecznie zachęcam do wstawiania tablic pinterestowych dotyczących zamawianej postaci. są dla mnie ogromnym źródłem inspo
Ostatnio zmieniony przez Dezerter (13-07-2021 o 19h37)